Merhaba sonuç ne oldu test yaptınız MıOğluma kardeş istiyoruz peşpeşe büyüsünler diye nasipse artik
Kan verdim 0.1 çıktı negatif malesef bu ayda olmadiMerhaba sonuç ne oldu test yaptınız Mı
Olsun kısmet hayırlısı rabbim zamanını bilir. Çok kafanıza takmayın takınca zor oluyor yumurtalıklar etkileniyormuş. Tez zamanda inşallahKan verdim 0.1 çıktı negatif malesef bu ayda olmadi
Öylede artık bunyemde şaşmış durumda neden bir iki damla kan geldi de devamı yok üstünden 1 hafta geçti anlamış değilimOlsun kısmet hayırlısı rabbim zamanını bilir. Çok kafanıza takmayın takınca zor oluyor yumurtalıklar etkileniyormuş. Tez zamanda inşallah
İlk verdiğiniz kanda beta kaç çıktı bir de yumurtlamanın kaçıncı günü verdiniz kanıYerlesme kanamasi olabilir.bende ayni seyi yasadim ayni gun kan tahlili verdim negatif cikti birkaç gun sonra adetim geçmişti test yaptim silik cikti sabah yine yapcam
Sonuç ne çıktı merak ettim.Kizlar ben 28eylulde adet oldum bugün sulu pembemsi kan geldi sabah bı daha gelmedi 30 gunde bir adet oluyorum ben 28 Ekim'de adet olmam lazım yumurtlama günüm 12ekimdi 11 de ilişki oldu sizce bugün gelen yerleşme kanaması olabilir mi ?
Kan testi verdim adetime 6 gün kala 0.1 çıktı negatif adetim geçti şuan 2 gün adet olurum sanirimSonuç ne çıktı merak ettim.
Adetime 6 gün kala verdim 0.1 çıktı negatif adetim geçti şuan 2 gün ölüm sanirimİlk verdiğiniz kanda beta kaç çıktı bir de yumurtlamanın kaçıncı günü verdiniz kanı
tekrar test yapın geç döllenme olduysa geç çıkarAdetime 6 gün kala verdim 0.1 çıktı negatif adetim geçti şuan 2 gün ölüm sanirim
Biraz daha geçsin istiyorum şimdi veririm kan yine çıkmaz üzülüyorum oldum olası negatifi sevmiyorum yani 1 yaşında oğlum var ama yinede negatif görmek beni sinir ediyor oglumdan öncede 1 yıl olmadı korunmadigimiz halde negatif bende sinir yaptı istemsizcetekrar test yapın geç döllenme olduysa geç çıkar
Bende size benzer bir durum yasadim lekeden 20 gun sonra kanda pozitif cikti.oncesinde 2 kez 0.100 cikmistiBiraz daha geçsin istiyorum şimdi veririm kan yine çıkmaz üzülüyorum oldum olası negatifi sevmiyorum yani 1 yaşında oğlum var ama yinede negatif görmek beni sinir ediyor oglumdan öncede 1 yıl olmadı korunmadigimiz halde negatif bende sinir yaptı istemsizce
Hatta doktorum bana c.tesi adet sokturucu yazdi p.tesi yine de bhcg yaptir ona gore kullan dedi yaptrdim pozitif cikti yaptırmasaydım ve ilac kullansaydim haberim bile olmadan dusuk yapacaktim.Bende size benzer bir durum yasadim lekeden 20 gun sonra kanda pozitif cikti.oncesinde 2 kez 0.100 cikmisti
Adetim 8 gün geçti halen olmadımBende size benzer bir durum yasadim lekeden 20 gun sonra kanda pozitif cikti.oncesinde 2 kez 0.100 cikmisti
Bugün test yaptım silik cikti anlamadımBende size benzer bir durum yasadim lekeden 20 gun sonra kanda pozitif cikti.oncesinde 2 kez 0.100 cikmisti
Hayrli olsun hamilesinizBugün test yaptım silik cikti anlamadım
Lekeden sonra kac gun gecti.kan tahlili de yaptırın.Bugün test yaptım silik cikti anlamadım
0.100 çıkmıştı 12 eylul ve 20 eylulde ikiside negatifti kan verdigimde adetim çoktaaaann gecmisti.2 kasimda 283.9 4 kasimda 1002 cikti gecikme yasiyorsaniz sabr edip bekleyin .İlk verdiğiniz kanda beta kaç çıktı bir de yumurtlamanın kaçıncı günü verdiniz kanı
Ne kadar gecikmeden sonra çıktı kanda peki benim 9 gün geçti ne kadar bekleyim daha0.100 çıkmıştı 12 eylul ve 20 eylulde ikiside negatifti kan verdigimde adetim çoktaaaann gecmisti.2 kasimda 283.9 4 kasimda 1002 cikti gecikme yasiyorsaniz sabr edip bekleyin .
Peki kandaki değeriniz kaçtıHayrli olsun hamilesinizbenim kanda ciktigi halde cubukta tam koyu cikmadi.degeriniz suan dusuk oldugu icin silik buyuk ihtimal.
23 gün sonra cikti .11 gün sonrada yaptirmistim negatifti hatta doktorum ilac yazdi bana falan son kez yaptırdık ve cikti sizde bekleyin.abigun kontrole gittik lekelenme zamanimdan baslamis gebeliğim keseyi gorduk cok sukur .Ne kadar gecikmeden sonra çıktı kanda peki benim 9 gün geçti ne kadar bekleyim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?