yeşil kaka ne anlama geliyor?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
kızlar oğlum iki gündür yeşil susamlı yapıyo. mideniz bulanmasın. kusura bakmayın ama ne anlama geliyo bilen var mı? annem yine üşütmüş dedi. bi bayan da bebek yağlı süt içince yeşil yapar diyo.

bence ya sen ya bebeğin üşütmüştür.
benim kızımdada oluyo arasıra biraz dikkat ediyorum yediklerime kızımında üzerine kıyafetlerine geçiyo sonra..

gece uyurken camı açıyorum. ama açmasam bu kez sırtı pişiyo. kızarıyo kabarcıklar çıkıyo. ayrıca uzerini kontrol ediyorum ve uzun kollu giydiriyorum. üşütmemesi lazım.

yok canım yeşil kaka fazla yediğini gösterirmiş..
ben kadir tuğcudan okudum bunu..

valla canım eğer anne sütü veriyorsan senin yediklerinden oluyo benim oğlumdada olmuştu doktorum senin yediklerinle alakalı dedi üşütmekle falan alakası yok dedi eğer anne sütüyle besliyorsan senin yedigin bişeyden olmuştur korkulacak endişe edilecek bişey yok ama mama ile besleniyorsa bilmiyorum gülüm neden olur....a.s.

Eger sadece anne sütü alıyosa doymadıgını gösterir diye biliyorum..Bi doktor söylemişti..

anne sütü alıyor canım ama ben 2 gün pek de değişik bişey yemedim sanırım. çok beslenmesi konusunda da şunu söyliyim bebeğim 1 aydır filan eskisi gibi emmiyo. gündüzleri zorla emziriyorum

gece uyurken camı açıyorum. ama açmasam bu kez sırtı pişiyo. kızarıyo kabarcıklar çıkıyo. ayrıca uzerini kontrol ediyorum ve uzun kollu giydiriyorum. üşütmemesi lazım.

valla ben gece cam açık yatıyorum kızımda şuan yatak odamdaki beşiğinde ama cam yukarıdan açık...
ve kızımın üzerini tülbent ile örtüyorum üşümüyoda terlemiyoda idare ediyoruz :)

benim bebeğim çok uzun zamandır yeşil kaka yapıyor.ve kilosuda maşşallahh yerinde hatta fazla bile.1 aydır demir ilacı kullanıyorum o yüzden her kakası yeşil.dr ısrarala sordum ve demir ilacından olduğunu söledi.gerçekten demir ilacını vermediğim zaman normale dönüyor.eğer demir ilacı kullanıyorsan ondanda olabilir.eğer kullanmıyorsanda yediklerinden kaynaklanıyor olabilir.benim dr hep bunu söliyor.ya yediklerinden yada demirden.

benim bebeğim çok uzun zamandır yeşil kaka yapıyor.ve kilosuda maşşallahh yerinde hatta fazla bile.1 aydır demir ilacı kullanıyorum o yüzden her kakası yeşil.dr ısrarala sordum ve demir ilacından olduğunu söledi.gerçekten demir ilacını vermediğim zaman normale dönüyor.eğer demir ilacı kullanıyorsan ondanda olabilir.eğer kullanmıyorsanda yediklerinden kaynaklanıyor olabilir.benim dr hep bunu söliyor.ya yediklerinden yada demirden.

demir ilacı kullanmıyorum canım. oğlumunda kilosu iyi çok şükür. günde 1 kez kaka yapıo zaten. bakalım geçer umarım

geçen hafta benim kızımın kakasıda yeşilimsiydi korktum hemen dr.a götürdüm
korkualacak bişey yok normal dedi
sadece anne sütü alan bebeklerde olabilir dedi

benim kızımda yeşil yaptığı zamanlar sütümde azalma olduğu zamanlar olduğunu farketmiştim

X