Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme Kanaması
- Konu Sahibi Luunapark
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamileliğehazırlık #hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2016
- 4.877
- 20.135
- 308
- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Teşekkür ederimAdet olduktan sonra ise olmaz. O tarihte yerleşecek bir şey olmaz çünkü. Eski kan olabilir.
- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Merhaba ❤Merhaba canım kadınlar Adetten 1 2 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün olabilir mi sizce? Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Adet olmuşsunuz zaten
Yerleşme kanaması adet zamanı lekelenme tarzında olan kanamadır
- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Evet oldum. O yüzden anlam veremedim zaten. 2 gün geçti biteli. Tekrar kan diyemeyeceğim kadar açık renkli bir lekelenme yaşadım. Gebeliğinde adet olanlar da olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Acaba öyle bir durum mu dedim. Test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba ❤
Adet olmuşsunuz zaten
Yerleşme kanaması adet zamanı lekelenme tarzında olan kanamadır
- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.479
- 248
Anlattıklarınıza göre gebelik yok gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Evet oldum. O yüzden anlam veremedim zaten. 2 gün geçti biteli. Tekrar kan diyemeyeceğim kadar açık renkli bir lekelenme yaşadım. Gebeliğinde adet olanlar da olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Acaba öyle bir durum mu dedim. Test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Teşekkür ederim cevabınız için
- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Çok teşekkür ederim ❤. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay günümde adet oldum. Bittikten 2 gün sonra lekelenme olmasına anlam veremedim. Sanırım doktora gitmek en doğrusuAnlattıklarınıza göre gebelik yok gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
içeride biriken kan vücut sıvısı ile atılabiliyor reglden bir kaç gün sonra. gebelik olasılığım olmamasına rağmen bazen regl bitti diyorum 2 gün sonra lekelenme tarzı oluyor.her ay olmasadaEvet oldum. O yüzden anlam veremedim zaten. 2 gün geçti biteli. Tekrar kan diyemeyeceğim kadar açık renkli bir lekelenme yaşadım. Gebeliğinde adet olanlar da olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Acaba öyle bir durum mu dedim. Test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Teşekkür ederim cevabınız için
- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için öyle bir şey sanırım yaşadığımiçeride biriken kan vücut sıvısı ile atılabiliyor reglden bir kaç gün sonra. gebelik olasılığım olmamasına rağmen bazen regl bitti diyorum 2 gün sonra lekelenme tarzı oluyor.her ay olmasada
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
rica ederim. umarım en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini.Teşekkür ederim geri dönüşünüz için öyle bir şey sanırım yaşadığım
- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
İnşallah çok teşekkür ediyorumrica ederim. umarım en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini.
- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Adet bittikten 2 gün sonraÖnce mi sonra mı