• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

selcan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
22
1
86
27
Kızlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testim silik çıkınca kan verdim betahcg 11 çıktı akşamına pembe kanamam başladı yerleşme kanaması mı yoksa regl mi oluyor başına gelen var mı

Kızlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testim silik çıkınca kan verdim betahcg 11 çıktı akşamına pembe kanamam başladı yerleşme kanaması mı yoksa regl mi oluyor başına gelen var mı
Eğer kırmızı ve pıhtılıya dönmezse, pembe ya da kahverengi olarak gelirse yerleşme kanamasıdır🌸

Anladım 3 saattir falan var ve pedim kirlenmedi umarım regl değilimdir çok ümitlendim hamileyim diye

yaa benimde ilişkiden 4 5 gün sonra pembemsi kan geldi sonra normal kan gibi geldi sonra geri pembeleşti şimdi de kasıklarım da ağrı var bel ağısı var neden oluyor bilmiyorum

Yerleşme kanaması çok erken öğrenmişsin gebeliğini gözünüz aydın. Beta 5 üzeri olunca hamile sayılırsın

İnşallah canım yaa çok korkuyorum regl olucam diye inşallah hamileyimdir doktor regl geçikincede betahcg yükselebiliyor dedi iyice kafamı karıltırdı

İnşallah canım yaa çok korkuyorum regl olucam diye inşallah hamileyimdir doktor regl geçikincede betahcg yükselebiliyor dedi iyice kafamı karıltırdı
Saçmalamış bence doktorunuz.. Bende yeni hamileyim ve adetim yakınken defalarca beta baktirmıştım hepsinde de negatif çıkmıştı. Ve birebir adet sancinla aynı sancıyı yaşıyorsun çok özür dileyerek söylüyorum ben kaç kez ped taktım adet olacam diye ama olmadım 😂

Saçmalamış bence doktorunuz.. Bende yeni hamileyim ve adetim yakınken defalarca beta baktirmıştım hepsinde de negatif çıkmıştı. Ve birebir adet sancinla aynı sancıyı yaşıyorsun çok özür dileyerek söylüyorum ben kaç kez ped taktım adet olacam diye ama olmadım 😂
Erken gebelik testi birkez daha yap bence tam emin olmak için testin bozukluğu vs olmadığından emin ol diyecem ama beta 11 çıkmış ve değerin gebelik değeri

Adetimi bir iki gün kaladır 3-4 farklı marka test ile yaptım hepsinde silik çizi vardı bugün de beyam 11 çıktı şimdide hafif pembe akıntım var doktora geldim acile 11 çok düşük diyor poliklinikte muayene olun diyor

Adetimi bir iki gün kaladır 3-4 farklı marka test ile yaptım hepsinde silik çizi vardı bugün de beyam 11 çıktı şimdide hafif pembe akıntım var doktora geldim acile 11 çok düşük diyor poliklinikte muayene olun diyor
Bence iki gün bekle ve sağlık ocağında tekrar gidip beta baktir umutsuzluğa kapılma lütfen benim 74 kende çok düşük demişlerdi, ama yükseldi değerim

Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz bu konularda pek bilgim yok. Son adet tarihim 31 ocak şüpheli ilişkimiz en son 14 şubatta oldu 8 martta hastanede test yaptırdım 1.20 çıktı bu yüzden tarlusal kullanmaya başladım. 11 martta doktor randevum vardı o gün tekrar test yapıldı o da negatif çıktı ama o akşam kahverengi akıntım geldi sonra kesildi. Düşününce ilişkinin üzerinden neredeyse 1 ay geçti ama yine de yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim diye düşündüm yoksa tarlusal kaynaklı bir lekelenme miydi? Bir yorum yapabilir misiniz kafam çok karıştı

Back
X