• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması

Luunapark

💜
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
617
1.252
28
Merhaba canım kadınlar 💐 Adetten 1 2 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün olabilir mi sizce? Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum🙏🏻

Merhaba canım kadınlar 💐 Adetten 1 2 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün olabilir mi sizce? Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum🙏🏻
Merhaba ❤
Adet olmuşsunuz zaten
Yerleşme kanaması adet zamanı lekelenme tarzında olan kanamadır

Merhaba ❤
Adet olmuşsunuz zaten
Yerleşme kanaması adet zamanı lekelenme tarzında olan kanamadır
Evet oldum. O yüzden anlam veremedim zaten. 2 gün geçti biteli. Tekrar kan diyemeyeceğim kadar açık renkli bir lekelenme yaşadım. Gebeliğinde adet olanlar da olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Acaba öyle bir durum mu dedim. Test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Teşekkür ederim cevabınız için 💐

Evet oldum. O yüzden anlam veremedim zaten. 2 gün geçti biteli. Tekrar kan diyemeyeceğim kadar açık renkli bir lekelenme yaşadım. Gebeliğinde adet olanlar da olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Acaba öyle bir durum mu dedim. Test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Teşekkür ederim cevabınız için 💐
Anlattıklarınıza göre gebelik yok gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Anlattıklarınıza göre gebelik yok gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻❤. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay günümde adet oldum. Bittikten 2 gün sonra lekelenme olmasına anlam veremedim. Sanırım doktora gitmek en doğrusu

içeride biriken kan vücut sıvısı ile atılabiliyor reglden bir kaç gün sonra. gebelik olasılığım olmamasına rağmen bazen regl bitti diyorum 2 gün sonra lekelenme tarzı oluyor.her ay olmasada

içeride biriken kan vücut sıvısı ile atılabiliyor reglden bir kaç gün sonra. gebelik olasılığım olmamasına rağmen bazen regl bitti diyorum 2 gün sonra lekelenme tarzı oluyor.her ay olmasada
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🙏🏻🎈 öyle bir şey sanırım yaşadığım

Back