- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi Maisiyah345
beklemeyin cikar artik gec dollenme olmus olabilir
Bugün gecikmenin 33. Günü daha yapmadım 35. Gün olursa o zaman yapmayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemeyin cikar artik gec dollenme olmus olabilir
Bugün gecikmenin 33. Günü daha yapmadım 35. Gün olursa o zaman yapmayı düşünüyorum
Ben bu aralar müsait olmuyorum çok yoğunum inşallah iki gün sonra yapıcamBenim 4 5 gün kaldı canım 3 gündür yapıyorum hep silik çıkıyor ama aşırı silik bence sen yap zaten gecikmiş çıkar diye düşünüyorum
Cnm uyku hali batma denilen şey bende 6 haftalarda başladı adet geçmeden başlamıyor onlar adetten önce beyaz losyon gibi akıntı göğüslerde dolgunluk adet ağrısı aynısı ama bi türlü olmaması butur şeyler oluyorYapıcam canım inşallah yyaptığımda haber vericem
Belki de rahatsızdım o dönem bilemiyorum ama hala adet olmadımCnm uyku hali batma denilen şey bende 6 haftalarda başladı adet geçmeden başlamıyor onlar adetten önce beyaz losyon gibi akıntı göğüslerde dolgunluk adet ağrısı aynısı ama bi türlü olmaması butur şeyler oluyor
Sonucunuz nedir merak ettikBelki de rahatsızdım o dönem bilemiyorum ama hala adet olmadım
Yarın sabah idrar testi yapıcam o zaman yazıcam sonucunuSonucunuz nedir merak ettik
BekliyoruuzYarın sabah idrar testi yapıcam o zaman yazıcam sonucunu
Bugün sabah idrar testi yaptım negatif çıktıBekliyoruuz
Hayırlısı canımBugün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı
Evet gecikti yarın sbah doktora gidicemBu kadar gecikmesi fazla degil mi ama?
Bat a ne kadar varMerhaba kizlar benimde bu sabah 2 3damla leke gelmis bugun dr.a gittim usg de bisey gorunmedi. Yerlesme kanamasiysa eger kac gun sonra belli olur ? Kanida yarin vercem
Adetim duzensiz 1hafta 10 gun falan varBat a ne kadar var
Benimde Adetime 14gun kala lekeler geldi sonra kesildi geri çekme ile korunuoz ama ağrım var adetgunum geldi sayilirMerhaba kizlar benimde bu sabah 2 3damla leke gelmis bugun dr.a gittim usg de bisey gorunmedi. Yerlesme kanamasiysa eger kac gun sonra belli olur ? Kanida yarin vercem
Ben de hala adet olmadım ama kasıklarım hala batıyo şeffaf akıntım da var 36. Günümdeyim artık yarın sabah gidip bi daha test yapıcamAdetim duzensiz 1hafta 10 gun falan var
Gec döllenme olabilir inşallah hamilesinizdirBen de hala adet olmadım ama kasıklarım hala batıyo şeffaf akıntım da var 36. Günümdeyim artık yarın sabah gidip bi daha test yapıcam
Hayırlısıyla inşallah öyledir yarın sabah bunu daha iyi öğrenirimGec döllenme olabilir inşallah hamilesinizdir