Gebeliğe Hazırlık YERLEŞME KANAMASI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Kızlar merhaba BAT 8 aralık ama bugun sabah uyandigimda afedersin peceteme acik kahverengi akinti gibi gelmis bebek dusunuyoruz 5 aydir korunmuyoruz duzenli iliski icerisindeyiz sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi

Olabilir bence Çünkü yerleşme kanaması yaşayanlar o şekilde olduğunu söylüyor

Kızlar merhaba BAT 8 aralık ama bugun sabah uyandigimda afedersin peceteme acik kahverengi akinti gibi gelmis bebek dusunuyoruz 5 aydir korunmuyoruz duzenli iliski icerisindeyiz sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi
Valla canım moralini bozmak istemem ancak benimde öyle oldu iki gün sürdü ya yumurtluyorum yada gebeyim dedim adetimde şuan 23 gün geçti meğerse o ay yumurtlama olmamış anlıcagın o lekelenme o sebebtenmiş ama inşallah seninki gebeliktendir

Olabilir canim benimde regl gunume 10 gun kala idrardan sonra 5 6 damla acik pembe akinti gelmisti. İnsaAllah bebistir

Canim benim hiç böyle olmamıştı ya

Bacaklarım uyuşuyor gibi canim uzandım direk
Aslinda regline az kalmis eger yasadigin yerlesme kanamasiysa testte cikma ihtimali var canim bu benim yaptigim ilk testti reglime 5 gun kala yapmistim 2 gun sonrada kan verdim beta 333 tu

Eklentiler

• P_20191204_130722_1.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 90
Olabilir canim benimde regl gunume 10 gun kala idrardan sonra 5 6 damla acik pembe akinti gelmisti. İnsaAllah bebistir
Merhabalar hamilesin iz galiba hayırlı olsun maşallah benimde 2 gün önce yani adete 11 gün kala bir defa Pembe akıntı oldu peçeteye silince geldi acaba bende hamile olabilir miyim belimde ve kasıgımdaki arada batma lar oluyor

Adetten 5-6 gün önce hafif kanama veya lekeleme gebelik belirtisi olabilir.Gebelik belirtisi olan yerleşme kanaması genellik koyu veya pembemsidir.Devamı

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı durumu ben yasiyorum suan adete 1 hafta var dün aksam idrardan sonra peceteye silinirken açık pembe leke gordum hatta korktum erkenmi adet oluyorum diye sonra aklima yerlesme kanamasi geldi sizde olekeden sonra hamilemiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…