• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Olsun kısmet hayırlısı rabbim zamanını bilir. Çok kafanıza takmayın takınca zor oluyor yumurtalıklar etkileniyormuş. Tez zamanda inşallah
Öylede artık bunyemde şaşmış durumda neden bir iki damla kan geldi de devamı yok üstünden 1 hafta geçti anlamış değilim

tekrar test yapın geç döllenme olduysa geç çıkar
Biraz daha geçsin istiyorum şimdi veririm kan yine çıkmaz üzülüyorum oldum olası negatifi sevmiyorum yani 1 yaşında oğlum var ama yinede negatif görmek beni sinir ediyor oglumdan öncede 1 yıl olmadı korunmadigimiz halde negatif bende sinir yaptı istemsizce 😂

Biraz daha geçsin istiyorum şimdi veririm kan yine çıkmaz üzülüyorum oldum olası negatifi sevmiyorum yani 1 yaşında oğlum var ama yinede negatif görmek beni sinir ediyor oglumdan öncede 1 yıl olmadı korunmadigimiz halde negatif bende sinir yaptı istemsizce 😂
Bende size benzer bir durum yasadim lekeden 20 gun sonra kanda pozitif cikti.oncesinde 2 kez 0.100 cikmisti

Bende size benzer bir durum yasadim lekeden 20 gun sonra kanda pozitif cikti.oncesinde 2 kez 0.100 cikmisti
Hatta doktorum bana c.tesi adet sokturucu yazdi p.tesi yine de bhcg yaptir ona gore kullan dedi yaptrdim pozitif cikti yaptırmasaydım ve ilac kullansaydim haberim bile olmadan dusuk yapacaktim.

Eklentiler

• IMG20201105150700.webp
    IMG20201105150700.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 39
0.100 çıkmıştı 12 eylul ve 20 eylulde ikiside negatifti kan verdigimde adetim çoktaaaann gecmisti.2 kasimda 283.9 4 kasimda 1002 cikti gecikme yasiyorsaniz sabr edip bekleyin .
Ne kadar gecikmeden sonra çıktı kanda peki benim 9 gün geçti ne kadar bekleyim daha

Ne kadar gecikmeden sonra çıktı kanda peki benim 9 gün geçti ne kadar bekleyim daha
23 gün sonra cikti .11 gün sonrada yaptirmistim negatifti hatta doktorum ilac yazdi bana falan son kez yaptırdık ve cikti sizde bekleyin.abigun kontrole gittik lekelenme zamanimdan baslamis gebeliğim keseyi gorduk cok sukur .

Back
X