Yeşilçay Kilo Verdiriyor mu ?

gnr

my
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
1.240
0
Arkadaslar yeşilçay içipte kio veren yada vücudunu daha fit hisseden varmı aranızda..
ben bi aralar .çok tüketiyordum sanki fit oldugumu dah sıkı ldugumu hissediyordum yoksa psikolojik olarak mı

Bildiğim kadarıyla yeşil çay vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor ve de bünyeden atılan su miktarını fark edeceğiniz derecede artırıyor. Yani hisleriniz psikolojik değildir, böyle kilo veren arkadaşlarım olmuştu.

bende bi ara günde 2 kez içiyordum ve baya iyi gelmişti,1-2 kilo vermiştim

bende 1.5 aydrı içiyorum günde 2 kupa fln.. daha da arttırıcam ve faydasını da görüyorum sanki,en azından hissediyorum bu bana yeter zemuszemus.... sabah kalkınca ,gece yatmadan da sirkemi içiyyorum ohh

6 yıldır sürekli içerim.. çok faydalı bir çay..

ama kilo vermedim.

Hiçbir şey tek başına kilo verdirmez...yeşil çay güçlü bir antioksidandır hepsi bu....

Hiçbir şey tek başına kilo verdirmez...yeşil çay güçlü bir antioksidandır hepsi bu....

size yine katiliyorumkaydirigubbakcemile3 bugun ikinci oldu bu kk kucuk yer heryerde siz cikiyosunuz karsima:)
bende diyetim boyunca ictim hem diyet hep spor kurtuldum fazlaliklarimdan sekersiz yesil cayinda faydasi olmustur sanirim

yedıklerıne dıkkaat etmeden tek basına kılo verdırmez dıyetle bırlıkte kullanılırsa faydası oluyor.sıkılastırıcı ozellıgı zaten herkez tarafından bılınen bırsey ama saglık acısından hergun 1-2 bardak ıcılmesı cok yararlı..

E her şeyi yeşil çaydan beklememek lazım..

Neticede ne kadar yağ veya kalori yakarsanız yakın, bundan fazlasını tükettiğinizde illâ ki bünyeye yol su ve elektrik olarak döner yani.

Kilo verememek yeşil çayın faydasız olduğunu göstermez. Yeşil çay doğru demlendiğinde gerçekten çok sağlıklı bir içecektir, sayısız faydası vardır. E bir de yağ yakımını hızlandırır sositososito

benim bir yakınım formunu öyle korudğunu söylemişti.gerçektende yıllardır manken gibi...

bende içiyorum,eskiden cildim pul pul dökülürdü,maşallah şimdi hiç öyle bir sorunum yok,en azından cildime iyi geldi diyebilirim.
yeşil çay içtiğimden beri vücudum da daha sıkı sanki,ama diyet,spor falan yapmıyorum.yapsam daha süper olacak da...

peki direk otu mu yoksa sallama çayını falan da içsek olur mu?

bende içiorum yeşil çay..
sallama çay şeklinde olanı değil ama aktardan otunu alıorum, büyük bi cezveye bi tutam atıorum yetio.. 2 kupa çıkıo.. çok faydalı bence günde mutlaka 2 bardak içilmeli..

zayıflama olarakta ben kendimi daha formda hissediorum yeşil çay içince, midem daha rahat oluo sanki..

süper iyi bir cay gercekten faydalari cok icmenizi tavsiye ederim bende iciyorum opuyorumnanaktan

bende sabahları kahvaltıdan akşamları da yemekten 45 dk 1 saat önce içiyorum,iştahımı biraz kapattığını söyleyebilirim.Ama şekersiz içmek önemli

ben kahvaltıda çay fln sevmem portakal suyu da..eskiden çok kötü bı alışkanlığım vardı cola içerdim kahvaltıda..yaklaşık 3 senedir fln yeşil çay iciyorum..ama dediğim gibi sıcak icecek sevmediğim için lipton ice tea yeşil çay iciyorum her sabah kahvaltiyla birlikte..sıcak icilenle arasında fark varmidir bilmiyorum..ama yıllardır ayı gibi yesemde :)) kilo almıyorum,tuvaletim duzenlidir..hiç o tarz sıkıntım yoktur..ve sanki güne sağlıklı basliyormusum gibi hissediyorum :))

X