Gebeliğe Hazırlık YERLEŞME KANAMASI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son durumunuzu merak ettim

Benim de dediğiniz gibi bir kanamam oldu aynı 2 gün sürdü fakat çok çok az geldi, yerleşme kanaması değilse bu kanama yumurtlama olmadığı için mi oluyor?

suan sadece agrilarim var ara araa batıyor goguslerim adete yakin çok hassaslasir agirirdi şimdi yok ama

Benim de dediğiniz gibi bir kanamam oldu aynı 2 gün sürdü fakat çok çok az geldi, yerleşme kanaması değilse bu kanama yumurtlama olmadığı için mi oluyor?
Bu ayda oldu benim bilemiyorumm valla o ay öyleydi bu ayda öylemi bilemiyorumm Hatta bu ay kanama şeklinde geldi

sağ kasigim batiyor ve kan gibi değil acik pembe lekeler geliyor ara ara geliyor sadece acaba ne zaman test yapsam
Bir kac gun daha bekle istersen canim erken gebelik testi alip yaparsin sonra ama eger gec dollenme falan olursa adet gecikmeden cikmiyo ama benimkisi gibi dollenmis olursa hemen 5 gun kala 2. Cizgi o sekilde cikiyo hemde erken gebelik degil normal testti benim yaptigim

anladim canim ozaman pazartesi yapayim testi garanti olsun seninde lekeler açık pembemiydi

Hadi ya Rabbim buyuktur vardir bunda da bir hayir dua et bol bol en dogru zamanda seninde kucagin dolacaktir insaAllah
inşallah canim çok sağol 1 hafta erken geldi hayit suyu kullanmistim o düzene koydu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…