onu denedim pm acıkcası cok mat duruo ya.. peki ela bal rengi olarak ne öneriosnz?:)
Eki Görüntüle 165626
adore bi yellow
yeşil istiyorsan kesinlikle freshlook dimensions sea green i öneriyorum. ağzının içine girseler yine belli olmaz renkli lens olduğu gözünde.
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
fotosu bu da.
onu denedim pm acıkcası cok mat duruo ya.. peki ela bal rengi olarak ne öneriosnz?:)
hakkaten bayılıyorum bu lense ya...ama aylık olması ve aylık lense göre pahalı olması düşündürüyor..
bende solotica hidrocor verde var ancak bazen zaman zaman çok yeşil duruyor..dokusu ele vermiyor lens olduğunu ama rengin çok yoğun ve opak olması bazen ele veriyor :)
cor verdeye devam mı etsem sea green mi denesem bilemedim ? :26:
Evet Güneşcim,senin cor verdenin dokusuna hastayım ben,çok da opak durmuyor resimlerde,sen tonunu doğal bulmuyorsun onun dimi,net bir yeşil olduğu için,bence makyajla kullanılınca en azından kalemle falan o ton da doğal durur
güneşçim aynı dertten muzdaribiz desene. benimde tanita greenim böyle.. doğal duruo ama cok koyu ve dediğin gibi insanlar ilginç bi renk diyerek yaklasıo, elegance kullandığım zaman aldıgım iltifatları alamadım hiç:) şeffaf takıorum bu ara ama renkli lensi de sewiorum işte yapıcak bişey yk alıcam tekrardan:) sen ela kullanmıssın onlar nasıldı fotografın varsa ekleyebilir misin??
ay rollancığım demek tanita green de öyle diyosun öyle mibir foto görmüştüm aşırı doğaldı..senin gözler kahve mi canım...sende duruşu verdenin yeşili gibi mi ?
sea green den sonra ikinci isim olarak da tam aklımda tanitanın yeşili vardı..ne kadar kalın bir lens olsa da deniycektim..
canım hangi elayı sordun acaba sen....rainbow giallo mu ? rainbow hazel mi ? solotica ocre mi ?
Tanitanın yellow u değil de green imi var sende rollancım,green belli oluyor mu renkli duruyor mu yani uzaktangüneşçim aynı dertten muzdaribiz desene. benimde tanita greenim böyle.. doğal duruo ama cok koyu ve dediğin gibi insanlar ilginç bi renk diyerek yaklasıo, elegance kullandığım zaman aldıgım iltifatları alamadım hiç:) şeffaf takıorum bu ara ama renkli lensi de sewiorum işte yapıcak bişey yk alıcam tekrardan:) sen ela kullanmıssın onlar nasıldı fotografın varsa ekleyebilir misin??