Çocuk Hastalıkları Yesil kaka hakkinda bilgilendirimisniz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Merhaba bebegim 2 ay 7 günlük 2. Ayindan beridir 3 4 gubde bir kaka yapıyor yaptığında da sivimsi ama yesil oluyor. Anne usuttugu zaman bebeğin kakasi yesil oluyomuş diyorlar doğrumu. Ve bebegim 2 aylik asi gununde 5800 idi kilosu iyimdir.

Merhaba bebeginiz anne sutu mu aliyor sadece ? 4 gunde 1 normal, bir donem bizdede 3 gunde 1 yapiyordu sonradan duzeldi. Bu arada benim kiz 2 aylıktan beri yesil sari karisik yapiyor. Usutmeden vs degil bence cunku biz hic üşütmüyorduk. Kakada kan ve mukus yoksa hic korkma yesil kaka cok normal ben baya korkmuştum ama problem yok suan 5 bucuk aylik. Bazen kaka bagirsakta bekledigi icinde yesil olabiliyor bu arada. Benim kiz yaptiginda once yesil sonra sari geliyordu suandada biraz daha sariya döndü ama yesilimsi yine. Merak etme yani problem olmaz. He birde hergun 1 cay kasigi hakiki zeytinyağı verebilirsin ben 2 bucuk ayliktan beri veriyorum kakasini duzenli yapiyor

Arada bir yeşil kaka yapması normal. Fazla beslendiği zaman da yeşil kaka yapabiliyor. Benim kızım 2 aylıkken kilosu 5090 dı. Geçen aya göre 1 kilo aldığı için doktor normal demişti. Yani kilosu gayet iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…