- 26 Ocak 2024
- 306
- 739
- 29
-
- Konu Sahibi kardelenn3434
Çok teşekkürlerÇıkmaz erken adet gecikmesini beklemelisiniz
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahYerleşme kanamasi olabilir ama gebelik testinde çıkmaz.
Ben 9 gün önce embriyo transferi oldum ve bu sabah kanama yaşadım.
Kan verdim ve bende hcg +11 çıktı.
Gebelik var ama idrar testinde çıkmıyor daha. HCG çok düşük.
Siz daha yumurtlamada 8ci günde olduğunuz için (ben 14cü gündeyim) eğer gebelik olsa bile çıkması mümkün değil daha.
Sakin olun ve bol bol su için. Bir hafta sonra testinizi tekrarlayin.
Selam aynisi bnmde basima geldi ayni akinti rengi. 2 gun sonra test yaptim ptesi günü yani ilk 3 sn de bu sekilde cikti bende sabirsiz bir beklemedeyim suanKızlar benim adetime 7 gün var. Yumurtlama üzerinden de 8 gün geçti. Dün gece günlük pedde çok afedersiniz beyaz akıntı ile karışık soluk pembe bir şey gördüm. Yani soluk pembe kremsi akıntı gibiydi. Ara kanama, yumurtlama kanaması vs. hiç birini yaşamadım şimdiye kadar. O nedenle görür görmez kesin yerleşme diye düşünüp sabah ilk idrarla laboquick kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Yerleşme olsa testte çıkar mıydı, yoksa erken mi? Yerleşme kanaması yaşayan varsa aydınlatabilir mi lütfen
Ayy sizin var gibiSelam aynisi bnmde basima geldi ayni akinti rengi. 2 gun sonra test yaptim ptesi günü yani ilk 3 sn de bu sekilde cikti bende sabirsiz bir beklemedeyim suan
Yani ayni yumurtlamanin 8. Gununde geldi lekem demek istedimKızlar benim adetime 7 gün var. Yumurtlama üzerinden de 8 gün geçti. Dün gece günlük pedde çok afedersiniz beyaz akıntı ile karışık soluk pembe bir şey gördüm. Yani soluk pembe kremsi akıntı gibiydi. Ara kanama, yumurtlama kanaması vs. hiç birini yaşamadım şimdiye kadar. O nedenle görür görmez kesin yerleşme diye düşünüp sabah ilk idrarla laboquick kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Yerleşme olsa testte çıkar mıydı, yoksa erken mi? Yerleşme kanaması yaşayan varsa aydınlatabilir mi lütfen
Cok korkuyorum negatif sonuc almaktan cesaret edemiyorum. Lekeden 2 gun sonra sende bi test yap istersen ben bile suan cok merak ettim hem seni hem kendimi valla. Ne kadar yorucu yipratici bir surec bu.Ayy sizin var gibiMarkası nedir testin? Kan mı verseniz acabaa
Vulalife diye bi erken gebelik testiydi onu bulabildim ama mayis ayinda da suphelenmistim prodoctor ile test yapmistim 2 de kaset test yapmistim onlarda da pozitif cikmisti kan 0.2 çıkmıştı. Sevinemiyorum bile artik. Testler de sanki para tuzagi olmus gibi geliyor bana. Neyse parasi verelim de hayallerimizle oynanmasin bariAyy sizin var gibiMarkası nedir testin? Kan mı verseniz acabaa
Sizin gec dollenme olmus olabilir. Yumurta iliskinin ilk 45 60 dk sinda da dollenebiliyor... Dollenmeden itibaren 6. Gun yerlesme oluyor yani.Yerleşme kanamasi olabilir ama gebelik testinde çıkmaz.
Siz daha yumurtlamada 8ci günde olduğunuz için (ben 14cü gündeyim) eğer gebelik olsa bile çıkması mümkün değil daha.
Sizin gec dollenme olmus olabilir. Yumurta iliskinin ilk 45 60 dk sinda da dollenebiliyor... Dollenmeden itibaren 6. Gun yerlesme oluyor yani.
Benim 8 martta catlamam olmustu ( ki esimle ne öncesi ne sonrası beraberligimiz olmamıştı ayri yerlerdeydik) 18 martta 12.5 ile gebeligimi ogrendim.
Pardon gec tutunma diyecektim yanlis oldu.Yerleşme kanamasi olabilir ama gebelik testinde çıkmaz.
Amin canim bnm. İnsallah valla asiri gergin bir bekleyişteyizEvet.
Benimki tüp bebek. Transferde zaten 5 günlük embriyosuydu. Demekki yerleşmesi biraz daha uzun sürdü.
Normalde 2-5 gün arasi yerlesiyormuş.
Bakalim. İnşallah sağlıklı ilerler.
Bu gebelikten önce bir kimsayal gebelik yaşadım. Umarim buda kimsayala dönmez
Amin canim bnm. İnsallah valla asiri gergin bir bekleyişteyiz❤
Son dakika tutunmus sanirim sizin bebis size ☺☺ rabbim bir agrida kurtarsin hic ayırmasın.Evet.
Benimki tüp bebek. Transferde zaten 5 günlük embriyosuydu. Demekki yerleşmesi biraz daha uzun sürdü.
Normalde 2-5 gün arasi yerlesiyormuş.
Bakalim. İnşallah sağlıklı ilerler.
Bu gebelikten önce bir kimsayal gebelik yaşadım. Umarim buda kimsayala dönmez
Çok da belirtin varmış canım inşallah yalancı pozitif değildir. Ben bu testi hiç kullanmadım ama hem pembe leke gelmiş hem de ikinci çizgi var bence hamilesinVulalife diye bi erken gebelik testiydi onu bulabildim ama mayis ayinda da suphelenmistim prodoctor ile test yapmistim 2 de kaset test yapmistim onlarda da pozitif cikmisti kan 0.2 çıkmıştı. Sevinemiyorum bile artik. Testler de sanki para tuzagi olmus gibi geliyor bana. Neyse parasi verelim de hayallerimizle oynanmasin bari
Bide dogum evresi var aman allahim son 2 ay hergece dogurdugumu goruyordum ruyamdaHamile kalmanin en en zor evresi tamda bu 2 haftalik bekleme evresi
İnşallah hepimiz yeni yila hamile olarak gireriz
Korkuyom az daha kendimi hamile gibi hissedeyim sonra hayal kırıklığına ugrarim diye tadini çıkartıyorum suan. Sanirim ruh hastasiyim bilemedimÇok da belirtin varmış canım inşallah yalancı pozitif değildir. Ben bu testi hiç kullanmadım ama hem pembe leke gelmiş hem de ikinci çizgi var bence hamilesinbaşka test var mı peki tekrarlamayı düşünüyor musun?
Son dakika tutunmus sanirim sizin bebis size ☺☺ rabbim bir agrida kurtarsin hic ayırmasın.