- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
Hastaneye gitceksin sandım bu kadar erken gitmene gerek yoktu 10a doğru gidebilirsin yarın öğlene çıkarBilmem saglik ocagina ilk defa gitcem:) bura cok olmadi tasinalida
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneye gitceksin sandım bu kadar erken gitmene gerek yoktu 10a doğru gidebilirsin yarın öğlene çıkarBilmem saglik ocagina ilk defa gitcem:) bura cok olmadi tasinalida
Cnm saat ona kdr kan aliniyo 9dada doktorlar geliyor ne kdr sacma demiHastaneye gitceksin sandım bu kadar erken gitmene gerek yoktu 10a doğru gidebilirsin yarın öğlene çıkar
Bazen erkenden doluyor test alımlar sen nediyosun iyi bir doktor olacak anasağlıkta vallahi bende erkenden kalkıp gidiyodum kan felan vermek için 1.5 günde bekle durCnm saat ona kdr kan aliniyo 9dada doktorlar geliyor ne kdr sacma demi
Adetme 5gün kaldı cnm yok yapmadö cearetm yok cnm senn kaç gün kaldı idrr yaptn mıTest yaptinmi yada kan verdinmi adetine kac gün var off beklemek cok zor korkuyorum
Idrar negatif cnm iki günüm kaldiAdetme 5gün kaldı cnm yok yapmadö cearetm yok cnm senn kaç gün kaldı idrr yaptn mı
Gitmedim cnm.. Ne yapcami sastimEvet anca yarın öğlen alırsın
Niye gitmedin kızGitmedim cnm.. Ne yapcami sastim
Bilmem beklicem benNiye gitmedin kız
Kız gideydin ya erkenden kaltınBilmem beklicem ben
Olsun bisi olmaz sen naptin cnmKız gideydin ya erkenden kaltın
Beklemedeyim yarın belki hastaneye giderim yada anasağlığaOlsun bisi olmaz sen naptin cnm
Tmm cnm ovulasyon yaptim gene ay bugun hic keyfim yok kötüde bi rüya gördüm buda koyulasmamis Allahim hayirlisini verBeklemedeyim yarın belki hastaneye giderim yada anasağlığa
Hmm çok az silik gebelik testin yokmu bide onu yap...Ben yarın kesin vercem kanTmm cnm ovulasyon yaptim gene ay bugun hic keyfim yok kötüde bi rüya gördüm buda koyulasmamis Allahim hayirlisini ver
Yok cnm malesefHmm çok az silik gebelik testin yokmu bide onu yap...Ben yarın kesin vercem kan
Yapmadım en iyi çözüm kan yapıp ne sevineyim ne üzüleyim kanda kesin sonuç alayım sağlık ocağınamı gitsem hastaneyemi ona karar veremedimYok cnm malesef
Sen yeni yaptinmi hic
Anladim cnm hakkimizda hayirlisiYapmadım en iyi çözüm kan yapıp ne sevineyim ne üzüleyim kanda kesin sonuç alayım sağlık ocağınamı gitsem hastaneyemi ona karar veremedim