Yerleşme Kanaması

Erkin eren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
10
3
1
30
Kızlarr.... Acil yardımm..
14 gündür adet olmuyorum ve bugün peçeteye lekelenme gibi kıvanlı açık kahverengi kan geldi gebe olma ihtimalim nedir. Yardımcı olurmusunuz...

Sabah test yaptım negatif çıktı. Ilk defa bu kadar geciktim ve kafam karıştı doğrusu. Kan testi yaptrmalımıyım.

Hamile olabilirsin ama 14gün gecikmeye test yapmaman tuhaf

Hamile olmamaktan korktuğum için yaptrmadım 😔
Belki hamileydin ama progestan kullanman gerekiyordu, kan sulandırıcı kullanman gerekiyordu ama iki hafta kullanmadığın için şu an düşük yapıyorsun?
Gecikmen 1 gün olunca test yapmak gerekir.. İdrar negatif çıktıysa büyük ihtimal negatiftir.. Kimyasal yaşamış olabilirsin o yüzden de adet gecikir...

Belki hamileydin ama progestan kullanman gerekiyordu, kan sulandırıcı kullanman gerekiyordu ama iki hafta kullanmadığın için şu an düşük yapıyorsun?
Gecikmen 1 gün olunca test yapmak gerekir.. İdrar negatif çıktıysa büyük ihtimal negatiftir.. Kimyasal yaşamış olabilirsin o yüzden de adet gecikir...
3 gün gecikince idrar testi yaptm ama negatif çıkınca değilimdir diye düşündüm. Bugün de kanama olunca da yerleşme kanaması olabilirmi diye düşündüm.

Ya kızlar ben aranıza yeni katıldım inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder bizde bebiş istiyoruz adet dönemime 1 hafta var ama bundan bi kaç gün önce inanılmaz derecede bel agrım oldu kasıklarım agrıyordu kramplar giriyordu bacaklarıma filan şuan da ara ara baş agrılarım var ve çok hassas kokuları almaya başladım 3 gün önce kanda gebelik çıkmadı ama nolur yardımcı olun hamile olabilir miyim

Ya kızlar ben aranıza yeni katıldım inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder bizde bebiş istiyoruz adet dönemime 1 hafta var ama bundan bi kaç gün önce inanılmaz derecede bel agrım oldu kasıklarım agrıyordu kramplar giriyordu bacaklarıma filan şuan da ara ara baş agrılarım var ve çok hassas kokuları almaya başladım 3 gün önce kanda gebelik çıkmadı ama nolur yardımcı olun hamile olabilir miyim

Amin inşallah canm Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama bende çelişkideym şuan hamilemiyim degilmiyim diye bilgi veremiyorum o yüzden 🤷🏻‍♀️ Insallah hamilesindir. Allah hayırlısı nasip etsin inşallah.

Kanda gebelik çıkmadıysa gebelik yoktur çünkü bebeğin varlığı kanda belli olduktan bir kaç gün sonra belirtiler başlar.. Sizin yaşadıklarınız psikolojik sanırım

Back
X