- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
- 158
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Son durumunuzu merak ettimMerhabalar hamilesin iz galiba hayırlı olsun maşallah benimde 2 gün önce yani adete 11 gün kala bir defa Pembe akıntı oldu peçeteye silince geldi acaba bende hamile olabilir miyim belimde ve kasıgımdaki arada batma lar oluyor
Benim de dediğiniz gibi bir kanamam oldu aynı 2 gün sürdü fakat çok çok az geldi, yerleşme kanaması değilse bu kanama yumurtlama olmadığı için mi oluyor?Valla canım moralini bozmak istemem ancak benimde öyle oldu iki gün sürdü ya yumurtluyorum yada gebeyim dedim adetimde şuan 23 gün geçti meğerse o ay yumurtlama olmamış anlıcagın o lekelenme o sebebtenmiş ama inşallah seninki gebeliktendir
suan sadece agrilarim var ara araa batıyor goguslerim adete yakin çok hassaslasir agirirdi şimdi yok amaİnsaAllah yerlesme lekelenmesidir canim yaaregl donemi haricinde yasadigin belirtilerin disinda baska belirtilerin var mi ? Mesela benim regl zamanimda goguslerimde hic hassaslasma olmazdi ama asiri gogus hassasiyetim oldu ve sag kasigima ozellikle geceleri ara ara agri giriyordu
Hadi bakalim hayirli haberi verirsin insaAllahsuan sadece agrilarim var ara araa batıyor goguslerim adete yakin çok hassaslasir agirirdi şimdi yok ama
Bu ayda oldu benim bilemiyorumm valla o ay öyleydi bu ayda öylemi bilemiyorumm Hatta bu ay kanama şeklinde geldiBenim de dediğiniz gibi bir kanamam oldu aynı 2 gün sürdü fakat çok çok az geldi, yerleşme kanaması değilse bu kanama yumurtlama olmadığı için mi oluyor?
sağ kasigim batiyor ve kan gibi değil acik pembe lekeler geliyor ara ara geliyor sadece acaba ne zaman test yapsamHadi bakalim hayirli haberi verirsin insaAllah
Bir kac gun daha bekle istersen canim erken gebelik testi alip yaparsin sonra ama eger gec dollenme falan olursa adet gecikmeden cikmiyo ama benimkisi gibi dollenmis olursa hemen 5 gun kala 2. Cizgi o sekilde cikiyo hemde erken gebelik degil normal testti benim yaptigimsağ kasigim batiyor ve kan gibi değil acik pembe lekeler geliyor ara ara geliyor sadece acaba ne zaman test yapsam
anladim canim ozaman pazartesi yapayim testi garanti olsun seninde lekeler açık pembemiydiBir kac gun daha bekle istersen canim erken gebelik testi alip yaparsin sonra ama eger gec dollenme falan olursa adet gecikmeden cikmiyo ama benimkisi gibi dollenmis olursa hemen 5 gun kala 2. Cizgi o sekilde cikiyo hemde erken gebelik degil normal testti benim yaptigim
Evet canimanladim canim ozaman pazartesi yapayim testi garanti olsun seninde lekeler açık pembemiydi
Hala belirsizlik içerisindeyim adet tarihimi bekliyorumSon durumunuzu merak ettim
adet oldum kuzum malesefEvet canim
Hadi ya Rabbim buyuktur vardir bunda da bir hayir dua et bol bol en dogru zamanda seninde kucagin dolacaktir insaAllahadet oldum kuzum malesef
inşallah canim çok sağol 1 hafta erken geldi hayit suyu kullanmistim o düzene koydu heraldeHadi ya Rabbim buyuktur vardir bunda da bir hayir dua et bol bol en dogru zamanda seninde kucagin dolacaktir insaAllah
Olabilir caniminşallah canim çok sağol 1 hafta erken geldi hayit suyu kullanmistim o düzene koydu heralde
Merhaba sizin yerleşme kanamanız ne renktiAslinda regline az kalmis eger yasadigin yerlesme kanamasiysa testte cikma ihtimali var canim bu benim yaptigim ilk testti reglime 5 gun kala yapmistim 2 gun sonrada kan verdim beta 333 tu
Acik pembeydiMerhaba sizin yerleşme kanamanız ne renkti
anladım teşekkür ediyorumAcik pembeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?