• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme lekesi olabilir mi? Bi bakar mısınız kızlar ?

noniponi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.267
942
73
35
Kızlar 5 düşüğüm var 4ü kimyasal. İlkkez iğne kullanıyorum gebelik öncesi başladım kullanmaya. Neyse yumurtlama dönemi birliktelik oldu bat tarihim 19 haziran ve bugün (yani ilişkiden 6 gün sonra) idrarımı yaptıktan sonra 2-3 damla kahverengi leke geldi hafifte adet gibi sancı hissediyorum bilmiyorum belkide şuan korktum ondan sancı gibi hissediyorumdur. Bu ne kızlar bilen var mı ? :KK43:

Yerlesmeye benziyor.adet ne zaman?
Haziran 19 canım. Adetten 2 sonra yumurtaladı erken yumurtladım yani günlerde geçmiyor. Dün de böyle leke gelince hem korktum bi yandan acaba mı demeye başladım. Çok çok hafif geliyor bugünde idrardan sonra görüyorum çook az damla bile değil artık

Insallah yerlesme kanamasidir canim.Ama beklemekten baska care yok
İnşallah canımkasıklarımda iğne batması gibi küçük küçük şeyler oluyor arada. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah ben ve benim gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah.

Kızlar ben de dün adet sancısı yaşadım. Wc ye gittim kahve leke geldi. Duş aldım karın ağrım geçsin diye ama adetim kesildi . Hala tık Yok. WC’den sonra siliyorum akıntı gibi kahve silik leke geliyor. Umutlanmak istemiyorum ama bilemedim

Kızlar ben de dün adet sancısı yaşadım. Wc ye gittim kahve leke geldi. Duş aldım karın ağrım geçsin diye ama adetim kesildi . Hala tık Yok. WC’den sonra siliyorum akıntı gibi kahve silik leke geliyor. Umutlanmak istemiyorum ama bilemedim
Canım bat günün ne zaman ki?

Hayal kırıklığı yaşatmaktan korkuyorum ama başıma da ilk kez böyle bir şey geldi. En iyisi bir kaç gün bekleyip test yapmak galiba. Çok teşekkür ederşm cevaplarınız için
Bekleyebiliyorsan bekle canım 5 kez gebelik geçiren biri olarak söylüyorum telaşlanacak bir durum yaşanmadığı sürece kanama gibi akışına bırakmak lazım ama insan dayanamıyor. Bende ilk kez leke yaşadm umarım yerleşmedir inşallah

Bekleyebiliyorsan bekle canım 5 kez gebelik geçiren biri olarak söylüyorum telaşlanacak bir durum yaşanmadığı sürece kanama gibi akışına bırakmak lazım ama insan dayanamıyor. Bende ilk kez leke yaşadm umarım yerleşmedir inşallah
Hadi inşallah güzel haberlerimizi okumak nasip olsun bize

Back