Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer kırmızı ve pıhtılıya dönmezse, pembe ya da kahverengi olarak gelirse yerleşme kanamasıdırKızlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testim silik çıkınca kan verdim betahcg 11 çıktı akşamına pembe kanamam başladı yerleşme kanaması mı yoksa regl mi oluyor başına gelen var mı
İçinde parçacıklı şekilde eğer etkilenmiyorsanız internete pıhtılı kanama yazarsanız görsellerde örnekler çıkacaktırPıhtılıdan kastınız nedir acaba
Yerleşme kanaması çok erken öğrenmişsin gebeliğini gözünüz aydın. Beta 5 üzeri olunca hamile sayılırsınKızlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testim silik çıkınca kan verdim betahcg 11 çıktı akşamına pembe kanamam başladı yerleşme kanaması mı yoksa regl mi oluyor başına gelen var mı
Saçmalamış bence doktorunuz.. Bende yeni hamileyim ve adetim yakınken defalarca beta baktirmıştım hepsinde de negatif çıkmıştı. Ve birebir adet sancinla aynı sancıyı yaşıyorsun çok özür dileyerek söylüyorum ben kaç kez ped taktım adet olacam diye ama olmadımİnşallah canım yaa çok korkuyorum regl olucam diye inşallah hamileyimdir doktor regl geçikincede betahcg yükselebiliyor dedi iyice kafamı karıltırdı
Erken gebelik testi birkez daha yap bence tam emin olmak için testin bozukluğu vs olmadığından emin ol diyecem ama beta 11 çıkmış ve değerin gebelik değeriSaçmalamış bence doktorunuz.. Bende yeni hamileyim ve adetim yakınken defalarca beta baktirmıştım hepsinde de negatif çıkmıştı. Ve birebir adet sancinla aynı sancıyı yaşıyorsun çok özür dileyerek söylüyorum ben kaç kez ped taktım adet olacam diye ama olmadım![]()
Bence iki gün bekle ve sağlık ocağında tekrar gidip beta baktir umutsuzluğa kapılma lütfen benim 74 kende çok düşük demişlerdi, ama yükseldi değerimAdetimi bir iki gün kaladır 3-4 farklı marka test ile yaptım hepsinde silik çizi vardı bugün de beyam 11 çıktı şimdide hafif pembe akıntım var doktora geldim acile 11 çok düşük diyor poliklinikte muayene olun diyor