• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil kaka

suzanpirge

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
5
0
1
32
Merhaba anneler
2 aylık oğlum mukuslu yeşil kaka yapıyor bir kaç gündür internetten baktım tabi doktora da gittim sonuç aynı. Bilgilerinizi aynı durumları yaşıyan ve yaşamış annelerin tecrübelerini bekliyorum.

Benim bebegim de öyle yapıyordu. Baslangicta doktorlar sorun yok dedi. Ancak gecen hafta laktoz intoleransi teshisi koyuldu. Laktozsuz mamaya gecince duzeldi. Mukus varligi enfeksiyona da isaret edebiliyor. Hastanede gaita testi de yaptırabilirsiniz

Benim kızımın da mukuslu ve beyaz pütürlüydü doktor anne sütü alan bebeklerde beyaz pütürler oluyor dedi mukusu önemsemedi normal kabul ediyoruz dedi kakada kan olursa getir dedi

Merhaba anneler
2 aylık oğlum mukuslu yeşil kaka yapıyor bir kaç gündür internetten baktım tabi doktora da gittim sonuç aynı. Bilgilerinizi aynı durumları yaşıyan ve yaşamış annelerin tecrübelerini bekliyorum.

Anne sütü alıyorsa olabilir. Biraz yediklerinize dikkat edin 1 hafta kadar. Gaz yapan yiyecekler basit karbonhidratlar süt ürünlerini biraz kısıtlayın. Protein ağırlıklı beslenin. Pişmiş sebzeler yiyin. Komposto için.
Her mukuslu kaka alerji ya da hastalık belirtisi değildir. Doktora gitmişsiniz. Dönemsel hassasiyet. Bağırsakları yeni düzene alışmaya çalışıyor. 3. Aydan sonra rahatlayacak bu durum. Kusma yoksa, kakada kan yoksa, kilo alımı iyise alerji fikrini kafanıza hiç sokmayın. Mukuslu kaka diyince hemen alerji çıkar çünkü Google da :)

Yine anne sütü alıyorsa her renk olabilir kaka.
Kıvırcık roka vs çok yiyor musunuz?

Back