• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Benimde adetimin 38gününde lekelnme gördüm bir peçete kirlencek şekilde geldi hergün 43de test yaptım evde negatif yani dün ve halen olmdm adet bugün 44. Gün lekelenme ise damla şeklinde hiç yok kadar az
Adetime 2 gün var bugün 2 damla kahve leke gördüm o kadar agrım vardı lekenince geçti. Göğüs agrım devam ediyor beklemedeyim sizin gibi. Sonucunuzu merak ettim oldunuz mu tam olarak

Adetime 2 gün var bugün 2 damla kahve leke gördüm o kadar agrım vardı lekenince geçti. Göğüs agrım devam ediyor beklemedeyim sizin gibi. Sonucunuzu merak ettim oldunuz mu tam olarak
Hayır tam olarak gelmedi yine ya kahve leke geldi okadar

Benim salı günü olmam gerekiyor normalde canm. Gecikme yok erken geldi bide leke gelince Bi kaç saat içinde en geç 1 gun sonra sökülmesi lazım. Bu ay fitil kullandım ondan da kaynaklanıyo olabilir mi bilmiyorum

Benim salı günü olmam gerekiyor normalde canm. Gecikme yok erken geldi bide leke gelince Bi kaç saat içinde en geç 1 gun sonra sökülmesi lazım. Bu ay fitil kullandım ondan da kaynaklanıyo olabilir mi bilmiyorum
Bi kaç gün bekld bakalım test yaprsın hyırlı donuçlar çıksın yazarsn canım güzel haberlerini inşallah

Bi kaç gün bekld bakalım test yaprsın hyırlı donuçlar çıksın yazarsn canım güzel haberlerini inşallah
Amin canm da uyandığımda tekrar gördüm pembeleşmiş devamı gelicek gibi hasta olucam galiba 😔

Hayırlısı hakkımızda ben diyorum kesin bende bu ay adet şeklimdi bu şekildeydi çünkü test evde yaptım bişey çıkmadı hayırlısı olsun artık

Back
X