Yerleşme kanaması??

Korkuyom az daha kendimi hamile gibi hissedeyim sonra hayal kırıklığına ugrarim diye tadini çıkartıyorum suan. Sanirim ruh hastasiyim bilemedim
Valla çok iyi anlıyorum seni. O lekeyi gördüğümdeki sevinç bile nasıl iyi geldi bana. Tabi negatifi görene kadar az kaldı iyi ya da kötü 1 haftaya netleşecek. İnşallah güzel haberler alabiliriz

Valla çok iyi anlıyorum seni. O lekeyi gördüğümdeki sevinç bile nasıl iyi geldi bana. Tabi negatifi görene kadar az kaldı iyi ya da kötü 1 haftaya netleşecek. İnşallah güzel haberler alabiliriz
Sen yarin sabah bi erken test al dene istersen
Sipariş verdim canım yarın ya da cuma gelir. Gelince dayanamam yaparım zaten
Napsam bende yapsam mi yarin bilemedim gaza geldim bak simdi. Korkuyorum bacim korkuyorum. Ama korkunun ecele faydasi yok. Sabah bende alayim bari 1 tane

Sen yarin sabah bi erken test al dene istersen

Napsam bende yapsam mi yarin bilemedim gaza geldim bak simdi. Korkuyorum bacim korkuyorum. Ama korkunun ecele faydasi yok. Sabah bende alayim bari 1 tane
Canım ben olsam dayanamazdım çünkü senin pozitif çıkıcak yüksek ihtimalle ama bir yandan da erken öğrenince değerin yükselmesini beklemek de ayrı zor

Canım ben olsam dayanamazdım çünkü senin pozitif çıkıcak yüksek ihtimalle ama bir yandan da erken öğrenince değerin yükselmesini beklemek de ayrı zor
Yalanci pozitf aldigim icin daha oncesinde ne bileyim cesaret edemedim. Ama simdi senin belirtileri de okudum ayni gunlerde ayni seyleri yasamisiz testten daha cok umitlendim valla durumlarimizin ayni olmasina

Yalanci pozitf aldigim icin daha oncesinde ne bileyim cesaret edemedim. Ama simdi senin belirtileri de okudum ayni gunlerde ayni seyleri yasamisiz testten daha cok umitlendim valla durumlarimizin ayni olmasina
Valla ben de çok umutlandım. Araştırdığımda tam yerleşme gününe denk geliyor 8. gün bir de Sen lekeyi gördüğünde test yapmış mıydın yoksa ilk testini 2 gün sonrasında mı yaptın

Merhaba benim de dün aynı şekilde akıntımda geldi. Bugün 2 gün kaldı reglime ve testlerim negatif çıkıyor ama sanki regl gerginliğim başladı bile. Dün çok heveslenmiştim canım sıkıldı belirtim falan da olmayınca. Siz belirti hissediyor musunuz kasık ağrısı gögüs hassaslığı vs

Bende sadece bel ağrısı ve göğüste değil ama göğüs ucumda ağrı var. Belim normalde de ara sıra ağrır onu çok dikkate almıyorum ama göğüs ucu ağrısı yumurtlamadan sonra başladı ve hiç geçmedi. Benim de sizin gibi testlerim negatif o yüzden bilmiyorum ne düşüneceğimi. Yerleşme lekesiyse eğer yaşadığımız şey testte çıkması gerekmez miydi?

Hiç bilemedim ben de ya kafam çok karışık.benim olsa testlerde çıkardı sanki silik bile görmedim hiç

Ama bence sizin daha regl tarihize daha var pozitife dönebilir umarım yerleşmedir sadece bir kere mi oldu sizde de

Evet devamı gelmedi bir kere gördüm o yüzden pek de umudum yok. Bakalım inşallah ikimiz için de sonuç pozitif olur

Benim de adetime 7 gün varken aynı şekilde lekelenme olmuştu.karnimda adet ağrısı gibi hafif agrimisti.gecesi hemen kan verdik 57 çıkmıştı sanırım beta HCG.test yapmadım ama beta HCG düşükse doğru sonuç vermemiş olabilir.lekelenmem sadece o gün oldu sonrası hep adet olcakmis gibi hissettim

Ay umarım bizim de öyle olurr benim üç gün kala oldu gerçi ama biraz mutlu oldum sizi okuyunca

Yaa çok sevindim umut oldu İlk kana geçer sonra idrarda çıkar diyorlar zaten. İnşallah pozitife döner benim de

Ay İnşallah ya güzel haberlerini bekliyorum 2 3 güne erken test yap mutlaka ben artık günümü bekleyip yapıcam garanti olsun diye
Aslında en iyisi batı beklemek ama ben sabredemiyorum hiç Sipariş vermiştim yarın ya da cuma testlerim gelecek sonucu haber veririm mutlaka. Sen de tekrarlayınca haber ver canım

Aslında en iyisi batı beklemek ama ben sabredemiyorum hiç Sipariş vermiştim yarın ya da cuma testlerim gelecek sonucu haber veririm mutlaka. Sen de tekrarlayınca haber ver canım
Ay gerçekten sabır testi gibiii, bir de ilk ayımız açıkçası, çok beklentiye kapılmamam gerekiyordu belki de insan engel olamıyor kendinee bir de öbür ay da olmazsa uzunca bir süre eşim işi nedeniyle gidicek ara giricek araya strest yaptım iyice bat yaklaştıkça

Ben ilk ay daha heyecanlıydım şimdi 4. deneme oldu zaten yoktur diyerek yapıyorum testleri. Onlar da beni hiç yanıltmıyo sağolsun eğer bu ay hamile değilseniz önümüzdeki ay adetten sonra gün aşırı ilişki deneyin bence. Eşiniz gitmeden önceki son ayı biraz daha yoğun geçirirseniz ihtimal artar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…