evet geç döllenme geç yumurtlama felan olabilir insan vücudu baya karmaşık bi yapı. düşüncelerimiz de herşeyi etkiliyor. acaba hamileyim mi düşününce vücudun sana yalancı hamilelik belirtileri veriyor adet geç geliyor mide bulantısı yaşıyorsun yani diyorum ya işte vücudumuz bizimle dalga geçiyor sanki. bunu sana özel söylemiyorum sen ben biziim gibi bu güzel haberi bekleyenlere diyorum.Canm test yaptım yani kan testi özelde. Negatif çıktı. Görevli kişi erken yapıyorsunuz enaz 1 hafta geçmeden yapmayın dedi. Geç çıkabiliyor dedi. Kısmet artık bakalm çalışmalara devam :)
Evet ama nasıl engelliycezki ben aşırı takıntılı değilim çünkü daha birkaç ay oldu çocuk ıÇin çalışmalara başlayalı normalde adetim hep düzenliydi nezamanki başladık adetim erkene gelmeye başladı falan suandada tarihi geçti 4.günüm hala tikirti yok adet olcaksam olıyımde bian önce çalışmalara devam etmek istiyorum :)evet geç döllenme geç yumurtlama felan olabilir insan vücudu baya karmaşık bi yapı. düşüncelerimiz de herşeyi etkiliyor. acaba hamileyim mi düşününce vücudun sana yalancı hamilelik belirtileri veriyor adet geç geliyor mide bulantısı yaşıyorsun yani diyorum ya işte vücudumuz bizimle dalga geçiyor sanki. bunu sana özel söylemiyorum sen ben biziim gibi bu güzel haberi bekleyenlere diyorum.
Canım ovulasyon testi kullanıyor musun?Evet ama nasıl engelliycezki ben aşırı takıntılı değilim çünkü daha birkaç ay oldu çocuk ıÇin çalışmalara başlayalı normalde adetim hep düzenliydi nezamanki başladık adetim erkene gelmeye başladı falan suandada tarihi geçti 4.günüm hala tikirti yok adet olcaksam olıyımde bian önce çalışmalara devam etmek istiyorum :)
Yok canm hiç kullanmadimCanım ovulasyon testi kullanıyor musun?
Tavsiye ederim canım yumurtlamayı ve yumurtanın çatladığını tam olarak anlayabiliyorsunYok canm hiç kullanmadim
Hangi testi kullanıyorsunuz ve internet satislari guvenilir mi ?Tavsiye ederim canım yumurtlamayı ve yumurtanın çatladığını tam olarak anlayabiliyorsun
Canım merhaba ben de ovulasyon kullanıyorum . Laboquick aldım buradan okuduğum yorumlarla dün çift çizgiyi net gördük bugün silikleşmeye başladı . Ben de internetten aldım memnunum :)Y
Hangi testi kullanıyorsunuz ve internet satislari guvenilir mi ?
Ben innovita diye bi marka alıyorum. netten alıyorum oldukça uygun ve doğru sonuç veriyor yanıltmıyor yaniY
Hangi testi kullanıyorsunuz ve internet satislari guvenilir mi ?
Canım merhaba ben de ovulasyon kullanıyorum . Laboquick aldım buradan okuduğum yorumlarla dün çift çizgiyi net gördük bugün silikleşmeye başladı . Ben de internetten aldım memnunum :)
40 lı aldım ama fiyatını hatırlamıyorum canım ya eşim yapmıştı ödemesiniKacli paket aldin ve ne kadardı. Internet fiyati ile eczane arasinda cok fark olunca acaba dedim guvenilirlik acısından :)
Icinde gebelik testi olan paketler var. Onlardan alacağım sanırım :) teşekkür ederim ilgin için :)40 lı aldım ama fiyatını hatırlamıyorum canım ya eşim yapmıştı ödemesini
Canım reklam yasak ama fark etmez bence hepsi aynıdır yorumlara bak hangisi güvenilir gelirse al :)Kızlar hangi siteden aliyorsunuz :) onu da sorayım
Rica ederim canım ne demek :)Ic
Icinde gebelik testi olan paketler var. Onlardan alacağım sanırım :) teşekkür ederim ilgin için :)
Slm canım 5 gün geçmiş hamileleik varsa çıkar bence. Ama tam güvenilir olsun dersen belirtinde varsa normalde adet geçikmesi yaşamıyorsan bence kan ver daha kesin sonuç alırsınKızlar benim adetim 5 gün gecikti bugünde kahverengi lekelenmelerim var adet olcam sandım ama gelmiyor devamı hamile olabilir miyim test yapmadım 1 hafta geçsin diye sizce ne yapmalıyım
Kızlar benim adetim 5 gün gecikti bugünde kahverengi lekelenmelerim var adet olcam sandım ama gelmiyor devamı hamile olabilir miyim test yapmadım 1 hafta geçsin diye sizce ne yapmalıyım
Yerleşme kanaması 6 gün sürebilir mi kahverengi ya da pembe değildi rengi ama miktar olarak az geldiği için sorıyorumBenimde 5.gün ama sizdeki gb lekelenmem olsaydı sanırım regl olacağımı düşünürdüm. Yerlesme lekesi biraz daha önce oluyor diye biliyorum ama kişilere göre degisedebiliyor.ben hala olmadım adet ve hiç olacakmışım gb hissetmiyorum buarada sol yumurtlama yerimde dün biraz hafif ağrıyor gbydi .bukadar geç yumurtlamis olabilir miyim acaba veya 2.bir yumurtlama falan mı oldu bilemiyorum. Nezaman test yapsak acaba geçen yaptım negatifti görevli bekleyin dedi erken yaptınız dedi
Genelde leke şeklinde oluyor deniyor ama bayag adet olup sonradan hamile olduğunu öğrenenlerde olmuş üstüne görme deniyor onada.bi yakınının ablası böyle olmustuYerleşme kanaması 6 gün sürebilir mi kahverengi ya da pembe değildi rengi ama miktar olarak az geldiği için sorıyorum
Benimki normal bi ilişki değildi yani bakireyim hala sadece boxera boşaldı bana geçmesinden korkuyorum o yüzden olaydan 35 gün sonraki test de negatif çıktıGenelde leke şeklinde oluyor deniyor ama bayag adet olup sonradan hamile olduğunu öğrenenlerde olmuş üstüne görme deniyor onada.bi yakınının ablası böyle olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?