Gebeliğe Hazırlık YERLEŞME KANAMASI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bende hamile kalmak için ugrasiyorum. bu ay hayit suyu kullandim bugun adete1 hafta kala pembe leke geldide bende yerlesme kanamasimi diye araştırıyordu.m
Allah gönlünüze göre versin ıns. Bende dostinex kullandım haftada 2 kez olmak şartıyla soğan kürü denedim bi gün denemekle beraber o gün hastanelik oldum çok ağır geldi bana serumla kendime geldim

Allah gönlünüze göre versin ıns. Bende dostinex kullandım haftada 2 kez olmak şartıyla soğan kürü denedim bi gün denemekle beraber o gün hastanelik oldum çok ağır geldi bana serumla kendime geldim
Evet malesef bu tür kurler herkese farkli etkiler yapiyor çok.gecmis olsin

Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucagini en hayirli sekliyle doldursun insaAllah test yapinca sonucu yazarsin merak ettim bende ☺

Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucagini en hayirli sekliyle doldursun insaAllah test yapinca sonucu yazarsin merak ettim bende ☺
ay bende çok merak ettim ne cikacak yazarim tabiki canim dua et nolur

canim benim çok sagol az önce lavaboda peceteye silinirken bol akinti geldi hafif açık pembe leke ile karisik iyi umutlandim ya
İnsaAllah yerlesme lekelenmesidir canim yaa regl donemi haricinde yasadigin belirtilerin disinda baska belirtilerin var mi ? Mesela benim regl zamanimda goguslerimde hic hassaslasma olmazdi ama asiri gogus hassasiyetim oldu ve sag kasigima ozellikle geceleri ara ara agri giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…