• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Ben doktora gittim 12 gün gecikti kahve rengi lekelenme vardı peçete sürdükçe geliyodu bebek yokmuş bende malesef sitrese bağlı gecikme yaşamışım sizinde öyledir kafana takma sen taktıkça hormonları değişiyor bu yüzden gecikme yaşıyorsun dedi tarlason mu ne öyle bi hap yazdı adet düzenleyici
Gecikme yok ki bende tam gününde oldu lekeler ama ilişkim olmadı benim bu lekeler ne anlamadım 4 gündür sadece peçeteye soluk kahverengi kan geliyor

Bende merak ediyodum adet günümden 1 gün önce pembe sulu bir kanama var sadece peçeteye silince geliyor tuvalette 4 gün önce test yaptım negatifti acaba yerleşme olabilirmi diye umut ediyorum
Suan bende aynı durumdayım regl düzenim değişti dünden bu yana ara ara peceteye akıntı İn içinde azıcık pembe leke geliyo her tuvalete cıktıgı dada değil ama iç çamasırıma cok akıntı geliyo peceteye, duruyorum ama tuvalete cıkmadan sadece akıntı geliyo sarı sekilde tuvalete cıkınca da her seferinde olmasada akıntı içinde sinek kadar pembe leke geliyo ya yarın regl günüm yada düzenim bozulmadan öncekine görede en geç 9 u

Evet hamileyim 6 haftalık düşük riskim varmış bu akıntının bu kadar uzun sürmesinden dolayı düşük olabilir dedi. rahmim kalp şeklindeymiş bura risk oluşturuyor malesef :KK43:
Peki kasık ağrıların var mı cnm adet ağrısı gibi? Ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum bugün adet günüm hiç kasık ağrım yok ama kahverengi bazen kırmızı peçeteye silince gelen lekelenmem var. Adet gelir diye test de yapmadım😬 göğüs ağrım da var bu arada

Peki kasık ağrıların var mı cnm adet ağrısı gibi? Ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum bugün adet günüm hiç kasık ağrım yok ama kahverengi bazen kırmızı peçeteye silince gelen lekelenmem var. Adet gelir diye test de yapmadım😬 göğüs ağrım da var bu arada
Kasık ağrım yoktu. Hatta normalde adet olduğumda çok sancım olurdu ama çok az sızı oldu o da kendimi dinliyordum sürekli belki psikolojikti. Bence test yap kan da ver sonra eğer hamileysen ilaca başlatır belki ihmal etme canım

Yumurta akı kıvamında yoğun akıntı ne anlama geliyor bilen var mı?

Kasık ağrım yoktu. Hatta normalde adet olduğumda çok sancım olurdu ama çok az sızı oldu o da kendimi dinliyordum sürekli belki psikolojikti. Bence test yap kan da ver sonra eğer hamileysen ilaca başlatır belki ihmal etme canım
Annem de öyleymiş bana hamileliğinde hatta adet oldum sanmış da 2.ay öğrenmiş hamileliğini☺️ İnşallah bende de vardır bi bebiş😇 çok sağol cnm ihmal etmeyeceğim🙂

Back