• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakın bir arkadaşımın adet günü pembe pembe kanaması oldu o da yine adet oluyorum diye ihtimal vermedi 2 güne kesilince test yaptı kopkoyu çıktı hemen ertesi gün gitti keseyi gördüler. Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım, çünkü burada yumurtlamanın 10.günü yani adetten 4 5 gün önce yerleşme kanaması yaşayanı da gördüm

Benim hamileliğin 4. Haftasında olmuştu tam adet zamanı bir iki damla açık pembe akıntı gibi

Adetten 3 gün önce yaşadım.

Merhaba benim ilk adet tarihi i 1 sayarsak tam 19. Gun yani tahmini yumurtlamadan 7. Veya 8. Gun (17 mayis)kanama geldi ama kan da diyemem beyaz yapiskan sıvını icin de kahverengi leke 1 gün tuvalete girdikçe peceteye geldi ilk geldiğinde şok oldum bu ne diye çünkü adetime 7 gün vardı.. şimdi sadece beyaz akıntı geliyor...henüz gebelik testlerinde çıkmıyor. Adetime 4 gün kaldı..

Merhaba benim ilk adet tarihi i 1 sayarsak tam 19. Gun yani tahmini yumurtlamadan 7. Veya 8. Gun (17 mayis)kanama geldi ama kan da diyemem beyaz yapiskan sıvını icin de kahverengi leke 1 gün tuvalete girdikçe peceteye geldi ilk geldiğinde şok oldum bu ne diye çünkü adetime 7 gün vardı.. şimdi sadece beyaz akıntı geliyor...henüz gebelik testlerinde çıkmıyor. Adetime 4 gün kaldı..
Merhaba canım. Benim adete 8 gün varken kahverengi akıntım başladı. Bugün 3. Gün hala peçeteye geliyor ama çok az şekilde. Sen adet oldun mu bende anlayamadım. Bu yerleşme kanaması mı yoksa farklı birşey mi

YERLEŞME KANAMASI İLLA OLACAK DİYE BİRŞEY YOK BENİM NE KANAMAM NE BELİRTİM OLDU ADETİM 1 HAFTA GEÇİNCE TEST YAPMIŞTIM 5 HAFTALIK HAMİLEYDİM...

Merhaba canım. Benim adete 8 gün varken kahverengi akıntım başladı. Bugün 3. Gün hala peçeteye geliyor ama çok az şekilde. Sen adet oldun mu bende anlayamadım. Bu yerleşme kanaması mı yoksa farklı birşey mi
Selam benim bugün adetim 2 gun geçti perşembe doktordan randevu için bekliyorum nasipse tekrar kan verip b hcg ye baktiracam.benimde 3 gün 5 saat arayla hafif akıntım oldu.. İnşallah sendeki ara kanamadır ve bebis vardir🙏

Ne bulantı ne başka bir şey enfeksiyon da olabilir düşünüyorum çünkü enfeksiyonun var ama kafam karışıyor yine de
Adetimi beklicem

Back