- 12 Haziran 2019
- 10
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Erkin eren
-
Sabah test yaptım negatif çıktı. Ilk defa bu kadar geciktim ve kafam karıştı doğrusu. Kan testi yaptrmalımıyımTest yaptın mı canım? Geciktiği için de leke geliyor olabilir.
Teşekkür ederim. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı peki.??Tabiki kan testi yaptirmalisiniz kesin sonuc alirsiniz
Hamile olmamaktan korktuğum için yaptrmadımHamile olabilirsin ama 14gün gecikmeye test yapmaman tuhaf
Olabilir tabiki .. devam ediyor mu kanama suan ?Teşekkür ederim. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı peki.??
Lavaboya girdigimde peçete oldu biraz. Günlük pede akıntı gibi geldi sadece.Olabilir tabiki .. devam ediyor mu kanama suan ?
Ne kadar gecikmistiniz ?Lavaboya girdigimde peçete oldu biraz. Günlük pede akıntı gibi geldi sadece.
Belki hamileydin ama progestan kullanman gerekiyordu, kan sulandırıcı kullanman gerekiyordu ama iki hafta kullanmadığın için şu an düşük yapıyorsun?Hamile olmamaktan korktuğum için yaptrmadım
14 gün geciktiNe kadar gecikmistiniz ?
O zaman vakit kaybetmeden kan tahlili yaptirin iciniz rahat etsin hamile olsanizda olmasanizda böyle sürekli kurup duracaksiniz14 gün gecikti
3 gün gecikince idrar testi yaptm ama negatif çıkınca değilimdir diye düşündüm. Bugün de kanama olunca da yerleşme kanaması olabilirmi diye düşündüm.Belki hamileydin ama progestan kullanman gerekiyordu, kan sulandırıcı kullanman gerekiyordu ama iki hafta kullanmadığın için şu an düşük yapıyorsun?
Gecikmen 1 gün olunca test yapmak gerekir.. İdrar negatif çıktıysa büyük ihtimal negatiftir.. Kimyasal yaşamış olabilirsin o yüzden de adet gecikir...
Evet yarın yaptırıcam inşallah. Teşekkür ederim yardımınız için.O zaman vakit kaybetmeden kan tahlili yaptirin iciniz rahat etsin hamile olsanizda olmasanizda böyle sürekli kurup duracaksiniz
Ya kızlar ben aranıza yeni katıldım inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder bizde bebiş istiyoruz adet dönemime 1 hafta var ama bundan bi kaç gün önce inanılmaz derecede bel agrım oldu kasıklarım agrıyordu kramplar giriyordu bacaklarıma filan şuan da ara ara baş agrılarım var ve çok hassas kokuları almaya başladım 3 gün önce kanda gebelik çıkmadı ama nolur yardımcı olun hamile olabilir miyim
Amin inşallah canım güzel haberleri alırız bi umut bekleyelim o zamanAmin inşallah canm Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama bende çelişkideym şuan hamilemiyim degilmiyim diye bilgi veremiyorum o yüzdenInsallah hamilesindir. Allah hayırlısı nasip etsin inşallah.
Kanda gebelik çıkmadıysa gebelik yoktur çünkü bebeğin varlığı kanda belli olduktan bir kaç gün sonra belirtiler başlar.. Sizin yaşadıklarınız psikolojik sanırımYa kızlar ben aranıza yeni katıldım inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder bizde bebiş istiyoruz adet dönemime 1 hafta var ama bundan bi kaç gün önce inanılmaz derecede bel agrım oldu kasıklarım agrıyordu kramplar giriyordu bacaklarıma filan şuan da ara ara baş agrılarım var ve çok hassas kokuları almaya başladım 3 gün önce kanda gebelik çıkmadı ama nolur yardımcı olun hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?