Yerleşme lekesi olabilir mi? Bi bakar mısınız kızlar ?

İnşallah hamilesindir canım

Offf işte bende bundan korkuyrıh
Senin bulundu mi sebep
Ben genetik yaptıracağım kendine ve eşime
Genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdık genetik temiz çıktı pıhtılaşma testinde mutasyon çıktı. Pıhtılaşmanın kimyasalla ne denli bağlantısı var bulamadım net bişey sanırım pıhtılaşma durumu kese ve bebek göründükten sonra sorun oluşturabiliyor ama ben zaten keseyi göremeden değerim düşüyor. Doktorlar bişeyin olmadığını stresten uzak durmamızın gerektiğini söylüyor. Bide en son gittiğim doktor kan sulandırıcı hap ve iğneyi birlikte kullanmam gerektiğini söyledi. Bide onu deneyelim diyoruz eşimle yine olmazsa bağışıklıkla ilgili olabilir mi diye ona yönelik bişeyler yapmayı ve yine denemeyi düşünüyorum en en son çare tüp bebek düşünebilirim. Sonuç ortada net bişey yok.
Sen de bebek göründü mü canım hiç?

Ben hepsinde keseyi görüyorum
Kalbi göremeden düşüyor
Kan sulandırıcı yapıyorum
Jel koyuyorum düşmesin diye
İlaç da içiyorum
Neden düşüyor bilmiyorum
Benim tüp bebek

Kızlar bugün regl günüm ama hala olmadım acaba adet olcakmym inşallah gecikme falan yoktur amin

Yerlesme lekesi miydi bilmiyorum ama 12 gün önce gelen kahvereng lekelenme den sonra bol sarı akintim olmustu sonrada beyaz puturku akıntı birkacgundr birşey yok.acaba geç mi yumurtladim yoksa hamile falan mı oldum. Meraktayim

Ben hepsinde keseyi görüyorum
Kalbi göremeden düşüyor
Kan sulandırıcı yapıyorum
Jel koyuyorum düşmesin diye
İlaç da içiyorum
Neden düşüyor bilmiyorum
Benim tüp bebek
3 üde mi tüp bebek?
1 neysede 2. Düşükten sonra hiçbir test felan yapılmadı mı?

Yerlesme lekesi miydi bilmiyorum ama 12 gün önce gelen kahvereng lekelenme den sonra bol sarı akintim olmustu sonrada beyaz puturku akıntı birkacgundr birşey yok.acaba geç mi yumurtladim yoksa hamile falan mı oldum. Meraktayim
Canım ne oldu? İnşallah hamilesindir. Test yaptın mı?

Canım ne oldu? İnşallah hamilesindir. Test yaptın mı?
Hala yapmadım canm eşim hemen yapma dedi biraz bekle dedi.bikacgun önce idrar testi yapmıştım ama negatifti şimdi reglmin 2.günü hala olmadım .haftaici yapicam galiba

Hala yapmadım canm eşim hemen yapma dedi biraz bekle dedi.bikacgun önce idrar testi yapmıştım ama negatifti şimdi reglmin 2.günü hala olmadım .haftaici yapicam galiba
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah. Stres yaptıkça vücudumuz bizimle dalga geçiyor gibi davranıyor

inşallah tez zamanda bizde kavuşuruz yavrularımıza çok belirsiz bir süreç. Rabbim ol diyecek ki olsun
Aynen canım
4 gebeliğimde bişey kullanmadım 5. De coraspin 6.da kan sulandırıcı iğne kullandım son kaybımdan sonra bi doktora gittim oda iğne ve coraspini birlikte kulanmam gerektiğini söyledi şimdi önümüzdeki ayda bunu deneyelim diyoruz. Ne yapcamı bilmiyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah. Stres yaptıkça vücudumuz bizimle dalga geçiyor gibi davranıyor
Streslimiyim değil miyim inan ölcemiyorum. Sanki stresli değil gbym ama belki takiyorumdur.hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Bekleyişimı devam ediyor.bide benim önceki aylar adetim erken gelmişti nezamanki bebek düşüncesiyle korunmayi bıraktık düzenim bozuldu. Hatta şiddetli karın ağrılarım bile olmadan yoğunluğu eskiye göre daha az adetim oldu son aylar. Ne olcak bakalm kısmet

O acabalar var ya işte. Takmıyorum desekte takıyoruz elimizde değil bana stres yapma diyor doktor 6 kaybım var şimdi hamile olsam yine kimyasal olacak mı diye düşüncem elbette bunun önüne geçmek çok zor

Kızlar yardımcı olur musunuz . Benim adet tarihim belli değil çünkü 2 aydir duzensiz bi 23 gunde bir oldum bir 26 günde bir oldum. Yunurtlama da ne zamandi bilmiyorum. En erken 14 ağustos da en gec 16 ağustos da adet olucam. Az önce peceteye 3 -4 parca acik renkte kan geldi ama pıhtı gibiydi ama pihti kadar da koyu degildi. Ve devaminda hic bisey gelmedi. Sag kasigimda sikca agri oluyor. Yerlrsme kanamasi olabilir mi?
Adet oldum erkenden desem oyle degildi yani ikk defa boyle birsey oluyor

O acabalar var ya işte. Takmıyorum desekte takıyoruz elimizde değil bana stres yapma diyor doktor 6 kaybım var şimdi hamile olsam yine kimyasal olacak mı diye düşüncem elbette bunun önüne geçmek çok zor
Pazar günü açık yerler var mıdır acaba test mi yapsam kararsız kaldım

Canm test yaptım yani kan testi özelde. Negatif çıktı. Görevli kişi erken yapıyorsunuz enaz 1 hafta geçmeden yapmayın dedi. Geç çıkabiliyor dedi. Kısmet artık bakalm çalışmalara devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…