- 11 Ağustos 2006
- 3.433
- 10
Tanitanın yellow u bende var canım,çoook doğal bir lens gerçekten,ama hiiç belli olmuyor uzaktan,yakından şahane bir yeşil ela,ki açık kahve gözde belli olmuyor,herhalde sadece ela gözlülerin kullanımı için uygun,tam enchancer yani,ayrıca ben konforsuz olması önemli değil demiştim ama inanılmaz rahatsız edici bir lens hemen çıkarıyorsunuz buna rağmen kıpkırmızı olmuş oluyor ve gözdeyken çoğunlukla ağrı yapıyor,şeffaf lens niyetine de takılmıyor çok rahatsız edici freshlook bile o kadar batamaz,siteden almıştım denemeden tabi,gitti 140 lira dedim ben de,neyse sağlık olsun dedim üstüne bir soğuk su içtim,green ini bilmiyorum hiç belli olmuyor yellow unu alın demişti arkadaşlar,yellow la da deneyimlerim bunlarumarım yardımcı olmuşumdur
canım bu arada alakasız olacak ama hani dün giallo sormuştun ya sen..aklıma söylemediğim birşey geldi sonradan...solekoların rainbowlardan daha az opak olduğunu öyle anladım sonradan..yabancı foruma soleko kısmına giallo resmimi koymuştum ve şaşırıp çok opak diyenler çıkmıştı..rainbowun başka renklerinde de bu tepkileri verdilerdi..demekki gerçekten rainbowlar solekolardan daha opak...
hmm anladım canım..tanitalara yanaşmıyım ben o zaman..az para da değil...
canım ben artık belli olan renklerden de geçtim...uzaktan belli olmasa da yakından doğal duran hoşluk veren bir lens istiyorum artık...hani varya lens renksiz şeffaf lens olsa..sadece çevresinde siyah çember olsa hare olarak inan onu da takacağım...hatta elegance kahve de var aklımın bir ucunda...artık ben lens alırsam gözümün bombesini parlaklığını derinliğini ve haresini arttırmak için alırım alırsam....aslında kengi gözümün tonunun tenime göre tam ayarda olduğunu anladım...renkli lens o balansı bozuyor..ya bulandırıyor ya cırtlatıyor :44:
Son düzenleme: