Bnmde bi hafta 10 gundr adetim gcmis bi hftadr kahve lekelnme yasyrm silince blli oluyr pedte bisey yok sence bu nyden olabiirBen yaşıyorum ilk gebeliğimde de ikinci gebeliğim de bende rengli den 4 gün önce başlar 3 gün sürer peçeteye sildikce gelen pas rengi gibi oluyor bende. Ama bünyeden bünyeye değişiyor rengli günüde regliden bir kaç gün sonra da yaşayanlar var cnm Allah gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba regliden bi kac gun sonra kahverengi akintiyi yasayanlarmi var dedinizBen yaşıyorum ilk gebeliğimde de ikinci gebeliğim de bende rengli den 4 gün önce başlar 3 gün sürer peçeteye sildikce gelen pas rengi gibi oluyor bende. Ama bünyeden bünyeye değişiyor rengli günüde regliden bir kaç gün sonra da yaşayanlar var cnm Allah gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba cnm evet kişiden kişiye değişiklik gostere biliyor yerleşme kanaması rengli günü geçinceMerhaba regliden bi kac gun sonra kahverengi akintiyi yasayanlarmi var dediniz
Test yaptinizmiBnmde bi hafta 10 gundr adetim gcmis bi hftadr kahve lekelnme yasyrm silince blli oluyr pedte bisey yok sence bu nyden olabiir
Adetim ikinci gun gcikmesin yptim negatifti iste bi hftadr ypmdim korkuyrm negatf gormkten cok istyrm evlt bi tane ama korkuyrmTest yaptinizmi
Tesekkur ederim ama ben adet oldum bitti 2 gun sonra kahve leke geldi sonra birgun gelmedi ertesi gun yine geldi iki gundurde azicik kasik agrisi birde goguslerim cok fena sis aciyor yine adet olacakmisim gibiMerhaba cnm evet kişiden kişiye değişiklik gostere biliyor yerleşme kanaması rengli günü geçince
Gögüsleriniz yumurtlama döneminde de ağrı ve şişlik oluyor mevsimsel de olabilir daha önce gittinizmi doktora kist falan varmiydiTesekkur ederim ama ben adet oldum bitti 2 gun sonra kahve leke geldi sonra birgun gelmedi ertesi gun yine geldi iki gundurde azicik kasik agrisi birde goguslerim cok fena sis aciyor yine adet olacakmisim gibi
tekrar yapın içinizde şüphe kalmasın evet o piskoloji zordur inşallah hamilesinizdir cnmAdetim ikinci gun gcikmesin yptim negatifti iste bi hftadr ypmdim korkuyrm negatf gormkten cok istyrm evlt bi tane ama korkuyrm
Ypm ama negtf gordgm icin uzuluyrm sence gebelik olabilormitekrar yapın içinizde şüphe kalmasın evet o piskoloji zordur inşallah hamilesinizdir cnm
Geç döllenme de olabilir ilk yaptığınızda cikmadiysa bu gecikmeye göre yaparsanız daha netleşir. İnşallah cnm ya ben de çok korkarak yapardım her ay piskolojim bozulurdu ağlardım yinemi olmadı diye ama Allahtan hayırlısını dile inşallah pozitifi görürsün bana da yaz bende çok merak ettimYpm ama negtf gordgm icin uzuluyrm sence gebelik olabilormi
Bnm ilk dusugumdeki gec dollnmeydi bilmiyrdum agir kldrdim kimyasal gcrdim bu seferde ole seyler yasyrm ama test ypmaya cesaretim yok acikcasi ins pozitf diyrm ama umudum bitti bnm ☹Geç döllenme de olabilir ilk yaptığınızda cikmadiysa bu gecikmeye göre yaparsanız daha netleşir. İnşallah cnm ya ben de çok korkarak yapardım her ay piskolojim bozulurdu ağlardım yinemi olmadı diye ama Allahtan hayırlısını dile inşallah pozitifi görürsün bana da yaz bende çok merak ettim
Çok geçmiş olsun canım benim iki kaybım var daha 10 gün once kaybettim kalp atışı durdu çok zor rabbim kimseye yaşatmasın bizlerede hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahBnm ilk dusugumdeki gec dollnmeydi bilmiyrdum agir kldrdim kimyasal gcrdim bu seferde ole seyler yasyrm ama test ypmaya cesaretim yok acikcasi ins pozitf diyrm ama umudum bitti bnm ☹
Amin insallh yasatr canim ya yarin test ypmicm doktra gttcm nedeni icin leke gormeme ragmn kanda cikr dimi varsaÇok geçmiş olsun canım benim iki kaybım var daha 10 gün once kaybettim kalp atışı durdu çok zor rabbim kimseye yaşatmasın bizlerede hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahonun için testini yap ona göre davranırsın üzülme yine olur rabbim bizlere de annelik duygusunu yaşatır inşallah öyle hemen pes etme
Varsa çıkar cnmAmin insallh yasatr canim ya yarin test ypmicm doktra gttcm nedeni icin leke gormeme ragmn kanda cikr dimi varsa
Amin canımm benim inşallah ben bu ay hasta oldum malesef inşallah senin bu ay olmuştur benim adet ağrımda vardı adete çevireceğini biliyordum ama umut işte inşallah sen bu ay sevindirici haberi alırsın hayırlısıysa tabiKuzum öyle düşünme bak hiç bir sorun yokmuş Allaha şükür. Zamanı vardır elbet olur inşallah. Biz de eşimle 6 aydır istiyoruz bir sonuç alamadık daha ve bende tahlil yaptırmak istiyorum artık. Ama bu ay ilginç şeyler yaşıyorum. Adetime 10 gün kala şeffaf uzayan cinsten sümüksü bi akıntı başladı yoğun bir şekilde. 5 gün kala da soluk pembe cinsten kanamam oldu ve 3 gündür de afedersin sildikçe kahverengi leke geliyor. Dün ilk idrarla gebelik testi yaptım gölge gibi bir şey oluştu ama emin değilim. Forumda çok okudum sonradan koyulaşan ve bu kahverengi akıntının yerleşme kanaması olduğunu. Adetime 2 gün kaldı beklemedeyim. Bu kanama ve lekelenmenin adetimle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü ben asla günümden önce olmam hep gecikmeli oluyorum. Hayırlısı olsun belirsizlik çok zor bir durum ama yapacak bir şey yok. Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah❤❤
Amin canımmBen yaşıyorum ilk gebeliğimde de ikinci gebeliğim de bende rengli den 4 gün önce başlar 3 gün sürer peçeteye sildikce gelen pas rengi gibi oluyor bende. Ama bünyeden bünyeye değişiyor rengli günüde regliden bir kaç gün sonra da yaşayanlar var cnm Allah gönlünüze göre versin inşallah
Kan tahlilinde çıkar canım test yapmaya korkmak ne demek çok iyi anlıyorum seni inş gönlünüze göre olurAmin insallh yasatr canim ya yarin test ypmicm doktra gttcm nedeni icin leke gormeme ragmn kanda cikr dimi varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?