Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun inşallah tutunmustur bebisin. Bence doktoruna danış bana da Ekim ayında transfer yapılmıştı ve hiç kanamam ya da lekelenme olmamıştı. Doktorum kanama ya da lekelenme olursa haber ver demişti. En azından için rahatlamış olur.Merhaba benim transferimin 7. Günü bugün 6. Gün embriyosu bırakıldı bu sabah kahveye yakın leke ve ikincisi pembeleşen lekeye benziyor yerleşme kanaması olabilir mi sizce ne yapmam gerekiyor resimlerden dolayı özür diliyorum öncelikle ama bilmediğim için attım
Görüştüm ilaçların yan etkisi olabilir rahim kasılmasından dolayı dedi ama bu kasılma olayıda halk içerisinde yerleşme kanaması olarak geçiyormuş zaten inşallah tutunmuştur Allah’ın izniyle yarın test günümMerhabalar öncelikle hayırlı olsun inşallah tutunmustur bebisin. Bence doktoruna danış bana da Ekim ayında transfer yapılmıştı ve hiç kanamam ya da lekelenme olmamıştı. Doktorum kanama ya da lekelenme olursa haber ver demişti. En azından için rahatlamış olur.
Bana doktorum kahverengi lekelenme olabilir normal demişti ama fazlalaşırsa mutlaka bilgilendir demişti . İnşallah tutunmuştur canımMerhaba benim transferimin 7. Günü bugün 6. Gün embriyosu bırakıldı bu sabah kahveye yakın leke ve ikincisi pembeleşen lekeye benziyor yerleşme kanaması olabilir mi sizce ne yapmam gerekiyor resimlerden dolayı özür diliyorum öncelikle ama bilmediğim için attım
Duanıza talibiz bekleyen bütün arkadaşlarım ve ben eksik etmeyin inşallahBana doktorum kahverengi lekelenme olabilir normal demişti ama fazlalaşırsa mutlaka bilgilendir demişti . İnşallah tutunmuştur canım![]()
Transferin 7.gününde yaşadım cok şükür pozitif cıktı. Hatta adet oldum sanıp ağlamıştımDuanıza talibiz bekleyen bütün arkadaşlarım ve ben eksik etmeyin inşallah![]()
Kaçınca gün embriyosu benimde 7. Günümde çıktıTransferin 7.gününde yaşadım cok şükür pozitif cıktı. Hatta adet oldum sanıp ağlamıştım
Kaçınca gün embriyosu benimde 7. Günümde çıktı derken yani leke başladı bugün de devam ediyor bi tık koyulaştı bugün sadece
Leke başladı çıktı derken yani bugün koyulaştı rengi biraz sadeceTransferin 7.gününde yaşadım cok şükür pozitif cıktı. Hatta adet oldum sanıp ağlamıştım
5.gün embriyosuyduKaçınca gün embriyosu benimde 7. Günümde çıktı
Benmde 6. Gün idi test günüm yarın inşallah pozitif görürüm dua edin benim için5.gün embriyosuydu
Sonucunuz ne oldu acaba bende 6.gün embriyosu transferi Olcam çok umutlu degilimBenmde 6. Gün idi test günüm yarın inşallah pozitif görürüm dua edin benim için![]()
Benm tam 1. Ayında düşük oldu biyokimyasal olsuSonucunuz ne oldu acaba bende 6.gün embriyosu transferi Olcam çok umutlu degilim
Geçmiş olsun canım benim de 9.haftada kalbi durduBenm tam 1. Ayında düşük oldu biyokimyasal olsu
Vallahi ben bi halt anlamadm bu işten bide sorunumuz yok bizim sürec için bu yola başvurduk zamandan dolayı yani bi sebebi söylemedi doktor nedeni yok tertemiz çözülünce de hiç bir ölü hücresi olmayan bi embriyo idi ben şunu anladım hersey ticaret bize dedi kromozom analizi yaptırın biliyoruz birsey çıkmayacak yinede onu yaptırdık ama mantıken kimyasaldan düşükten sonra bu yapılıyorsa öncesi yapılıp bütün işlemlere başlamak gerekiyordu ee şimdi sonucum kötü gelirse diğer embriyolarımda aynı riski taşıyor demek oluyor mantıklı bir açıklama yapmadı doktorumGeçmiş olsun canım benim de 9.haftada kalbi durdubiyokimyasal nasıl oluyormuş ?
Geçiyor mu bilmiyorum ama Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahGeçmiş olsun canım benim de 9.haftada kalbi durdubiyokimyasal nasıl oluyormuş ?
Aynen biz de süreç kısa olsun daha da uzamasın dedik zaten 5.güne giden iki embriyom kalmıştı biri taze transfer olsun dedik 9.haftada kontrolümde doktora baktı ki kalbi durmuş acilen kürtaja alındımVallahi ben bi halt anlamadm bu işten bide sorunumuz yok bizim sürec için bu yola başvurduk zamandan dolayı yani bi sebebi söylemedi doktor nedeni yok tertemiz çözülünce de hiç bir ölü hücresi olmayan bi embriyo idi ben şunu anladım hersey ticaret bize dedi kromozom analizi yaptırın biliyoruz birsey çıkmayacak yinede onu yaptırdık ama mantıken kimyasaldan düşükten sonra bu yapılıyorsa öncesi yapılıp bütün işlemlere başlamak gerekiyordu ee şimdi sonucum kötü gelirse diğer embriyolarımda aynı riski taşıyor demek oluyor mantıklı bir açıklama yapmadı doktorum
Amin çok zor gerçekten hele kalp atışından sonra bir anda durması hiç beklemediğimiz bi şeydi şimdi kromozom önermeyen doktorum %90sağlıksızdı diyor niye baştan önermedin o zaman ngsGeçiyor mu bilmiyorum ama Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Şimdi 2. İçin endişeliyim emin olamıyorumAynen biz de süreç kısa olsun daha da uzamasın dedik zaten 5.güne giden iki embriyom kalmıştı biri taze transfer olsun dedik 9.haftada kontrolümde doktora baktı ki kalbi durmuş acilen kürtaja alındımbenim de kalan embriyom çözdürülüp gönderildi ngs ye bakalım
![]()
Ngs ne oluyorAmin çok zor gerçekten hele kalp atışından sonra bir anda durması hiç beklemediğimiz bi şeydi şimdi kromozom önermeyen doktorum %90sağlıksızdı diyor niye baştan önermedin o zaman ngs![]()