Benim de adetim bu şekilde başlıyor hep ama yerleşme de olabilir tabi. Bekleyin bugün adet gelmezse test yapın benceKızlar adetim 3 gün geçikti şimdi lavaboda peçeteye akıntılı kan geldi kahverngiyle karışık değişikti ? böyle yerleşme olur mı yoksa adet öi sökülcek
Benimde durumum şimdi sizin gibi bende bekliyorum bugün sağlık ocağına gittim kan testi almadılar geri döndümKızlar adetim 3 gün geçikti şimdi lavaboda peçeteye akıntılı kan geldi kahverngiyle karışık değişikti ? böyle yerleşme olur mı yoksa adet öi sökülcek
İdrar testi yaptınız mıKızlar adetim 3 gün geçikti şimdi lavaboda peçeteye akıntılı kan geldi kahverngiyle karışık değişikti ? böyle yerleşme olur mı yoksa adet öi sökülcek
Mrh. Bende duphaston kullanmaya başlamıştım Eylül'ün 15 de 24 de bitti hapim ve normalde regliminde ayın 24 de gelmesi gerekiyordu ama hap 3 veya 5 gün geciktirir mis ama 7 gün oldu hala yok dün akşam 8 gibi 50 kuruş büyüklüğünde sulu pembe bir akıntım oldu ama gerisi yok şu saate kadar bel ağrısı ve gobegimin alt kısmında ara ara sancı hissediyorum hafif göğüs agrimda var perşembeye beklicem kan testi için pembe akıntı diye yazınca siz yazmak istedim acaba bende hamilemiyim diyeTest yapsana gecikme var zaten çıkar varsa bişey. Yerleşme kanaması açık pembe gibi oluyo ilk gebeliğimde öyle olmuştu benim.
En net kan testinde belli olur canım inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Gecikmen var eğer varsa bişi testte de çıkacaktırMrh. Bende duphaston kullanmaya başlamıştım Eylül'ün 15 de 24 de bitti hapim ve normalde regliminde ayın 24 de gelmesi gerekiyordu ama hap 3 veya 5 gün geciktirir mis ama 7 gün oldu hala yok dün akşam 8 gibi 50 kuruş büyüklüğünde sulu pembe bir akıntım oldu ama gerisi yok şu saate kadar bel ağrısı ve gobegimin alt kısmında ara ara sancı hissediyorum hafif göğüs agrimda var perşembeye beklicem kan testi için pembe akıntı diye yazınca siz yazmak istedim acaba bende hamilemiyim diye
Mrh. Bende duphaston kullanmaya başlamıştım Eylül'ün 15 de 24 de bitti hapim ve normalde regliminde ayın 24 de gelmesi gerekiyordu ama hap 3 veya 5 gün geciktirir mis ama 7 gün oldu hala yok dün akşam 8 gibi 50 kuruş büyüklüğünde sulu pembe bir akıntım oldu ama gerisi yok şu saate kadar bel ağrısı ve gobegimin alt kısmında ara ara sancı hissediyorum hafif göğüs agrimda var perşembeye beklicem kan testi için pembe akıntı diye yazınca siz yazmak istedim acaba bende hamilemiyim diye
Erken başlamış olabilirYumurtalama üzerinden 12 gün geçti sabah kahverengi leke geldi, gün içerisinde sadece peçeteye leke geldi akşam üzerine doğru pembeleşen kanama oluşmaya başladı 1 günde günlük ped bile dolmadı, yerleşme kanaması / üstüne görme sandım ilkten ama sanki regl olacakmış gibi , aşırı kasık batmalarım var , yumurtlamadan 14. Gün regl olunması gerekmiyormu neden böyle erken oldu anlayamadım sizce nedendir?
Hayırlı olsun inşallah kan testinde de güzel bir sonuç alırsınız bende yarın kan vericemBenim de regl tarihim yarın (28.gün)
İki gün önce (25.gün) sabah kalktım regl oldun ped taktım akşama doğru kesildi.
Oğlumda da böyle olduğu için süphelendim kaset test yaptım pozitif
Hatta bir tane daha yaptım o da pozitif
Dün de kan verdim birazdan çıkar sonuç
Teşekkür ederim, sizi de inşallah yarın güzel haberi alırsınızHayırlı olsun inşallah kan testinde de güzel bir sonuç alırsınız bende yarın kan vericem
İnşallah 1 senenin ardından güzel bir haber alırım bugün 8 gün oldu beni umutlandıran pazartesi akşamı gelen açık pembe renkli akintiydi bakalım ne olucak şuana kadarda gelen giden yokTeşekkür ederim, sizi de inşallah yarın güzel haberi alırsınız
Kaset test yaptınız mı? Yerleşme olduysa testte çıkar artıkİnşallah 1 senenin ardından güzel bir haber alırım bugün 8 gün oldu beni umutlandıran pazartesi akşamı gelen açık pembe renkli akintiydi bakalım ne olucak şuana kadarda gelen giden yok
Yapmadim çünkü her ay yapıp hüsrana uğrayınca bu sefer yapmicam dedim perşembeye beklim istedim birde ben Ekim ayı duphastona başlamıştım 24 Ekim'de bitti işte o geciktirme yapabilir diye düşünerek test yapmamıştım ama bu hapı kullanırken baya kişi hamile kalmış bu kadar gecikme birde pembe akıntı umutlandırdı bakalım nolucakKaset test yaptınız mı? Yerleşme olduysa testte çıkar artık
Sizi çok iyi anlıyorum oğlum zamanında öyleydim test yapmaya korkar duruma gelmiştim.Yapmadim çünkü her ay yapıp hüsrana uğrayınca bu sefer yapmicam dedim perşembeye beklim istedim birde ben Ekim ayı duphastona başlamıştım 24 Ekim'de bitti işte o geciktirme yapabilir diye düşünerek test yapmamıştım ama bu hapı kullanırken baya kişi hamile kalmış bu kadar gecikme birde pembe akıntı umutlandırdı bakalım nolucak
İnşallah dediğin gibidir ilk oğlumda regl günümde kahve bir leke geldi ne ağrı ne başka bişey hicbisey hissetmemiştim şuan 13 yaşında benim yaşımda 40 vücut o kadar degisiyorki anlayamiyoruz bile ama busefer gebelik varsa bu bambaşka bişey bel ağrısı karının alt kısmında ara ara ağrı göğüs hassasiyetii rabbim herkese nasip etsin benim bir oğlum var olmayanlarinda kucağını tez zamanda doldursun bu ikinci evliliğim bu eşimin hiç çocuğu yok babalık sevincini yaşasın çok istiyorumSizi çok iyi anlıyorum oğlum zamanında öyleydim test yapmaya korkar duruma gelmiştim.
Onu da yerleşmeyle öğrenmiştim mucize gibiydi.
Pembe akıntı geldiyse umutlandırmak istemem ama yerleşmedir o
Kızlar benim adet günüme normalde daha var düzensiz ama vardı yani pazartesi günü sabah kahverengi lekelenmem oldu adet olacam sanırım dedim devamı gelmedi Salı günü tekrar sabah leke oldu kahverengi yine devamı gelmedi gebelik testi yaptım ama negatif hiç bişey anlamadım bu durumdan ağrım falanda yok yani varmı bir yorumunuz birde ovalüsyon takibi de yapıyordum yumurtlama da görmedim yani görsem yerleşme derdim daha önce gebelik kayıplarım olmuştu sadece birinde yerleşme kanaması yaşamıştım onda da az kahverengi lekelenmeydi hatta onda gebeliği öğrenmiştim ertesi gün olmuştu tabi boş gebelik oldu sonunda böyleİnşallah dediğin gibidir ilk oğlumda regl günümde kahve bir leke geldi ne ağrı ne başka bişey hicbisey hissetmemiştim şuan 13 yaşında benim yaşımda 40 vücut o kadar degisiyorki anlayamiyoruz bile ama busefer gebelik varsa bu bambaşka bişey bel ağrısı karının alt kısmında ara ara ağrı göğüs hassasiyetii rabbim herkese nasip etsin benim bir oğlum var olmayanlarinda kucağını tez zamanda doldursun bu ikinci evliliğim bu eşimin hiç çocuğu yok babalık sevincini yaşasın çok istiyorum