- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
-
6 ila 12 gün arası diye okumuştum. genelde 10.güne doğru olurmş ama nadiren erken de olurmuş yani umut var inşallah yerleşmedirBenim son adet 5 subat regl bittigi gibi iki gun iliski yasadik ilk iliskinin 6. Gunu bugun peceyete iki damla acik pembe geldi silince birdaha gelmedi.bukadar erken yerlesme olurmu bilemedim.intte birsuru sey yaziyor biri birbirini tutmuyor buah tup e basliycaz ilaclarimi almistim.sizin ins olumludur ne zaman adet gununuz?
Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?Sizce yerleşme kanaması olabilir i
İnsallah oyledir umut hic bitmiyor zaten :)6 ila 12 gün arası diye okumuştum. genelde 10.güne doğru olurmş ama nadiren erken de olurmuş yani umut var inşallah yerleşmedir
Tabikide 6.günü yerlesme kanamasi olabilir canim kisiden kisiye degisiyor yani benim günüm yarin canim ama test yapmiycam biraz daha bekliycem kanamanin üstünden tam bir hafta gecsin diyeBenim son adet 5 subat regl bittigi gibi iki gun iliski yasadik ilk iliskinin 6. Gunu bugun peceyete iki damla acik pembe geldi silince birdaha gelmedi.bukadar erken yerlesme olurmu bilemedim.intte birsuru sey yaziyor biri birbirini tutmuyor buah tup e basliycaz ilaclarimi almistim.sizin ins olumludur ne zaman adet gununuz?
Amin canim insallah ya emin olamiyoruzki yerlesme kanamasi mi degil mi diye hep bir belirsizlik varBen yaşadım adetimin 35.günü kıpkırmızı kan geldi adet oldum sandım daha sonra 1 kere daha geldi sonra kesildi 4 gün sonra test yaptım çift çizgi kopkoyuydu.... sende bence test yap varsa çıkar zaten
Bunun dışında bendeki diğer belirtiler bugüne kadar hiç yaşamadığım göğüs ağrısıydı sabahları oluyordu elleyemiyordum bile çok hassastı
Onun dışında aşırı gazım olurdu halsizlik kasık ağrıları daha sonralar bulantı ve öğürmeler başladı
Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu
Amin canim insallah ya emin olamiyoruzki yerlesme kanamasi mi degil mi diye hep bir belirsizlik var
Anladim canim daha kesin sonuc alirsin hayirlisiTabikide 6.günü yerlesme kanamasi olabilir canim kisiden kisiye degisiyor yani benim günüm yarin canim ama test yapmiycam biraz daha bekliycem kanamanin üstünden tam bir hafta gecsin diye
Düzenli sayilir canim ilk defa geliyor basima yani normalde adetten once asla kanama gelmezdi ya o yuzden umutlandim canim kanamanin uzerinden bir hafta gecmesi gerekiyormus test icin o yuzden bekliyorum cok saol canik benimm Rabbim herkese nasip etsinCanım eğer adetlerin düzenliyse bi rahatsızlığın yoksa böyle bişey ilk defa başına geliyorsa yerleşme kanamasıdır inşallah benim başıma ilk defa geldiği için anlamıştım sen bi test al hala olmadıysan varsa çıkar zaten o kanama bebek rahime tutunduğu için oluyo kılcal damara denk geldiği için oluyomuş bebek rahme yerleştiği andan itibaren kanda gebelik hormonu beta hcg salgılanmaya başlıyo o yüzden testte zaten çıkar Allah gönlüne göre versin
Aynen canim hayirlsii bakalimAnladim canim daha kesin sonuc alirsin hayirlisi
Cok gecmis olsun canim Allahim bu defa nasip eder İnsallah. Valla gecikmeden sonra yerlesme kanamasi oluyor mu bilmiyorum ama gec döllenmeyse olabilir canim tekrar test yap derimMerhaba kizlar
Ocak 17 de adet oldum adetimi 5 gecti 2 gun once test yaptim negatif cikti dun ve bugun tuvalet esnasinda cok acik pembe akinti gibi bisey geldi devami yok bekliyorum adet olurmuyum diye henuz olmadim arada kasiklarima kramp giriyor goguslerim agriyor ne belirtisi bilemedim en son eylul 2018 de bebegimj kaybettim kalp atislari durmustu aldilar 2 ay korumdum sonra doktorum birakabilirsin dedi araliktan bu yana deniyorum bebek icin tekrar olur ins test yapmaya tekrar korkuyorum cikmazsa diye daha once boyle yasayan varmi yardimci olursaniz sevinirm
Düzenli sayilir canim ilk defa geliyor basima yani normalde adetten once asla kanama gelmezdi ya o yuzden umutlandim canim kanamanin uzerinden bir hafta gecmesi gerekiyormus test icin o yuzden bekliyorum cok saol canik benimm Rabbim herkese nasip etsin
Cok gecmis olsun canim Allahim bu defa nasip eder İnsallah. Valla gecikmeden sonra yerlesme kanamasi oluyor mu bilmiyorum ama gec döllenmeyse olabilir canim tekrar test yap derim
Merhaba kizlar
Ocak 17 de adet oldum adetimi 5 gecti 2 gun once test yaptim negatif cikti dun ve bugun tuvalet esnasinda cok acik pembe akinti gibi bisey geldi devami yok bekliyorum adet olurmuyum diye henuz olmadim arada kasiklarima kramp giriyor goguslerim agriyor ne belirtisi bilemedim en son eylul 2018 de bebegimj kaybettim kalp atislari durmustu aldilar 2 ay korumdum sonra doktorum birakabilirsin dedi araliktan bu yana deniyorum bebek icin tekrar olur ins test yapmaya tekrar korkuyorum cikmazsa diye daha once boyle yasayan varmi yardimci olursaniz sevinirm
Cok gecmis olsun canim Allahim bu defa nasip eder İnsallah. Valla gecikmeden sonra yerlesme kanamasi oluyor mu bilmiyorum ama gec döllenmeyse olabilir canim tekrar test yap derim
Canim bugun kan verdim negatif ciktiAy inşallah vardır hadi hayırlısı canım bende meraklandım şimdi:) sonucu banada yazarmısın:)
Ben kanamadan 4 gün sonra test yaptım ama çıktı hemde çizgi kopkoyuydu:) Allah sanada yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?