Yerleşme kanaması

Kaç ay sonra pozitifi gördünüz acaba etrafımdakiler hemen hamile kaldıkça stres yapıyorum niye olmuyor acaba olmucak mı diye her ay negatif görünce Çok yıkılıyorum sanki olmuyor psikolojisine girdim böyle yapacağımı asla tahmin etmezdim her ay negatif gördükçe daha da ister oldum daha korkar oldum Çok şükür inançlı bir insanım her şeyin zamanı var olmuyorsa vardır bi hayır diye hem kendimi teselli ediyorum ama öyle de çok istiyorum ki belki benim gibi bekleyip evladına kavuşanlar olduğunu duyarsam içim rahatlar biraz daha

Ben ilk düşük den 1 ay sonra miyom amaliyati geçirdim 6 ay korumamız gerekiyor du o ara tayinimiz çıktı hemen hemen 1 yıl dan fazla erteledik biz çocuğu temmuzda hamile kaldim 10 gün önce 12 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim cnm. Stres çok etkiliyor onun için rahat ol sürekli hamilemiyim acaba diye düşünme rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin

Amin canımm benim Rabbim en kısa zamanda sana da Tekrar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al

Kızlar 13. Gündeyim aşılamanın 11 ve 12 de karın agrısı cektim hasta olacak gibi ondan öncede vardı sadece 11 ve 12 de yogundu sonra 12. Günde akıntı kahverengi leke geldi akşama dogru beyaza döndü smdi beyaz akıntım ve de kanrım agrımıyor böle durum yasayan var mı 13. Gündeyim cok karması bi durum test yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…