- 25 Aralık 2020
- 43
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi reyhanuley
-
Benimki adet günüm geçtikten sonra gelmeye başladı bugünde gelmedi hiçYerleşme kanaması bende oldu, adetime 10 gün vardı gün boyu ara ara kanamam oldu.ne olduğunu anlamadım gecikmem olunca anladıM
Yani yerleşme kanaması adet tarihinden sonrada gelebiliyor öylemiBenim adet günümde gelmişti. Çok az kahverengi kırmızı karışık bir kere geldi o şekilde.
TamamBilgilendirir misiniz beni de sonra
Geç döllenme olursa olabilir galiba.Yani yerleşme kanaması adet tarihinden sonrada gelebiliyor öylemi
Benimde adet tarihimden sonra başladı Kaç gündür sizin böyle devam ediyor benim 9. Gün ve hala bitmediMerhaba arkadaşlar adetim 6 gün gecekti belirli aralıklarla günde bir kez bazen 2-3 kez olmak şartıyla akıntı ile birlikte kahve rengi bazen kırmızı gibi kanama geliyor. Her zaman böyle olur ertesi güne regli olurdum. 6 gğn gecektim testte yaptım negatif. Yerleşme kanaması yaşıyanlar basıl oluyor yazarmısınız.
Adetim tarihi geçeli 7 gün oldu 6 gün boyunca peçeteye sürdükçe az az geldi. Bugün sadece 1 kere rastladım sanırım bitti biz çocuk istiyoruz inşallah bebişim vardırBenimde adet tarihimden sonra başladı Kaç gündür sizin böyle devam ediyor benim 9. Gün ve hala bitmedi
Benimde sadece lavaboya girdiğimde oluyor akıntı şeklinde değil peçeteye geliyor. İnşallah sizinde bebişiniz vardırAdetim tarihi geçeli 7 gün oldu 6 gün boyunca peçeteye sürdükçe az az geldi. Bugün sadece 1 kere rastladım sanırım bitti biz çocuk istiyoruz inşallah bebişim vardır
Aynen peçeteye sürünce geliyor sadece çamaşırıme veya afedersiniz tuvalatimi yaparken gelmiyor peçetey sürünce geliyor.Benimde sadece lavaboya girdiğimde oluyor akıntı şeklinde değil peçeteye geliyor. İnşallah sizinde bebişiniz vardır
Sizin varmı aynı durumdayız yani hamilemisinizBenimde sadece lavaboya girdiğimde oluyor akıntı şeklinde değil peçeteye geliyor. İnşallah sizinde bebişiniz vardır
Evet hamileyim 6 haftalık düşük riskim varmış bu akıntının bu kadar uzun sürmesinden dolayı düşük olabilir dedi. rahmim kalp şeklindeymiş bura risk oluşturuyor malesefSizin varmı aynı durumdayız yani hamilemisiniz
Ayy hadi yaEvet hamileyim 6 haftalık düşük riskim varmış bu akıntının bu kadar uzun sürmesinden dolayı düşük olabilir dedi. rahmim kalp şeklindeymiş bura risk oluşturuyor malesef
Yerlişme kanaması %25 lik kısımda görülüyormuş canım zaten okadar az bi kısım da yaniKızlar yerleşme kanaması olmadan hamile kalanlar var mı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim
Amin inşallahAyy hadi yahayırlısı olsun inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın evladını
Sağol canım bilmiyordumYerlişme kanaması %25 lik kısımda görülüyormuş canım zaten okadar az bi kısım da yani
İnşallah seninde vardır bebeğin rabbim isteyen herkese nasip etsin kulun kulu duası kabul olurmuş dua edicembol bolSağol canım bilmiyordum
Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?