Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAdet olduktan sonra ise olmaz. O tarihte yerleşecek bir şey olmaz çünkü. Eski kan olabilir.
Merhaba ❤Merhaba canım kadınlarAdetten 1 2 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün olabilir mi sizce? Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum
![]()
Evet oldum. O yüzden anlam veremedim zaten. 2 gün geçti biteli. Tekrar kan diyemeyeceğim kadar açık renkli bir lekelenme yaşadım. Gebeliğinde adet olanlar da olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Acaba öyle bir durum mu dedim. Test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba ❤
Adet olmuşsunuz zaten
Yerleşme kanaması adet zamanı lekelenme tarzında olan kanamadır
Anlattıklarınıza göre gebelik yok gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Evet oldum. O yüzden anlam veremedim zaten. 2 gün geçti biteli. Tekrar kan diyemeyeceğim kadar açık renkli bir lekelenme yaşadım. Gebeliğinde adet olanlar da olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Acaba öyle bir durum mu dedim. Test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Teşekkür ederim cevabınız için![]()
Çok teşekkür ederimAnlattıklarınıza göre gebelik yok gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
içeride biriken kan vücut sıvısı ile atılabiliyor reglden bir kaç gün sonra. gebelik olasılığım olmamasına rağmen bazen regl bitti diyorum 2 gün sonra lekelenme tarzı oluyor.her ay olmasadaEvet oldum. O yüzden anlam veremedim zaten. 2 gün geçti biteli. Tekrar kan diyemeyeceğim kadar açık renkli bir lekelenme yaşadım. Gebeliğinde adet olanlar da olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Acaba öyle bir durum mu dedim. Test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Teşekkür ederim cevabınız için![]()
Teşekkür ederim geri dönüşünüz içiniçeride biriken kan vücut sıvısı ile atılabiliyor reglden bir kaç gün sonra. gebelik olasılığım olmamasına rağmen bazen regl bitti diyorum 2 gün sonra lekelenme tarzı oluyor.her ay olmasada
rica ederim. umarım en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini.Teşekkür ederim geri dönüşünüz içinöyle bir şey sanırım yaşadığım
İnşallah çok teşekkür ediyorumrica ederim. umarım en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini.
Adet bittikten 2 gün sonraÖnce mi sonra mı