- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
AminAnladim cnm hakkimizda hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminAnladim cnm hakkimizda hayirlisi
İdrara pek gvnlmzdi bakalm cnm senn poztf olrsa bizlere umt olrsn cnm ya :)) ama yerlşme idrrda gec kanda erkn ckyrmuşIdrar negatif cnm iki günüm kaldi
Hiiic sanmiom hamile oldugumu bilmiom belkide bunainanmak istiomİdrara pek gvnlmzdi bakalm cnm senn poztf olrsa bizlere umt olrsn cnm ya :)) ama yerlşme idrrda gec kanda erkn ckyrmuş
Cnm bende pek sanmyrm yani yumrtlama günü anca bir kere oldu toplasn üç kere oldu bu ay tuttumu tutmadmıblmyrm ama ilk defa böle oldu grldi anlcn ama yoksadq üzlmm düşünmyrdk yani cnm anlcn:)) ama inş vardr senn yaHiiic sanmiom hamile oldugumu bilmiom belkide bunainanmak istiom
Insallah hepimizin vardir hayirlisi herseyinCnm bende pek sanmyrm yani yumrtlama günü anca bir kere oldu toplasn üç kere oldu bu ay tuttumu tutmadmıblmyrm ama ilk defa böle oldu grldi anlcn ama yoksadq üzlmm düşünmyrdk yani cnm anlcn:)) ama inş vardr senn ya
Aynn cnmInsallah hepimizin vardir hayirlisi herseyin
kız napion :)
Odama çekildim kocama uyuz oldum gitti arkadaşıyla kuş uçurup çay içmeye yarım saat oldu geleli yarın izin almış sabah annenlere köye gidelim akşam gelelim demiştim.Vaz grçtim birlikte pikniğe gidelim dedim başbaşa zaman geçirelim sanki hiç başbaşa değiliz köyde piknik yapalım hem köydeki tavukların yemi bitmiş 3 gün kalırız diyokız napion :)
gidersen bile test al üç bes tane :) ben bişi yapmıyom kafamda deli sorular oturuyomOdama çekildim kocama uyuz oldum gitti arkadaşıyla kuş uçurup çay içmeye yarım saat oldu geleli yarın izin almış sabah annenlere köye gidelim akşam gelelim demiştim.Vaz grçtim birlikte pikniğe gidelim dedim başbaşa zaman geçirelim sanki hiç başbaşa değiliz köyde piknik yapalım hem köydeki tavukların yemi bitmiş 3 gün kalırız diyosen napıyosun
Oda öyle diyo kan vercemi biliyoya test al yaparsın köyde diye beni kandırcak kendi aklıncagidersen bile test al üç bes tane :) ben bişi yapmıyom kafamda deli sorular oturuyom
hastaneye gitsemmi gitmesemmi gitmezsem 2 gün kafayımı yerim falan filanOda öyle diyo kan vercemi biliyoya test al yaparsın köyde diye beni kandırcak kendi aklınca
Ne sorusu kız
Bence durduğun kabahat git azıcık blöf yap kötüymüş gibi hemen kan verhastaneye gitsemmi gitmesemmi gitmezsem 2 gün kafayımı yerim falan filan
gideyimmiBence durduğun kabahat git azıcık blöf yap kötüymüş gibi hemen kan ver![]()
Git tabi deli kocan götürürüm diyosa haydeeee git o pozitifi al ve gel :Fgideyimmi![]()
yapmazlar sabah polikliniğe git derler diyoGit tabi deli kocan götürürüm diyosa haydeeee git o pozitifi al ve gel :F
Ne alakaymış sen kötüyüm öğlenden beri istifra ediyorum felan diceksin ayakta duramıyor gibi yapacaksın...Benim gerçekten başıma geldi bu gaz sıkışmasıymışşş birde yediğim şeyin günü geçmişyapmazlar sabah polikliniğe git derler diyo
gazına geldim gitcemNe alakaymış sen kötüyüm öğlenden beri istifra ediyorum felan diceksin ayakta duramıyor gibi yapacaksın...Benim gerçekten başıma geldi bu gaz sıkışmasıymışşş birde yediğim şeyin günü geçmişgebelikte yaptırdım o zaman
Bilmiyorum 1 saate çıkıyogece netten bakabilirmiyim sonucuna biliomusun
ay cok gerildimBilmiyorum 1 saate çıkıyo