• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

Ben günde 1 kupa içiyorum..55 kiloyum..Ama saat 4 ten ya da 5 ten sonra yemek yemiyorum meyve yiyorum bazen o saatlerden snra..çok nadir..1 dilim ekmek yiyorm..Ve çorba içiyorm genel de yediğimde de ... Sizce 1 kupa iyimi..yeter li midir ? Bir de rouccatan kullanıyorum..Zararı olmaz sanırım dimi ? a.s. a.s.

canım naptında verdın 6 kıloyu kac bardak ıctın rejım ya da spor da yaptınmı.yeşilçay derken hazır posetlerden degıl dımı :uhm:

mesajına geç cevap verdiğim için özür dilerim öncelikle tatildeyim hiç bişey yapmadım ne spor nede başka bişey sadece günde 3 fincan içtim doğumdan sonraki kilolarımı verdim hazır poşetlerden değil teneke kutuda olanlardan :enbuyukkk:

Arkadaşlar başlayalı 3 gün oldu hemde çok yedimm cok sık wc cıkıyorum cok rahatım ve 2 kg vermişim süper bir duygu cok sukurr

3 gün de 2 kilo mu verdin :uhm: :uhm: süper bişi bu yahu ? Peki beslnemen nasıl ek olarak yaptığın bişeyler var mı :uhm: Tebriklr ayrıca :nazar: :nazar: a.s.

1 ay boyunca içtim 1grm dahi veremedim.bitki uzmanı bitki çayı tarifi verdi ve iştahm daha da kapandı 5.günüm bugün içmeye başlıyalı

arkdslar ben 2 haftadr kullanıyorum yeşil çayı ve 3.5 kilo fln verdim ama tartıya göre verdim görünüm olrk hiç bi değişiklik yok gibi sanki ya oofff:(

ben de dün aldım tansaştan.çaykur burcum yeşil çay.içiyorum bakalım sonucu paylaşırım sizle.tokluk hissedilmiyor evet ama benim tek beklentim metabolizmamın hızlanması...

Selamlar (: Bişi sorcam ben de sizde de mide bulantısı yapıyor mu bu çay ? Ben de son günlerde yapmaya abşaldı da tansiyornumu düşürüyor :S acaba bıraksam mı ki ? 53 - 53 oldum ama 50 olamadım ya :S Bu çay iştah mı kapatıyor yoksa metabolizmayı mı hızlandıyor acaba ?

Selamlar (: Bişi sorcam ben de sizde de mide bulantısı yapıyor mu bu çay ? Ben de son günlerde yapmaya abşaldı da tansiyornumu düşürüyor :S acaba bıraksam mı ki ? 53 - 53 oldum ama 50 olamadım ya :S Bu çay iştah mı kapatıyor yoksa metabolizmayı mı hızlandıyor acaba ?

canımm bende mıde bulantısı yapmadı ve metobolızmayı hızlandırdıgı kesın yanı benım ıcın oyle ama :uhm::uhm:

bende son 3 gündür içmeye başladım yeşil çayı keşke daha önceden başlasaymışım ama ben çalıştığım için demleme değilde doğadan markasının ginkgolu poşet çayından aldım , başlarda yeşil çayın tadına ve kokusuna karşı biraz muhafazakardım ama çok yanlış düşünmüşüm açıkcası :):)
iş yerinde öğle yemeğinden 1,5 saat sonra içiyorum , çok rahatlatıyo gibi .

ayrıca içindeki ginkgo bitkisinide araştırdım , özellikle hafızayı güçlendirme etkisi varmış .çinde ve japonyada çok kullanılıyormuş bu bitki .
sağlık için devam :):):)

Ben günde 2 kupa içiyorum yeterlidir inşallah :S Bazen 1 de oluyor ama 2 içmeye gayret ediyorum :S Sizler ne kadar içiyorsunuz? Bir de yemek öncesi mi içmek iyi yosa yemek sonrası mı ???

ya kızlar ben kullandım ama bu verilen çay değil markası yoktu aktardan aldım ama sormayın acilde serumlar yedim yani bana çok dokundu şimdide korkuyorum yaa o günler geliyo aklıma daha yeni geldim kendime bende acayip bir baş dönmesi miğde bulantısı tansiyon düşmesi yapmıştı acaba bu şikayetleri eden başka biri varmı diye merak ettim

yaklaşık 1 aydır kullanıyorum..zayıflamak amacıyla degıldı kullanmam

53 kilodan 50 kiloya düştüm..

şimdi de kilo almak için uğraşıyorum :delphin:

arkadaslar ben de besi bi yerde cayını tama bir ay ictm kilo vermeem durmustuu metabolizmamı hızlandırsın diye ama 1 ayda besi bir yerdeyle sadce 2 kilo verdim amma vucuduma bakarsanz sanki 6 kilo verms kadar kıyafetlerim bol geliyor:)))her goren cook zayıfladıgımı soliyor amma sadce iki kilo verdim oysa yani besi bi yerde odem attryor kilo olrak fark etmsenz bile kesinlikle inceliip sıkılasıyosunuz istah acıyor evet dogru o yuzden ben uc fincanlık toplu demliyorum ve gece yatmadan once iciyorum bolece acıksam bile coktan uyumus oluyorum ve uyurken bile yag yakmaya dvm edyoruum:))kewsinlikle deneyin ve 1 aydan once pes etmeyin derim ben

bende 1 aydır fln içiyorumm ama zayıfladığımı hissetmiyorumm :(
ama annem her seferinde çok zayıfladın diooo bi de kızıo zararlı olur içme die ben içiom yinede

slm sumak nasıl içtin hangi çayı içtinde zayıfladın benim 4 kilo vermem lazım günde kkaçtana içtin sorularımı cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

sabahları bir bardak içtim 5 gibi de ikinci bardağımı içtimm..

yanı günde 2 defa..tek şeker kullandım .. umarım yararlı olur canım yerimseniben

yaa bu yeşil çayı aç karnınamı yoksa tokmu içeceğim cevap yazarmısınız biraz önce doğadanın sade yeşil çayını aldım nasıl içeceğim

Back