Yerleşme lekesi olabilir mi? Bi bakar mısınız kızlar ?

Bir ara kullandım ama sonra şartlanıyor gibi oldu bıraktım
Canım yumurtluyorsan gününü kaçırmıyorsun o günü değerlendiriyorsun. Kürtaj olduktan sonra yani ilk gebeliğimden sonra 1 yıl gamile kalamadım üzülüyordum neden olmuyor diye meğersem ben erken yumurtluyormuşum.

Yerleşmemiymiş?

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Canım adet gününde adet gününe yakın yada adete 1 hafta kala yerleşme lekesi yaşayanlar olmuş kiminin kahve rengi kiminin pembe. Tek anladığım bu gebelik olayı herkeste çook çook farklı oluyormuş. Ama yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra yerleşme lekesi olurmuş sulu kahve rengi yada pembe gibi 2 günde sürebilirmş bu lekelenme

Bende de tam olarak bu şekilde oldu 2 gün leke şeklinde geldi.umarım hayal kırıklığı yaşamam

Bende ilişkinin 10.günü oldu ve iki üç gün rahat sürdü.adetim erken gelicek sandım ama adet olmadım.kahverengi oldu bende lekelenme çok nadir pembe geldi

Ben 10 temmzda regl olmustum sonra 20 21 temmz gb iliski oldu sonra tatile gittim tatilde iliskiden 7 8 gun sonra leke geldi normalde leke gelince adetim gelir ama bu sefer öyle olmadı üzerinden 1hafta geçti hamilemiyim acaba diye düşünüyorum pof..

Test yapın derim çünkü halime olabilirsiniz.ben adetime 7gün varken erken gebelik testinde silik çizgi ile gördüm.5gün varkendi sanırım 35ti hcg.

Test yapın derim çünkü halime olabilirsiniz.ben adetime 7gün varken erken gebelik testinde silik çizgi ile gördüm.5gün varkendi sanırım 35ti hcg.

Insallah Birkaç gün önce normal testlerden yapmıştım negatif olunca biraz umudumu kestim.ciddi bir gecikmem olursa kan testi yapmayı düşünüyorum. İnşallah regl olmam allahm amin .dua edin

Insallah Birkaç gün önce normal testlerden yapmıştım negatif olunca biraz umudumu kestim.ciddi bir gecikmem olursa kan testi yapmayı düşünüyorum. İnşallah regl olmam allahm amin .dua edin
İnşallah hamilesinizdir stres yapmayın stres çok büyük etken doktorum her zaman gebelik sürecinde stresin büyük bir faktör oldugunu söyler

İnşallah hamilesinizdir stres yapmayın stres çok büyük etken doktorum her zaman gebelik sürecinde stresin büyük bir faktör oldugunu söyler
Farklı sorunlarımda var.olabildiğince sakın olmaya çalışıyorum insallh vardır hayırlısı. Teşekkürler saolun

Farklı sorunlarımda var.olabildiğince sakın olmaya çalışıyorum insallh vardır hayırlısı. Teşekkürler saolun
BEnim de iki kaybım var pıhtılaşma sorunum var.kalbi durdu iki kez.stres yapmamak mümkün depil 2hafta önce 5mm kese göründü cuma gidicem inşallah iyi haber alırım.sizi anlayabiliyorum.

BEnim de iki kaybım var pıhtılaşma sorunum var.kalbi durdu iki kez.stres yapmamak mümkün depil 2hafta önce 5mm kese göründü cuma gidicem inşallah iyi haber alırım.sizi anlayabiliyorum.
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah allah..Ben 4 yıllık evliyim bu yıla kadar hiç düşünmemiştim. Ama şimdi pişmanım keşke erken davransaymisim herkes soruyo şimdi. Halbuki biz bazı problemlerimzden dolayı erteliyoduk. İnşallah çok bekletmeden gelir. Hayırlısı tabi yinede veren allah

Benim 8 günüm geçti mide bulantıları bas dönmesi oluyordu ama bu gun belim ve karnım cok koto ağrıyor ve kanamam da oldu cok fazla degil koyu renkte bu ayın 1 de adet olmam gerekiyordu ama olmadı sizce regl mi oldum yoksa hamilemiyim

Kızlar cevaplarsanız çok mutlu olurum benim son adet tarihim temuzun 4 ağustosun 1 de adet olmam gerekiyordu ama olmadım 8 gün geçti geçen hafta sürekli hafif mide bulantilarin baş dönmesi oluyordu ama dün belim cok kotu ağrıyordu bu gun kanamam oldu ama çok fazla degil karnım belim cok ağrıyor yataktan çıkamıyorum ilk gün gecikti test yaptim negatif çıktı bu akşam yine yapicam sizce adet mi oldum yoksa hamile miyim ?

Konu sahibi durum nedir bizi aydinlatsan:)
Merhaba kızlar evet yerleşme lekesiymiş. Adetime 11 gün kala hcg testim 60 çıktı ne mutlu olmuştum ama malesef adet günüm gelmeden hcg değerim yine düştü ve yine kimyasal yaşadım. 6 oldu kaybım ne yapacağımı araştırıp düşünürken giremedim uzun zamandır

İnşalah canım ben hayal kırıklığı yaşadım sen yaşama
Teşekkürler ama çok umutlanmak istemiyorum sonra daha çok üzülüyor insan.Geçmiş olsun sizede kimyasal hakkımda çok bilgim yok.ama insallh bidaha yaşamazsınız. Yarın regl günüm ama henüz bişey yok önceki aylar erken gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…