- 14 Haziran 2023
- 181
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
kızlar bugün aşılamamın 12.günü pembe bi kan geldi sizce adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanamasımı ? nolur görünce yazın allah aşkına sizden başka kimseye soramıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanamasi olabilir şuan lekelenme kanama tarzı bişi var mikızlar bugün aşılamamın 12.günü pembe bi kan geldi sizce adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanamasımı ? nolur görünce yazın allah aşkına sizden başka kimseye soramıyorum
kahverengi cok acik pembe damla damla gelio silinceYerleşme kanamasi olabilir şuan lekelenme kanama tarzı bişi var mi
sizde nasil olmustu yasadinizmiYerlesme olabilir
Ben yasamadimsizde nasil olmustu yasadinizmi
Regl kanamasına donmeyinceye kadar sıkıntı yok yinede doktorunuza gidin o daha iyi bilirkahverengi cok acik pembe damla damla gelio silince
kızlar bugün aşılamamın 12.günü pembe bi kan geldi sizce adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanamasımı ? nolur görünce yazın allah aşkına sizden başka kimseye
Test yaptınız mı sonuç nedirkızlar bugün aşılamamın 12.günü pembe bi kan geldi sizce adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanamasımı ? nolur görünce yazın allah aşkına sizden başka kimseye soramıyorum
Bence doktorunuza danışın. Emek verilen bir şey ve ihmal etmeyin. Bol bol dinlenin ve doktorunuza danismaktan çekinmeyinkızlar bugün aşılamamın 12.günü pembe bi kan geldi sizce adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanamasımı ? nolur görünce yazın allah aşkına sizden başka kimseye soramıyorum
Bişey sormak istiyorum adetime 3 4 gün kala lekelenme oldu kahverengi şeklinde adet olduğumu sandım ama yine de tam emin olmadığımdan idrar testi yaptım hemen ilk başta tek çizgi çıktı ve hemen kaldırdım testi daha bir kaç saat sonra teste tekrar bakınca ikinci çizginin çok hafif şekilde belirgin olduğunu fatkettim kafam karıştı ama bu sürede kahverengi adet benzeri kanamam oldu ama çok garipti normal adet olduğum gibi değildiTest yaptınız mı sonuç nedir
Bende Şuan aynı durumdayım canım yarın yine test yapacağım inşallah çıkar benimde adetime 5 gün var kahverengi leke geliyor ama testim de negatifBişey sormak istiyorum adetime 3 4 gün kala lekelenme oldu kahverengi şeklinde adet olduğumu sandım ama yine de tam emin olmadığımdan idrar testi yaptım hemen ilk başta tek çizgi çıktı ve hemen kaldırdım testi daha bir kaç saat sonra teste tekrar bakınca ikinci çizginin çok hafif şekilde belirgin olduğunu fatkettim kafam karıştı ama bu sürede kahverengi adet benzeri kanamam oldu ama çok garipti normal adet olduğum gibi değildi
Tabi bir hafta sonra tekrar test yaptım yine aynı şekşlde ilk başta tek çizgi daha sonra beliren ikinci çizgi oluştu ama tabi silik bir şekilde yani anlayamadım tekrar bir test yapmaya çekiniyorum tek çizgi görmekten sizlerden yardım istiyorum böyle olan varsa bilgilendirebilirmi beni lütfen
Araştırdım yerleşme kanaması diyor internetten ama bilemedim yine deBişey sormak istiyorum adetime 3 4 gün kala lekelenme oldu kahverengi şeklinde adet olduğumu sandım ama yine de tam emin olmadığımdan idrar testi yaptım hemen ilk başta tek çizgi çıktı ve hemen kaldırdım testi daha bir kaç saat sonra teste tekrar bakınca ikinci çizginin çok hafif şekilde belirgin olduğunu fatkettim kafam karıştı ama bu sürede kahverengi adet benzeri kanamam oldu ama çok garipti normal adet olduğum gibi değildi
Tabi bir hafta sonra tekrar test yaptım yine aynı şekşlde ilk başta tek çizgi daha sonra beliren ikinci çizgi oluştu ama tabi silik bir şekilde yani anlayamadım tekrar bir test yapmaya çekiniyorum tek çizgi görmekten sizlerden yardım istiyorum böyle olan varsa bilgilendirebilirmi beni lütfen
Bende çok araştırdım kafam çok karışık hiç adet kanamasına benxemeyen bişeydş ama yani yerleşme kanaması gibi az da gelmediAraştırdım yerleşme kanaması diyor internetten ama bilemedim yine de
Benşm adetime 3 4 gün kala oldu ilk gğn çok küçük bşr lekeydi sonraki günde biraz fazla oldu ama o sırada yaptığım test ilk başta negatif olurken sonra silik çizgi oluştuBende Şuan aynı durumdayım canım yarın yine test yapacağım inşallah çıkar benimde adetime 5 gün var kahverengi leke geliyor ama testim de negatif
Testin sonucunu yaz canımBende Şuan aynı durumdayım canım yarın yine test yapacağım inşallah çıkar benimde adetime 5 gün var kahverengi leke geliyor ama testim de negatif
Ben sabah yapacağım yazarım bende az leke geldi çok değilBenşm adetime 3 4 gün kala oldu ilk gğn çok küçük bşr lekeydi sonraki günde biraz fazla oldu ama o sırada yaptığım test ilk başta negatif olurken sonra silik çizgi oluştu
Zaten adete 3 veya 4 gün kala geliyormuş aşılamanın 15. Günü öyle yazıyordu inşallah yerleşme kanıdırBende çok araştırdım kafam çok karışık hiç adet kanamasına benxemeyen bişeydş ama yani yerleşme kanaması gibi az da gelmedi