- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Maalesef regl oldum çok büyük hayal kırıklığımerak ettim hamilemisiniz o lekeden sonra test ysptirdinizmi Y Yagmur2110
anladim çok üzüldüm insallah bidahaki aya gelir bebeginizMaalesef regl oldum çok büyük hayal kırıklığı
Inşallah şuan tedavi asamasindayim prolaktin 68 di en son ilacım bitti yarın tekrar hormon testi yapılacak dua edin lütfenanladim çok üzüldüm insallah bidahaki aya gelir bebeginiz
güzel.haberler alın insalalh hayirli birsekilde rabbim naisl etsin insalalhInşallah şuan tedavi asamasindayim prolaktin 68 di en son ilacım bitti yarın tekrar hormon testi yapılacak dua edin lütfen
Amin inşallah hatırlayamadım sizin bebeginiz varmiydigüzel.haberler alın insalalh hayirli birsekilde rabbim naisl etsin insalalh
Yok bende hamile kalmak için ugrasiyorum. bu ay hayit suyu kullandim bugun adete1 hafta kala pembe leke geldide bende yerlesme kanamasimi diye araştırıyordu.mAmin inşallah hatırlayamadım sizin bebeginiz varmiydi
Allah gönlünüze göre versin ıns. Bende dostinex kullandım haftada 2 kez olmak şartıyla soğan kürü denedim bi gün denemekle beraber o gün hastanelik oldum çok ağır geldi bana serumla kendime geldimYok bende hamile kalmak için ugrasiyorum. bu ay hayit suyu kullandim bugun adete1 hafta kala pembe leke geldide bende yerlesme kanamasimi diye araştırıyordu.m
Evet malesef bu tür kurler herkese farkli etkiler yapiyor çok.gecmis olsinAllah gönlünüze göre versin ıns. Bende dostinex kullandım haftada 2 kez olmak şartıyla soğan kürü denedim bi gün denemekle beraber o gün hastanelik oldum çok ağır geldi bana serumla kendime geldim
Evet canimaynı durumu ben yasiyorum suan adete 1 hafta var dün aksam idrardan sonra peceteye silinirken açık pembe leke gordum hatta korktum erkenmi adet oluyorum diye sonra aklima yerlesme kanamasi geldi sizde olekeden sonra hamilemiydiniz
inşallah canim çok sağol sene saglikla kucagina al bebisini testi ne zaman yaptin pekiEvet caniminsaAllah seninkide bebistir
Amin canim insaAllah.inşallah canim çok sağol sene saglikla kucagina al bebisini testi ne zaman yaptin peki
benimde 7 gün var canim insalalh çıkar benimde aralik 19 20 sinde yumurtlama akintisi geldi bugun yumurtlamanin 12. günüAmin canim insaAllah.
Ben dayanamayip reglime 5 gun kala yapmistim sonuc
Kac senelik evlisin canim ne kadardir dusunuyosunuz bebek ?benimde 7 gün var canim insalalh çıkar benimde aralik 19 20 sinde yumurtlama akintisi geldi bugun yumurtlamanin 12. günü
Kac senelik evlisin canim ne kadardir dusunuyosunuz bebek ?
[/QU
3 sene oldu evleneli 1 yil olcak bebek istiyoruz
ay bende çok merak ettim ne cikacak yazarim tabiki canim dua et nolurRabbim tez zamanda isteyen herkesin kucagini en hayirli sekliyle doldursun insaAllahtest yapinca sonucu yazarsin merak ettim bende ☺
Ederim tabiki deay bende çok merak ettim ne cikacak yazarim tabiki canim dua et nolur
canim benim çok sagol az önce lavaboda peceteye silinirken bol akinti geldi hafif açık pembe leke ile karisik iyi umutlandim yaEderim tabiki de
İnsaAllah yerlesme lekelenmesidir canim yaacanim benim çok sagol az önce lavaboda peceteye silinirken bol akinti geldi hafif açık pembe leke ile karisik iyi umutlandim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?