Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kahverengi de olabiliyor. Bende kahverengi nokta nokta gelmiştiKızlar yerleşme kanaması kahverengi olurmu bugün benden öyle bişey geldi leke tarzında
Az önce bende de 2 nokta pembe peçeteye geldi reglime 2 gün var. Nokta şeklinde yerleşme kanaması oluyor mu yaniEvet kahverengi de olabiliyor. Bende kahverengi nokta nokta gelmişti
Benim adetime 1 gün kala siyah kahve gibi leke geldi adet oluyorum sandık meğer yerleşme kanamasıymış test yaptım hamile çıktım inşallah sizin de öyledirKızlar yerleşme kanaması kahverengi olurmu bugün benden öyle bişey geldi leke tarzında
Evet olabilir devamı gelmezse test yapınAz önce bende de 2 nokta pembe peçeteye geldi reglime 2 gün var. Nokta şeklinde yerleşme kanaması oluyor mu yani
Kaç gün sonra test yaptın hemen mi yaptınBenim adetime 1 gün kala siyah kahve gibi leke geldi adet oluyorum sandık meğer yerleşme kanamasıymış test yaptım hamile çıktım inşallah sizin de öyledir![]()
merhaba benimde reglime 1 gün var testler pozitif çıkıyr ama bende neden lekelenme hiç yok. normal midir bakıyorum herkeste olmuş regl kanamasından önce benden neden yok yaEvet olabilir devamı gelmezse test yapın
Her kadında olacak diye birşey yok ki. Benim yerleşme kanamam da 6. Hafta da oldu. Kimisinin adetten önce oluyor. Kimisinin hiç olmuyor. Gayet normal. Gebelik sağlıklı ilerlesin yeterlimerhaba benimde reglime 1 gün var testler pozitif çıkıyr ama bende neden lekelenme hiç yok. normal midir bakıyorum herkeste olmuş regl kanamasından önce benden neden yok ya![]()
peki gögüs hassasiyetinin azalması normal mi sizce. ben geçen ay bir kimyasal geçirdiğim için çok korkuyorumHer kadında olacak diye birşey yok ki. Benim yerleşme kanamam da 6. Hafta da oldu. Kimisinin adetten önce oluyor. Kimisinin hiç olmuyor. Gayet normal. Gebelik sağlıklı ilerlesin yeterli
Gebelik testlerim dün iftar öncesi ve bugün sabahHer kadında olacak diye birşey yok ki. Benim yerleşme kanamam da 6. Hafta da oldu. Kimisinin adetten önce oluyor. Kimisinin hiç olmuyor. Gayet normal. Gebelik sağlıklı ilerlesin yeterli
Ben şuan 8. Haftadayim ve göğüs hassasiyetim arada bir kayboluyor yani normaldir diye düşünüyorumpeki gögüs hassasiyetinin azalması normal mi sizce. ben geçen ay bir kimyasal geçirdiğim için çok korkuyorum![]()
Kan verdiniz miGebelik testlerim dün iftar öncesi ve bugün sabahsabahki test dünden daha silik
hayır regl günüm yarın bugünde sağlık ocağına vereceğim birazdan içim rahat etmedi onuda yarın öğrenirim zaten. panik olma sebebim geçen ay regle 3 gün kala beta 30 du regl günü 1.2 çıktı sonrasında da kanamam başladı. ve o günde gögüs hassasiyetim azalmıştı birdenKan verdiniz mi
Erken öğrendiğiniz için stres oluyorsunuz gayet normal.. bircok kadın kimyasal gebelik yaşadığını test yapmadığı için farketmez bile. Ama her gebelikte kimyasal olacak diye bişey yok.. kalbinizi ferah tutun.. testinizi yaptırın bir sorunla karşılaşırsanız doktora gidip sebebini sorarsınız tedavisi varsa yapılır. Yani çok bilgim yok açıkçası ama yine de stres yapmayın. Önce bı kanınızı verin belki de herşey yolundadır. Pozitif olalımhayır regl günüm yarın bugünde sağlık ocağına vereceğim birazdan içim rahat etmedi onuda yarın öğrenirim zaten. panik olma sebebim geçen ay regle 3 gün kala beta 30 du regl günü 1.2 çıktı sonrasında da kanamam başladı. ve o günde gögüs hassasiyetim azalmıştı birdenama tuhaf olan hiç gecikmem olmadı beklenen günde regl oldum
inşallah çok teşekkür ederimErken öğrendiğiniz için stres oluyorsunuz gayet normal.. bircok kadın kimyasal gebelik yaşadığını test yapmadığı için farketmez bile. Ama her gebelikte kimyasal olacak diye bişey yok.. kalbinizi ferah tutun.. testinizi yaptırın bir sorunla karşılaşırsanız doktora gidip sebebini sorarsınız tedavisi varsa yapılır. Yani çok bilgim yok açıkçası ama yine de stres yapmayın. Önce bı kanınızı verin belki de herşey yolundadır. Pozitif olalım![]()
Rica ederim. Sonucunuzu baba bildirirseniz merak ederim..inşallah çok teşekkür ederim
burda paylaşırım dualarınızı bekliyorum bugün artık ütüntüden kalbim ağrıyor sanki zaman geçmiyorRica ederim. Sonucunuzu baba bildirirseniz merak ederim..
Canım bende kuruydum. Bu kişiden kişiye değişiyor bence.. akıntım sonradan geldi.. ilk haftalar yoktu. Kendinizi uzerek daha çok etkilersiniz. Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebeliğiniz olsun. Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah dualarim sizinleburda paylaşırım dualarınızı bekliyorum bugün artık ütüntüden kalbim ağrıyor sanki zaman geçmiyorherkeste akıntı var ben kupkuru herşeyi kafama takıyorum şuan
çok çok teşekkür ederim sizinle konuşmak iyi geldiCanım bende kuruydum. Bu kişiden kişiye değişiyor bence.. akıntım sonradan geldi.. ilk haftalar yoktu. Kendinizi uzerek daha çok etkilersiniz. Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebeliğiniz olsun. Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah dualarim sizinle![]()
Rica ederim ne zaman isterseniz yazınçok çok teşekkür ederim sizinle konuşmak iyi geldi![]()