Kan sonucunuz ne ciktiBenim de regl tarihim yarın (28.gün)
İki gün önce (25.gün) sabah kalktım regl oldun ped taktım akşama doğru kesildi.
Oğlumda da böyle olduğu için süphelendim kaset test yaptım pozitif
Hatta bir tane daha yaptım o da pozitif
Dün de kan verdim birazdan çıkar sonuç
Sonucunuz cikti mi?duphaston dan sonra 9 gün gecikme ile sağlık ocağında kan verdim e-nabiza düşmesini bekliyorum hala düşmemiş
Hayır çıkmadı sabah 10 da verdim e-nabiza bakıyorum hala dusmemis sağlık ocağında verdiğim için mi bilmiyorumSonucunuz cikti mi?
O gün verdiğim 121 çıktıKan sonucunuz ne cikti
Hayirli olsun cnm sağlıklı sıhhatli gelsinO gün verdiğim 121 çıktı
Bugün yine verdim sabah çıkar o da
Teşekkür ederim, amin inşallahHayirli olsun cnm sağlıklı sıhhatli gelsin
e_nabiza baktım biraz önce diğer kan sonuçları çıkmış ama beta HCG cikmamis hala neden acaba bekliyorum arada bakıyorum internetten baktım sağlık Bakanlığı'nın sayfasına sağlık ocağında sabah alinan beta HCG sonuçları sonraki gün öğlen 12 de çıkar yazmislar beklicez bakalım bir kaç saat dahaTeşekkür ederim, amin inşallahsizin çıktı mı kan sonucunuz?
Benim dün verdiğim az önce çıkmışe_nabiza baktım biraz önce diğer kan sonuçları çıkmış ama beta HCG cikmamis hala neden acaba bekliyorum arada bakıyorum internetten baktım sağlık Bakanlığı'nın sayfasına sağlık ocağında sabah alinan beta HCG sonuçları sonraki gün öğlen 12 de çıkar yazmislar beklicez bakalım bir kaç saat daha
Hamileyimmmm şimdi sağlık ocağından aradılar 5200 çıkmış beta HCG rabbim herkese bu sevinci yasatsinBenim dün verdiğim az önce çıkmış
Dün verdiginiz diğer kan değerleri mi çıkmış yoksa eskileri mi görüyorsunuz
Tarih ayarlaması yapıp tekrar bir güncelleyin
Olmadı 12 ye kadar bir bekleyelim
Çok sevindimm sağlıkla süreci tamamlayın inşallahHamileyimmmm şimdi sağlık ocağından aradılar 5200 çıkmış beta HCG rabbim herkese bu sevinci yasatsin
Amin tşk ederim rabbim isteyen tüm annelerimizin kucağını doldursun inşallahÇok sevindimm sağlıkla süreci tamamlayın inşallah