- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Valla canım moralini bozmak istemem ancak benimde öyle oldu iki gün sürdü ya yumurtluyorum yada gebeyim dedim adetimde şuan 23 gün geçti meğerse o ay yumurtlama olmamış anlıcagın o lekelenme o sebebtenmiş ama inşallah seninki gebeliktendirKızlar merhaba BAT 8 aralık ama bugun sabah uyandigimda afedersin peceteme acik kahverengi akinti gibi gelmis bebek dusunuyoruz 5 aydir korunmuyoruz duzenli iliski icerisindeyiz sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi
Olabilir canim benimde regl gunume 10 gun kala idrardan sonra 5 6 damla acik pembe akinti gelmisti. İnsaAllah bebistirKızlar merhaba BAT 8 aralık ama bugun sabah uyandigimda afedersin peceteme acik kahverengi akinti gibi gelmis bebek dusunuyoruz 5 aydir korunmuyoruz duzenli iliski icerisindeyiz sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi
Bazıları nokta şeklinde diyor ama herkeste farklılık gösterebilir demiOlabilir bence Çünkü yerleşme kanaması yaşayanlar o şekilde olduğunu söylüyor
Canim benim hiç böyle olmamıştı yaValla canım moralini bozmak istemem ancak benimde öyle oldu iki gün sürdü ya yumurtluyorum yada gebeyim dedim adetimde şuan 23 gün geçti meğerse o ay yumurtlama olmamış anlıcagın o lekelenme o sebebtenmiş ama inşallah seninki gebeliktendir
Inşallah canim benim duaların için çok sağol benim 4 gün var inşallah bebektir yarabbim çok istiyoruzOlabilir canim benimde regl gunume 10 gun kala idrardan sonra 5 6 damla acik pembe akinti gelmisti. İnsaAllah bebistir
Devam edecek mi bakalım kontrol et canımBazıları nokta şeklinde diyor ama herkeste farklılık gösterebilir demi
İnsaAllah canimInşallah canim benim duaların için çok sağol benim 4 gün var inşallah bebektir yarabbim çok istiyoruz
Canim vala acemiyim devam etmesi mi gerekiyor yoksa etmezse mi yerleşme kanaması sayılıyor hiç bilgim yok senin varsa anlatirmisinDevam edecek mi bakalım kontrol et canım
Bacaklarım uyuşuyor gibi canim uzandım direkİnsaAllah canimsonucu yaz mutlaka
Yumurtlama gunum 22siydi bu aradaİnsaAllah canimsonucu yaz mutlaka
Valla benimde hayatımda ilk defa denk geldi boyle bende hç bilmem gecikme lekelenmeCanim benim hiç böyle olmamıştı ya
Aslinda regline az kalmis eger yasadigin yerlesme kanamasiysa testte cikma ihtimali var canim bu benim yaptigim ilk testti reglime 5 gun kala yapmistim 2 gun sonrada kan verdim beta 333 tuBacaklarım uyuşuyor gibi canim uzandım direk
Merhabalar hamilesin iz galiba hayırlı olsun maşallah benimde 2 gün önce yani adete 11 gün kala bir defa Pembe akıntı oldu peçeteye silince geldi acaba bende hamile olabilir miyim belimde ve kasıgımdaki arada batma lar oluyorOlabilir canim benimde regl gunume 10 gun kala idrardan sonra 5 6 damla acik pembe akinti gelmisti. İnsaAllah bebistir
İnşallh vardır dört gözle bekliyoruz gelmesiniTesekkur ederimolabilir insaAllah sizde de bebis vardir
adet oldunuz mu durumunuz ne şu anYumurtlama gunum 22siydi bu arada
aynı durumu ben yasiyorum suan adete 1 hafta var dün aksam idrardan sonra peceteye silinirken açık pembe leke gordum hatta korktum erkenmi adet oluyorum diye sonra aklima yerlesme kanamasi geldi sizde olekeden sonra hamilemiydinizOlabilir canim benimde regl gunume 10 gun kala idrardan sonra 5 6 damla acik pembe akinti gelmisti. İnsaAllah bebistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?