Yerleşme mi adet mi ?

Kan sonucunuz ne cikti

Teşekkür ederim, amin inşallah sizin çıktı mı kan sonucunuz?
e_nabiza baktım biraz önce diğer kan sonuçları çıkmış ama beta HCG cikmamis hala neden acaba bekliyorum arada bakıyorum internetten baktım sağlık Bakanlığı'nın sayfasına sağlık ocağında sabah alinan beta HCG sonuçları sonraki gün öğlen 12 de çıkar yazmislar beklicez bakalım bir kaç saat daha

Benim dün verdiğim az önce çıkmış
Dün verdiginiz diğer kan değerleri mi çıkmış yoksa eskileri mi görüyorsunuz
Tarih ayarlaması yapıp tekrar bir güncelleyin
Olmadı 12 ye kadar bir bekleyelim

Benim dün verdiğim az önce çıkmış
Dün verdiginiz diğer kan değerleri mi çıkmış yoksa eskileri mi görüyorsunuz
Tarih ayarlaması yapıp tekrar bir güncelleyin
Olmadı 12 ye kadar bir bekleyelim
Hamileyimmmm şimdi sağlık ocağından aradılar 5200 çıkmış beta HCG rabbim herkese bu sevinci yasatsin

Benim merak ettiğim şey ise nasıl 5200 olmuş hemen ben Eylül'ün 1 de regli oldum 4 de bitti eşim spermiyografi verecekti onun için birlikte olmuyorduk dört gün cinsel pehriz yapması gerekiyordu Eylül'ün 7 sine kadar bekledik öğün örnek verecekti olmadı stres yaptı o gece birliktelik oldu sonra yine pehrizr girdi Eylül 11 de tekrar denedi oldu örneği verdik ama Dr gostermemistik çünkü ben Eylül'ün 15 de duphastona başladım hap bitip regli olunca gel dedi ayın 24 de bitti hapim ve şuan 10 günlük gecikme ile hamile olduğumu öğrendim 5200 beta HCG 6 haftalık gebeliğe denk geliyor hangi ara kaldım bir ayda 4 hafta var şuan 4 hafta 4 gün yapıyor nasıl 6 hafta oluyor yoksa ikiz gebelik mi anlamadım pazartesi Dr. Gidicem bir bilginiz varmı bu değerlerle arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…