ya hakkatan yeşli çay bi mucize bende ilk başta kullanırken kilo aldıgımı sandım iştah açıcı bi özelligi var sanırım.... ama yeşil çaya günde bi saat yürüyüşte ekleyince ben bayagı bi faydasını gördüm.. ilk başta olmaıcak die bırakmştım ama giydigim kıyafetlerim bol durunca anladım yeşli çay işe yarıyo arkadaşalr ve inanın çok olmasada istedigim herşeyide yedim.
melis82 teşşekürler samimiyetine inandım başaldım ve başardım sagol canım
ya hakkatan yeşli çay bi mucize bende ilk başta kullanırken kilo aldıgımı sandım iştah açıcı bi özelligi var sanırım.... ama yeşil çaya günde bi saat yürüyüşte ekleyince ben bayagı bi faydasını gördüm.. ilk başta olmaıcak die bırakmştım ama giydigim kıyafetlerim bol durunca anladım yeşli çay işe yarıyo arkadaşalr ve inanın çok olmasada istedigim herşeyide yedim.
melis82 teşşekürler samimiyetine inandım başaldım ve başardım sagol canım
bulmana sevindim aynı tepkiyi bende markete görünce vermiştim ilk kutu bittikten sonra raflarda aradım bulamadım getirtmelerini rica ettim getirtemediler ama ben pes etmedim aktardan almıştım ama tadı çok acı geldi ben çaykurun yeşil çayına alıştım sanırım sonunda getirmişler görünce çok sevindim hemen aldım:)) yeşil çayım ve ben mutluyuz kullanan arkadaşlar sizde mide yanması gibi bir sorun yarattı mı acaba bir kaç gündür bende bu sorun var neden kaynaklandığını bilmiyorum.:uhm:
pardon yalnış yazmışım ölçü nekadar v4e günde kaç fincan yinede teşekkür ederim a.s.
ya kızlar ben bu bergamut aromalı yeşil çaya dün başldım ama hayatımda içtiğim en güzel bitki çayı.Ama bi şeyi anlamadım şimdi biz bunu aç karnına mı tok karnına mı içicez.
kızlar ben 3 gündür içiyorum ama karnımda değişik bi şişlik varya acaba bu çaylamı alakalı bende gündüz pek içemiyorum ama akşamları içiyom yemekten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?