Yerleşme kanaması

reyhanuley

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
43
17
3
27
Merhaba arkadaşlar adetim 6 gün gecekti belirli aralıklarla günde bir kez bazen 2-3 kez olmak şartıyla akıntı ile birlikte kahve rengi bazen kırmızı gibi kanama geliyor. Her zaman böyle olur ertesi güne regli olurdum. 6 gğn gecektim testte yaptım negatif. Yerleşme kanaması yaşıyanlar basıl oluyor yazarmısınız.

Yerleşme kanaması bende oldu, adetime 10 gün vardı gün boyu ara ara kanamam oldu.ne olduğunu anlamadım gecikmem olunca anladıM

Benim adet günümde gelmişti. Çok az kahverengi kırmızı karışık bir kere geldi o şekilde.

Benimde adet tarihimden sonra başladı Kaç gündür sizin böyle devam ediyor benim 9. Gün ve hala bitmedi

Benimde adet tarihimden sonra başladı Kaç gündür sizin böyle devam ediyor benim 9. Gün ve hala bitmedi
Adetim tarihi geçeli 7 gün oldu 6 gün boyunca peçeteye sürdükçe az az geldi. Bugün sadece 1 kere rastladım sanırım bitti biz çocuk istiyoruz inşallah bebişim vardır

Adetim tarihi geçeli 7 gün oldu 6 gün boyunca peçeteye sürdükçe az az geldi. Bugün sadece 1 kere rastladım sanırım bitti biz çocuk istiyoruz inşallah bebişim vardır
Benimde sadece lavaboya girdiğimde oluyor akıntı şeklinde değil peçeteye geliyor. İnşallah sizinde bebişiniz vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…