InsKan tahlilinde çıkar canım test yapmaya korkmak ne demek çok iyi anlıyorum seni inş gönlünüze göre olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsKan tahlilinde çıkar canım test yapmaya korkmak ne demek çok iyi anlıyorum seni inş gönlünüze göre olur
Kaç ay sonra pozitifi gördünüz acaba etrafımdakiler hemen hamile kaldıkça stres yapıyorum niye olmuyor acaba olmucak mı diye her ay negatif görünce Çok yıkılıyorum sanki olmuyor psikolojisine girdim böyle yapacağımı asla tahmin etmezdim her ay negatif gördükçe daha da ister oldum daha korkar oldum Çok şükür inançlı bir insanım her şeyin zamanı var olmuyorsa vardır bi hayır diye hem kendimi teselli ediyorum ama öyle de çok istiyorum ki belki benim gibi bekleyip evladına kavuşanlar olduğunu duyarsam içim rahatlar biraz dahaGeç döllenme de olabilir ilk yaptığınızda cikmadiysa bu gecikmeye göre yaparsanız daha netleşir. İnşallah cnm ya ben de çok korkarak yapardım her ay piskolojim bozulurdu ağlardım yinemi olmadı diye ama Allahtan hayırlısını dile inşallah pozitifi görürsün bana da yaz bende çok merak ettim![]()
Ben ilk düşük den 1 ay sonra miyom amaliyati geçirdim 6 ay korumamız gerekiyor du o ara tayinimiz çıktı hemen hemen 1 yıl dan fazla erteledik biz çocuğu temmuzda hamile kaldim 10 gün önce 12 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim cnm. Stres çok etkiliyor onun için rahat ol sürekli hamilemiyim acaba diye düşünme rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsinKaç ay sonra pozitifi gördünüz acaba etrafımdakiler hemen hamile kaldıkça stres yapıyorum niye olmuyor acaba olmucak mı diye her ay negatif görünce Çok yıkılıyorum sanki olmuyor psikolojisine girdim böyle yapacağımı asla tahmin etmezdim her ay negatif gördükçe daha da ister oldum daha korkar oldum Çok şükür inançlı bir insanım her şeyin zamanı var olmuyorsa vardır bi hayır diye hem kendimi teselli ediyorum ama öyle de çok istiyorum ki belki benim gibi bekleyip evladına kavuşanlar olduğunu duyarsam içim rahatlar biraz daha ☺☺![]()
Amin canımm benim Rabbim en kısa zamanda sana da Tekrar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alBen ilk düşük den 1 ay sonra miyom amaliyati geçirdim 6 ay korumamız gerekiyor du o ara tayinimiz çıktı hemen hemen 1 yıl dan fazla erteledik biz çocuğu temmuzda hamile kaldim 10 gün önce 12 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim cnm. Stres çok etkiliyor onun için rahat ol sürekli hamilemiyim acaba diye düşünme rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin![]()
Son durum nedirBnmde bi hafta 10 gundr adetim gcmis bi hftadr kahve lekelnme yasyrm silince blli oluyr pedte bisey yok sence bu nyden olabiir
Adet ti grmusum vw dr gttim catlatma icin igne vermdi ilac verdi kasim 1 kontrolum varSon durum nedir
Bende gecikmem vardı 6güm dün pas renginde leke vardı anan bugün kanama adet kanaması şeklinde oldu umarım en kısa zamanda hayırlı birer evlat sahibi oluruzAdet ti grmusum vw dr gttim catlatma icin igne vermdi ilac verdi kasim 1 kontrolum var
Amin ins bol bol duaedelim kasim1de kan testi yapcm doktrda ins iyi seyler gorurumBende gecikmem vardı 6güm dün pas renginde leke vardı anan bugün kanama adet kanaması şeklinde oldu umarım en kısa zamanda hayırlı birer evlat sahibi oluruz![]()
İnşllah canım rabbim yar ben yardımcımız olsun inşllahAmin ins bol bol duaedelim kasim1de kan testi yapcm doktrda ins iyi seyler gorurum
Amin cnmİnşllah canım rabbim yar ben yardımcımız olsun inşllah![]()
Amin canımmBende gecikmem vardı 6güm dün pas renginde leke vardı anan bugün kanama adet kanaması şeklinde oldu umarım en kısa zamanda hayırlı birer evlat sahibi oluruz![]()