- 15 Mart 2018
- 163
- 122
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok erken ama olabilir böyle durumlar çok görüyorum inşallah vardırKizlar ben 28eylulde adet oldum bugün sulu pembemsi kan geldi sabah bı daha gelmedi 30 gunde bir adet oluyorum ben 28 Ekim'de adet olmam lazım yumurtlama günüm 12ekimdi 11 de ilişki oldu sizce bugün gelen yerleşme kanaması olabilir mi ?
Kistiniz falan yoksa anlattıklarınız yerleşme kanaması ile çok alakalı olabilirKizlar ben 28eylulde adet oldum bugün sulu pembemsi kan geldi sabah bı daha gelmedi 30 gunde bir adet oluyorum ben 28 Ekim'de adet olmam lazım yumurtlama günüm 12ekimdi 11 de ilişki oldu sizce bugün gelen yerleşme kanaması olabilir mi ?
Kist felan yok canım 1 yaşında oğlum var biz peşpeşe olsun diye istiyoruz korunmayı biraktik iki aydır geçen ay olmadı belki bu ay olmuşturKistiniz falan yoksa anlattıklarınız yerleşme kanaması ile çok alakalı olabilir
Insallah Allah gonlunuze gore versin.bence hamilelik oldu . 3 4 gün sonra erken gebelik testi deneyin. Hamile olursanız paylaşın:)Kist felan yok canım 1 yaşında oğlum var biz peşpeşe olsun diye istiyoruz korunmayı biraktik iki aydır geçen ay olmadı belki bu ay olmuştur
Aslında 22 Ekim evlilik yıl dönümüm adet 28 i idrar testinde çıkmaz mı 22 sinde test yapsam virüsten dolayı gidemiyorum hastahaneye bebekle bırakacak kimsem de yokInsallah Allah gonlunuze gore versin.bence hamilelik oldu . 3 4 gün sonra erken gebelik testi deneyin. Hamile olursanız paylaşın:)
11 de ilişki oldu 12yumurtlama günümdü 5 gün geçmiş oluyor eğer 11de tuttuysa 6 hesap tutuyor evetYerleşme kanaması olabilir canım ilişkiden sonra 6-10 gün arasında yerleşme gerçekleşiyor diye biliyorum
Eczaneden erken gebelik testi alın adete 6 gün kala çıkıyor yazıyor üstünde. Predictor marka onla deneyin en erken o olabilirAslında 22 Ekim evlilik yıl dönümüm adet 28 i idrar testinde çıkmaz mı 22 sinde test yapsam virüsten dolayı gidemiyorum hastahaneye bebekle bırakacak kimsem de yok
23-24 gibi erken gebelik testleri var onlarda çıkabilir canım11 de ilişki oldu 12yumurtlama günümdü 5 gün geçmiş oluyor eğer 11de tuttuysa 6 hesap tutuyor evet
Ücreti ne kadardır bilginiz var mı ona göre gidip alayimEczaneden erken gebelik testi alın adete 6 gün kala çıkıyor yazıyor üstünde. Predictor marka onla deneyin en erken o olabilir
Açıkçası evlilik yıl donumumuzde supriz yapmak istiyorum eğer varsa yoksa beklerim adeti23-24 gibi erken gebelik testleri var onlarda çıkabilir canım
35 tl veya 30 tlÜcreti ne kadardır bilginiz var mı ona göre gidip alayim
Çok teşekkür ederim canim35 tl veya 30 tl
Rica ederimÇok teşekkür ederim canim
Yerlesme kanamasi olabilir.bende ayni seyi yasadim ayni gun kan tahlili verdim negatif cikti birkaç gun sonra adetim geçmişti test yaptim silik cikti sabah yine yapcamKizlar ben 28eylulde adet oldum bugün sulu pembemsi kan geldi sabah bı daha gelmedi 30 gunde bir adet oluyorum ben 28 Ekim'de adet olmam lazım yumurtlama günüm 12ekimdi 11 de ilişki oldu sizce bugün gelen yerleşme kanaması olabilir mi ?
Yerleşme olabilir. Benimde adetime 1 hafta kala lekelenme gelmişti.Kizlar ben 28eylulde adet oldum bugün sulu pembemsi kan geldi sabah bı daha gelmedi 30 gunde bir adet oluyorum ben 28 Ekim'de adet olmam lazım yumurtlama günüm 12ekimdi 11 de ilişki oldu sizce bugün gelen yerleşme kanaması olabilir mi ?
Bakalım yarın bı test alıp yapacamYerlesme kanamasi olabilir.bende ayni seyi yasadim ayni gun kan tahlili verdim negatif cikti birkaç gun sonra adetim geçmişti test yaptim silik cikti sabah yine yapcam
Oğluma kardeş istiyoruz peşpeşe büyüsünler diye nasipse artikYerleşme olabilir. Benimde adetime 1 hafta kala lekelenme gelmişti.