Tanitanın yellow u bende var canım,çoook doğal bir lens gerçekten,ama hiiç belli olmuyor uzaktan,yakından şahane bir yeşil ela,ki açık kahve gözde belli olmuyor,herhalde sadece ela gözlülerin kullanımı için uygun,tam enchancer yani,ayrıca ben konforsuz olması önemli değil demiştim ama inanılmaz rahatsız edici bir lens hemen çıkarıyorsunuz buna rağmen kıpkırmızı olmuş oluyor ve gözdeyken çoğunlukla ağrı yapıyor,şeffaf lens niyetine de takılmıyor çok rahatsız edici freshlook bile o kadar batamaz,siteden almıştım denemeden tabi,gitti 140 lira dedim ben de,neyse sağlık olsun dedim üstüne bir soğuk su içtim,green ini bilmiyorum hiç belli olmuyor yellow unu alın demişti arkadaşlar,yellow la da deneyimlerim bunlarumarım yardımcı olmuşumdur
ay rollancığım demek tanita green de öyle diyosun öyle mibir foto görmüştüm aşırı doğaldı..senin gözler kahve mi canım...sende duruşu verdenin yeşili gibi mi ?
sea green den sonra ikinci isim olarak da tam aklımda tanitanın yeşili vardı..ne kadar kalın bir lens olsa da deniycektim..
canım hangi elayı sordun acaba sen....rainbow giallo mu ? rainbow hazel mi ? solotica ocre mi ?
evet canım green benimki, keşke yellow alsaymışım diyorum çünkü hakkaten belli olmuyo, lensim diye bağırmıyo ama doğal bi renk de değil.. tavsiye etmiorum almayın yazık etmeyin paranıza:) göz rengi ela olanlarda falan belki daha iyi durur tabi orası için bişey diyemicemTanitanın yellow u değil de green imi var sende rollancım,green belli oluyor mu renkli duruyor mu yani uzaktan
evet cnm orta kahve bnm gözlerim, bende bir resim gördüm ondan yola cıkıp aldım:) doğal olmaya doğal dediğim gibi ama dibine girmeden asla belli olmuo gözündeki lens.. verdenin sendeki durusunu gördüm, ondan biraz daha koyu duruo. ve yeşili doğal bi yeşil değil öyle bi göz rengi yok yani.. ve kendi göz rengim daha açık daha parlak duruo, kalın olması da cabası.. tavsiye etmiorum yaanii..
evet cnm orta kahve bnm gözlerim, bende bir resim gördüm ondan yola cıkıp aldım:) doğal olmaya doğal dediğim gibi ama dibine girmeden asla belli olmuo gözündeki lens.. verdenin sendeki durusunu gördüm, ondan biraz daha koyu duruo. ve yeşili doğal bi yeşil değil öyle bi göz rengi yok yani.. ve kendi göz rengim daha açık daha parlak duruo, kalın olması da cabası.. tavsiye etmiorum yaanii..
ha bu arada:) rainbow hazel mi kullandın sen o nasıldı? bi de freshlook bal rengi saf elası falan var onlar nasıl biliyomusun cnm? senin lensler konusundaki bilgin engin baya sanki :))
ocre cok güzel bence cok begeniorum mel de aynı sekilde amma bnm göz çapım 8.6 büyük olur die hiç yanaşmadım
gunescim freshlookla rainbowu karsılastırırsan hangisi daha az batma yapıyor hangisi daha rahat? yada bunlardan ayrı en rahat dediğin lens hangisi gozunde dururken hissetmediğin
bana soruyosun heralde canımevet kullandım canım...soloticadaki ocrenin muadili bir renk..grimsi kahvemsi bal rengi...önceki mesajımda verdiğim konu linkinde onun da bir resmi var..ayrıca konusunu da açmıştım canım burada elite line hazel ın daha çok resmi var
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...rainbow-elite-line-hazel-yeni-resimlerim.html
canım pure hazel de güzel renkti..çok uzun kullanamadım 4 kere taktım sonra yırtıldı ama yırtıldığına çok üzülmüştüm..o da ocre ve rainbow hazel türü tona sahip bir lens..ama bence rainbow hazel veya solotica ocre varken freshlook pure hazel onun yanında oyuncak göz gibi duruyor..freshlook bal rengi kullanmadım ama gördüğüm resimler ve yorumlar itibariyle cırt turuncu turan bir lensmiş..birisi haloween cadılar bayramına uygun bir lens demişti o lens için..bildiğin ateş turuncusu
o zaman almıyım ben :)) anladım bize kahverengi belirginleştirici lenslerden lazım ama öyle bişi yok sanırım:) linkler için de teşekkürler baktım.. hazel güzel fakat işte o geçiş yok mu cok keskin hoşuma gitmio, denemiştim gialloyu onu da begeememiştim..
bu arada arkadaşlar aqua maviyi hiç önermem bende iğrenç durdu.ela gözlüler kullanmasın derim.alırken hoş oldu sanmıştım ama bariz lens olduğu belli çok yapay durdu renk olarak da.
freshlook gri de kullandım onunda ayrı bir havası var tabii ama yinede yeşil kadar doğal durmadı bende.