- 26 Aralık 2019
- 92
- 50
- 33
Hayırlısı olsun hepimiz içinMalesef bende bugün gördüm :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hepimiz içinMalesef bende bugün gördüm :/
AmınnnnnHayırlısı olsun hepimiz için
günaydın canım bugun 8. günüm benim kahverengi gelmeye devam ediyor normalde adetim 6 gün sürer hadı 7. gün de hafif gelirdi. anlamıs değilim bi sıkıntı var sanırım ya cozemedm yarın cabuk olsun.Inss guzel hbrlerını beklıyorum
Evde test yaptın mıgünaydın canım bugun 8. günüm benim kahverengi gelmeye devam ediyor normalde adetim 6 gün sürer hadı 7. gün de hafif gelirdi. anlamıs değilim bi sıkıntı var sanırım ya cozemedm yarın cabuk olsun.
Bu arada günaydınEvde test yaptın mı
günaydın canım :) yok yapmadım yarın doktor randevum var anlatıcam durumu ona be soleyecek acabBu arada günaydın
Doktora gıtmen daha ıyı olır gıt ve guel habererle gel ınsgünaydın canım :) yok yapmadım yarın doktor randevum var anlatıcam durumu ona be soleyecek acab
umarım canım inşallah ekstra bir durumla karsılasmam.Doktora gıtmen daha ıyı olır gıt ve guel habererle gel ıns
Insss ıyı duşun ıyı olsunumarım canım inşallah ekstra bir durumla karsılasmam.
tabikide :) yarın ola hayrola bakalım aşılama hakkında bilgin varmı peki nerdensin :)Insss ıyı duşun ıyı olsun
Ben degılde gecen ay cok yakın arkadasım yaptırdı ama maalesef tutmadı. Ben bu avalasyon testlerı ıle deneyecegım onrasınsa olmazd doktora gıdecegım.Kocaelındenım sen nerdensıntabikide :) yarın ola hayrola bakalım aşılama hakkında bilgin varmı peki nerdensin :)
istanbuldan canm. bu kanama adetse eger yarın gittiğimde aşılama yaparmı acaba. Hani ilaç kullandırtıyormu. onu merak ettim.Ben degılde gecen ay cok yakın arkadasım yaptırdı ama maalesef tutmadı. Ben bu avalasyon testlerı ıle deneyecegım onrasınsa olmazd doktora gıdecegım.Kocaelındenım sen nerdensın
Ilac kullandistanbuldan canm. bu kanama adetse eger yarın gittiğimde aşılama yaparmı acaba. Hani ilaç kullandırtıyormu. onu merak ettim.
İlaç kullandırmadı arkadaşıma ama 6 adet yumurta buyumesı ıcın iğne verdı adet bitınce basladı tedavıyeIlac kulland
Tam üstüne gidicem ozaman belki hemen başlatır kim bilir bu süreçte hersey hızlanmıs olur.İlaç kullandırmadı arkadaşıma ama 6 adet yumurta buyumesı ıcın iğne verdı adet bitınce basladı tedavıye
Aynen bencede adetın se eger hemen baslatırTam üstüne gidicem ozaman belki hemen başlatır kim bilir bu süreçte hersey hızlanmıs olur.
inşallah herşeye hazırlıklıyız bakalım. Hayırlısı güzel haberler cümlemizeAynen bencede adetın se eger hemen baslatır
Inssssinşallah herşeye hazırlıklıyız bakalım. Hayırlısı güzel haberler cümlemize
ben mihislerim hamilesin diyor