- 10 Eylül 2020
- 14
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi semiramisssan
Benimde 15 eylül benimde bu aksam kahvrengi geldiMerhaba, adetim 14 eylülde olması gerekiyor. Her zaman 28 günde 1 olurum hiç şaşmaz. 7 aydır bebek için uğraşıyoruz + çikolata kistim var. Bu ay daha önce başıma gelmeyen bir durum oldu. Adetime 9-10 gün varken pembe turuncu karşımı kan geldi. Adetime 4 gün var o günden beri her gün 2-3 damla olarak devam ediyor. Bir kahverengi bir pembe. Yardımcı olur musunuz?
Inşallah canım agrım yok gibi göğüslerim biraz büyüdü göbeğindeki çizgi ortaya çıktı yüzüme bi güzellik geldi sürekli gazım var hepsi gebelik belirtisi tabi piskolojikde olabilir bugun31.gun test yapcam negatif çıkarsa yinede üzülmeden beklicemCanım ben bu lekelenmeyi adete 1 hafta kala 8 gün yaşayıp negatifi gördüğüm için birkaç gün daha bekle derim hayal kırıklığına uğramamak için. Tedavi görüyorsan belkide tutmuştur (inşallah) Ama ağrın falan varsa hemen bi doktora görün istersen.
Malesef negatif 31.gun başladı adetim klomende 4.aya başlıyorum nasip artik klomenle daha once 2kez hamile kalabildim umudum varBende de vardı aynı belirtiler ama inşallah pozitif çıkar negatifse de daha zamanı vardır üzülmek sıkılmak yok inşallah olacak
32 yasindayim 10 yildir evliyim hic korunmadim surekli klomen duphaston.. yumurta gelistirmek icin 4ay ard arda kullanmak en iyisikaç yaşındasın ne zamandır deniyorsunuz? klomene başlama sebebi ne oluyor hiçbir bilgim yok umarım gerek kalmadan hamile kalırım