- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız koyu olması lazımOvulasyon testinde bile çıkmışş kızzz
Kız yeterli değilimi var çizgi var hamilesin işte keşke bende ovulaston testi depolasaydım yapardımmbirazcık daha belli simdi ama yeterli degil.. gerci suda var cok su ıctım dısardaydk hava sıcak ya bide 3 saatlik idrar
yok cnm lh zaten vucutta hep var ondan sılıkde olsa hep cikiyor koyu olsa derdim gebelik vardir belki diyeKız yeterli değilimi var çizgi var hamilesin işte keşke bende ovulaston testi depolasaydım yapardımm
Hmmm anladımmm birkaç gün sonra tekrarlayok cnm lh zaten vucutta hep var ondan sılıkde olsa hep cikiyor koyu olsa derdim gebelik vardir belki diye
yarın bidaha yaparım zaten son 3 gün karnım fena agrımaya başladı eşim gidelim acile diyoHmmm anladımmm birkaç gün sonra tekrarla
Bencede git acile miğdem bulanıyo istifra ediyorum felanda de daha rahat yaptırırsın kanıyarın bidaha yaparım zaten son 3 gün karnım fena agrımaya başladı eşim gidelim acile diyo
Inan bana o zamanda bu kdr erken belli olmaz derlerBencede git acile miğdem bulanıyo istifra ediyorum felanda de daha rahat yaptırırsın kanı
Ne alakaymış onlara neymiş sen git mevburlarlar muane etmeyeInan bana o zamanda bu kdr erken belli olmaz derler
beklim diyorum olmazsa yarın giderimNe alakaymış onlara neymiş sen git mevburlarlar muane etmeye
Olmadı öyle yap yarın almama gibi sorunlarıda olmazbeklim diyorum olmazsa yarın giderim
Bizim sagliklcagi var en son gittigimde adetin gecmeden cikmaz bizim testler hassas degil dedi galiba orasi idrar testi yapiyorOlmadı öyle yap yarın almama gibi sorunlarıda olmaz
Cnm benmde dün öle oldu kırmızı kan geldi devmi gelr dedm gelmedi kahverengiye dönüştü bende cnm bende merk esyrm soncu cnmKizlar adetime 4 gun var ve bugun peceteye acik pembe kahverengi leke geldi bi saat sonra baktim azalmis azdi zatende iste aradan iki uc saat gecti baktim yok acile gittik daha once dusuk yaptim kan testi yapsinlar diye 4 gun gecti dedim yapmadilar 4gun gecikmeyle cikmazmis kan testinde daha once dusuk yaptigmi dedigim halde ben napim dusuk olursa dedi deli olduk . sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi
Test yaptinmi yada kan verdinmi adetine kac gün var off beklemek cok zor korkuyorumCnm benmde dün öle oldu kırmızı kan geldi devmi gelr dedm gelmedi kahverengiye dönüştü bende cnm bende merk esyrm soncu cnm
Hmmm bekle o zaman günün geçsin gidersinBizim sagliklcagi var en son gittigimde adetin gecmeden cikmaz bizim testler hassas degil dedi galiba orasi idrar testi yapiyor
Gitcem 8de :) en azindan negatifi göreyimde kalan umudum kirilsin inankiHmmm bekle o zaman günün geçsin gidersin
Ahahahhh ilahi sonuç ne zaman çıkarmışUyumadimda hic
Gidip geleyim sonuc cikana kdr uyurum :))
Bilmem saglik ocagina ilk defa gitcem:) bura cok olmadi tasinalidaAhahahhh ilahi sonuç ne zaman çıkarmış