• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme olabilirmi?

Hiiic sanmiom hamile oldugumu bilmiom belkide bunainanmak istiom
Cnm bende pek sanmyrm yani yumrtlama günü anca bir kere oldu toplasn üç kere oldu bu ay tuttumu tutmadmıblmyrm ama ilk defa böle oldu grldi anlcn ama yoksadq üzlmm düşünmyrdk yani cnm anlcn:)) ama inş vardr senn ya

Cnm bende pek sanmyrm yani yumrtlama günü anca bir kere oldu toplasn üç kere oldu bu ay tuttumu tutmadmıblmyrm ama ilk defa böle oldu grldi anlcn ama yoksadq üzlmm düşünmyrdk yani cnm anlcn:)) ama inş vardr senn ya
Insallah hepimizin vardir hayirlisi herseyin

Odama çekildim kocama uyuz oldum gitti arkadaşıyla kuş uçurup çay içmeye yarım saat oldu geleli yarın izin almış sabah annenlere köye gidelim akşam gelelim demiştim.Vaz grçtim birlikte pikniğe gidelim dedim başbaşa zaman geçirelim sanki hiç başbaşa değiliz köyde piknik yapalım hem köydeki tavukların yemi bitmiş 3 gün kalırız diyo :D sen napıyosun

Odama çekildim kocama uyuz oldum gitti arkadaşıyla kuş uçurup çay içmeye yarım saat oldu geleli yarın izin almış sabah annenlere köye gidelim akşam gelelim demiştim.Vaz grçtim birlikte pikniğe gidelim dedim başbaşa zaman geçirelim sanki hiç başbaşa değiliz köyde piknik yapalım hem köydeki tavukların yemi bitmiş 3 gün kalırız diyo :KK70: sen napıyosun
gidersen bile test al üç bes tane :) ben bişi yapmıyom kafamda deli sorular oturuyom

yapmazlar sabah polikliniğe git derler diyo
Ne alakaymış sen kötüyüm öğlenden beri istifra ediyorum felan diceksin ayakta duramıyor gibi yapacaksın...Benim gerçekten başıma geldi bu gaz sıkışmasıymışşş birde yediğim şeyin günü geçmiş :D gebelikte yaptırdım o zaman

Back