- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi Maisiyah345
Haberlerini bekliyoruzHayırlısıyla inşallah öyledir yarın sabah bunu daha iyi öğrenirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberlerini bekliyoruzHayırlısıyla inşallah öyledir yarın sabah bunu daha iyi öğrenirim
Ben de korunmayı bıraktığımdan beri adet düzensizliğim başladı ben de ayın 4 ünde adet olmayı bekliyodum hala olmadım ne gelen var ne giden iki kere kan test yaptım idrar testi yaptım hastanede evde hevelik testi yaptım hepsi negatif çıktı soğan kürü yapıyorum beş gündür yine de adet olmuyorumMerhaba kızlar ovülasyon testine göre 17 aralıkta yumurtam çatladı. Ama ovülasyon haftası boyunca 10-13-15-17 tarihlerinde çalışma yaptık. 12 aralıktan ayın 18 ine kadar kasık batması ve göğüs hassiyeti cok fazlaydı(yumurtlama haftası boyunca). 19-20 aralık tarihlerinde yani iki gündür acık kahverengi lekelenme tarzında akıntım oluyor. Beklenen adet tarihim 31 aralık, korunmayı bıraktıktan beri de adetten 4-5 gün önce lekelenmem başlıyor. Ben bunun yerleşme kanaması için erken bir tarih olduğunu düşünüyorum. Sizin görüşünüzü merak ediyorum. Yani 17 sinden önceki birlikteliklerde hamile kalmıs olma olasılığım ve su anki akıntımın yerleşme kanaması olma ihtimali var mı sizce cok merak ediyorum lütfen cevap verin.
Bende de durum tam tersi canım 5 gün erken geliyor lekelenme şeklinde sökülemiyor bir türlü sonra 4 gün tam adet görüyorum. 9 gün regl görür gibiyim yani ayın yarısı yokum resmen Yumurtalıklarımız spermle karşılaşınca afalladı heralde. Ama benim şu an regle 12 gün kala akıntım oldu, ne bu vallahi delirmek üzereyimBen de korunmayı bıraktığımdan beri adet düzensizliğim başladı ben de ayın 4 ünde adet olmayı bekliyodum hala olmadım ne gelen var ne giden iki kere kan test yaptım idrar testi yaptım hastanede evde hevelik testi yaptım hepsi negatif çıktı soğan kürü yapıyorum beş gündür yine de adet olmuyorum
Vücudun yabancı maddeye alışmaya çalışıyor bizim vücutlar henüz alışamadı anlayacağınBende de durum tam tersi canım 5 gün erken geliyor lekelenme şeklinde sökülemiyor bir türlü sonra 4 gün tam adet görüyorum. 9 gün regl görür gibiyim yani ayın yarısı yokum resmen Yumurtalıklarımız spermle karşılaşınca afalladı heralde. Ama benim şu an regle 12 gün kala akıntım oldu, ne bu vallahi delirmek üzereyim
Vücudun yabancı maddeye alışmaya çalışıyor bizim vücutlar henüz alışamadı anlayacağın
Canım hemen hemen aynı zamanalrda lekelenmemiz olmus, benimde reglime 10 gün var ve üç gündür lekelenme yasıyorum, kasık ağrım bir iki gündür dindi, göğüslerimde dinsede hassasiyet devam ediyor. Ben de pek ümitlenmek istemiyorum ama 4 gün varmıs daha erken gebelik testi de olsa güvenmemek lazım canım bazen geç döllenme de olabiliyor. Yumurtlaman ne zamandı?Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Ve yumurtlamandan iki gün sonra mı lekelenme oldu?Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
10unda yumurtlama 15inde de leke gelmişti wcye bile çıkamıypdum sadece gaz geliyodu 3 kez gekdi yattım sabah kaldım bide ozaman geldi başka gekmediVe yumurtlamandan iki gün sonra mı lekelenme oldu?
Yani belirtiler cok erken geldi bana. Ama soyle biseyde varki yerlesme kanamasi yumurtlama gununden 5 ve 12 sonra gerceklesebilirmis rengi soluk kahve soluk pembe olabiliyormus. Umit de vermek istemem ama bu durumunu takip et ve stres yapma. Hamile psikolojisine girme girersen beynimiz vucuda o sinyali veriyor ve hamileleri yasadigi belirtileri yasiyoruz. İnsallah hamilesindir. Sadece stressiz olmak cok onemli. Bunu demek kolay ama yapmasi zor eminim ben ne zaman ki biraktim takibi kendimi dinlemeyi vs o ay hamile kaldim. Sizleri cok iyi anliyorum ve tanimadigim halde dua ediyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin insallahMerhaba kızlar ovülasyon testine göre 17 aralıkta yumurtam çatladı. Ama ovülasyon haftası boyunca 10-13-15-17 tarihlerinde çalışma yaptık. 12 aralıktan ayın 18 ine kadar kasık batması ve göğüs hassiyeti cok fazlaydı(yumurtlama haftası boyunca). 19-20 aralık tarihlerinde yani iki gündür acık kahverengi lekelenme tarzında akıntım oluyor. Beklenen adet tarihim 31 aralık, korunmayı bıraktıktan beri de adetten 4-5 gün önce lekelenmem başlıyor. Ben bunun yerleşme kanaması için erken bir tarih olduğunu düşünüyorum. Sizin görüşünüzü merak ediyorum. Yani 17 sinden önceki birlikteliklerde hamile kalmıs olma olasılığım ve su anki akıntımın yerleşme kanaması olma ihtimali var mı sizce cok merak ediyorum lütfen cevap verin.
Yani belirtiler cok erken geldi bana. Ama soyle biseyde varki yerlesme kanamasi yumurtlama gununden 5 ve 12 sonra gerceklesebilirmis rengi soluk kahve soluk pembe olabiliyormus. Umit de vermek istemem ama bu durumunu takip et ve stres yapma. Hamile psikolojisine girme girersen beynimiz vucuda o sinyali veriyor ve hamileleri yasadigi belirtileri yasiyoruz. İnsallah hamilesindir. Sadece stressiz olmak cok onemli. Bunu demek kolay ama yapmasi zor eminim ben ne zaman ki biraktim takibi kendimi dinlemeyi vs o ay hamile kaldim. Sizleri cok iyi anliyorum ve tanimadigim halde dua ediyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah
Amin canım çok saol inşallah hamileyimdir de çok istiyoruz
Cok tesekkur ederim amiin :) Allah gonlunuze gore versin durumlardan haberdar edin ben takipteyim. Guzel haberlerinizi almak istiyorum insallahÇok teşekkür ederim cevap için, bana da biraz erken geldi yerleşme için ondan danışmak istedim bugünde yumurtlama ardından üçüncü gün olarak sadece bir iki kere soluk pembe açık kahve arası lekelenme oldu hiç olmazdı ama belki ara kanama gibi bir şeydir, dualarda yer almak çok güzel, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hamileliğin rahat geçsin inşallah ❤