• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Kaç ay sonra hamile kaldınız korunmayı bıraktığınızda ve kendimizce vesile oldu dediğiniz bir şey yaptınız mı hamilelik için?

Ben üç aydır korunmuyoruz, incir/ bal tarçın çörek otu kürü denedim, henüz sonuç alamadık.

Kaç ay sonra hamile kaldınız korunmayı bıraktığınızda ve kendimizce vesile oldu dediğiniz bir şey yaptınız mı hamilelik için?

Ben üç aydır korunmuyoruz, incir/ bal tarçın çörek otu kürü denedim, henüz sonuç alamadık.

9 yıllık evliydim ilkine hamile kaldım,11 yıllık evliyim ikinciye hamile kaldım,çocuğum yok Teşekkürler 😁

Bende 2 aydır korunmuyorum bu ay değişik şeyler yaşadım adetim gecikti akıntı var kanda idrarde çıkmadı sonuç. Doktora gidecem bugün inşallah vardır

Maalesef iş hayatı vs derken biz bayağı geciktirdik 44 yaşım çekingemde o zaten.
Ben çok erken başladım bunu kendime dert etmeye,kendimi paraladım, bütün hayatımı ona odakladım ama kısmet olmayınca olmuyor,Şimdiki aklım olsa zamana bırakırdım Yaşanmadan gidiyor yıllar

Kızlar acil bakın en son ilişkim eylülde olmuştu sonrasında 2 kez adet oldum ama yine de ilişkiden 10 hafta sonra kan testi yaptırmıştım negatifti. Şimdi ilişkiden 3 ay geçti tam adet günümde kahverengi lekeler geldi. Dedim herhalde adet oldum. Ama şimdi sadece idrarla beraber geliyor peçeteye falan. Kahverengi hala. Anlam veremedim kırmızıya dönüşmedi. Yerleşme kanaması mı acaba diycem de kan negatifti ve kaç kez adet oldum yani. Bi yardım edin :(

Bende 2 aydır korunmuyorum bu ay değişik şeyler yaşadım adetim gecikti akıntı var kanda idrarde çıkmadı sonuç. Doktora gidecem bugün inşallah vardır
İnş geç döllenmedir ki çıkmamıştır testlerde henüz.

Dikkat edin Dr da da maske, mesafe Allah korusun.
Dr dönüşü inş hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bende merak ediyodum adet günümden 1 gün önce pembe sulu bir kanama var sadece peçeteye silince geliyor tuvalette 4 gün önce test yaptım negatifti acaba yerleşme olabilirmi diye umut ediyorum
Bende merak ediyodum adet günümden 1 gün önce pembe sulu bir kanama var sadece peçeteye silince geliyor tuvalette 4 gün önce test yaptım negatifti acaba yerleşme olabilirmi diye umut ediyorum
İnş yerleşmedir, bizi bilgilendir test sonucunda.

Kızlar acil bakın en son ilişkim eylülde olmuştu sonrasında 2 kez adet oldum ama yine de ilişkiden 10 hafta sonra kan testi yaptırmıştım negatifti. Şimdi ilişkiden 3 ay geçti tam adet günümde kahverengi lekeler geldi. Dedim herhalde adet oldum. Ama şimdi sadece idrarla beraber geliyor peçeteye falan. Kahverengi hala. Anlam veremedim kırmızıya dönüşmedi. Yerleşme kanaması mı acaba diycem de kan negatifti ve kaç kez adet oldum yani. Bi yardım edin :KK43:
Ben doktora gittim 12 gün gecikti kahve rengi lekelenme vardı peçete sürdükçe geliyodu bebek yokmuş bende malesef sitrese bağlı gecikme yaşamışım sizinde öyledir kafana takma sen taktıkça hormonları değişiyor bu yüzden gecikme yaşıyorsun dedi tarlason mu ne öyle bi hap yazdı adet düzenleyici

Back