- 13 Mayıs 2020
- 38
- 6
- 16
- 23
- Konu Sahibi Deryaulugg
Kızlar ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması olur merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 gün diye okudum her yerde farklıBi yazıdan 10 gün sonra diye okumuştum
6-12 gün arasında olur. Benim 6ncı gün olmuştuKızlar ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması olur merak ettim
Benim 12 gün sonra oldu yerleşme kanamamKızlar ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması olur merak ettim
Merhaba canım. Benim adete 8 gün varken kahverengi akıntım başladı. Bugün 3. Gün hala peçeteye geliyor ama çok az şekilde. Sen adet oldun mu bende anlayamadım. Bu yerleşme kanaması mı yoksa farklı birşey miMerhaba benim ilk adet tarihi i 1 sayarsak tam 19. Gun yani tahmini yumurtlamadan 7. Veya 8. Gun (17 mayis)kanama geldi ama kan da diyemem beyaz yapiskan sıvını icin de kahverengi leke 1 gün tuvalete girdikçe peceteye geldi ilk geldiğinde şok oldum bu ne diye çünkü adetime 7 gün vardı.. şimdi sadece beyaz akıntı geliyor...henüz gebelik testlerinde çıkmıyor. Adetime 4 gün kaldı..
Selam benim bugün adetim 2 gun geçti perşembe doktordan randevu için bekliyorum nasipse tekrar kan verip b hcg ye baktiracam.benimde 3 gün 5 saat arayla hafif akıntım oldu.. İnşallah sendeki ara kanamadır ve bebis vardirMerhaba canım. Benim adete 8 gün varken kahverengi akıntım başladı. Bugün 3. Gün hala peçeteye geliyor ama çok az şekilde. Sen adet oldun mu bende anlayamadım. Bu yerleşme kanaması mı yoksa farklı birşey mi
Cnm bnm ilişkiden sonra ki altıncı günüm ve az biraz lekelenme oldu adetıme 10 gun var. Yerleşme kanaması olabilir mi?6-12 gün arasında olur. Benim 6ncı gün olmuştu
Olabilir. Yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız yumurtlama kanaması da olabilir tabiCnm bnm ilişkiden sonra ki altıncı günüm ve az biraz lekelenme oldu adetıme 10 gun var. Yerleşme kanaması olabilir mi?
6 gün cok erken bir sure degıl mii?Olabilir. Yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız yumurtlama kanaması da olabilir tabi