Yerlesme kanamasi

6 ila 12 gün arası diye okumuştum. genelde 10.güne doğru olurmş ama nadiren erken de olurmuş yani umut var inşallah yerleşmedir

1 ve üstü hamilesin demek :) 0,100 sayılmaz

Ben yaşadım adetimin 35.günü kıpkırmızı kan geldi adet oldum sandım daha sonra 1 kere daha geldi sonra kesildi 4 gün sonra test yaptım çift çizgi kopkoyuydu.... sende bence test yap varsa çıkar zaten
Bunun dışında bendeki diğer belirtiler bugüne kadar hiç yaşamadığım göğüs ağrısıydı sabahları oluyordu elleyemiyordum bile çok hassastı
Onun dışında aşırı gazım olurdu halsizlik kasık ağrıları daha sonralar bulantı ve öğürmeler başladı
Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu

Tabikide 6.günü yerlesme kanamasi olabilir canim kisiden kisiye degisiyor yani benim günüm yarin canim ama test yapmiycam biraz daha bekliycem kanamanin üstünden tam bir hafta gecsin diye

Amin canim insallah ya emin olamiyoruzki yerlesme kanamasi mi degil mi diye hep bir belirsizlik var

Amin canim insallah ya emin olamiyoruzki yerlesme kanamasi mi degil mi diye hep bir belirsizlik var

Canım eğer adetlerin düzenliyse bi rahatsızlığın yoksa böyle bişey ilk defa başına geliyorsa yerleşme kanamasıdır inşallah benim başıma ilk defa geldiği için anlamıştım sen bi test al hala olmadıysan varsa çıkar zaten o kanama bebek rahime tutunduğu için oluyo kılcal damara denk geldiği için oluyomuş bebek rahme yerleştiği andan itibaren kanda gebelik hormonu beta hcg salgılanmaya başlıyo o yüzden testte zaten çıkar Allah gönlüne göre versin

Merhaba kizlar
Ocak 17 de adet oldum adetimi 5 gecti 2 gun once test yaptim negatif cikti dun ve bugun tuvalet esnasinda cok acik pembe akinti gibi bisey geldi devami yok bekliyorum adet olurmuyum diye henuz olmadim arada kasiklarima kramp giriyor goguslerim agriyor ne belirtisi bilemedim en son eylul 2018 de bebegimj kaybettim kalp atislari durmustu aldilar 2 ay korumdum sonra doktorum birakabilirsin dedi araliktan bu yana deniyorum bebek icin tekrar olur ins test yapmaya tekrar korkuyorum cikmazsa diye daha once boyle yasayan varmi yardimci olursaniz sevinirm

Düzenli sayilir canim ilk defa geliyor basima yani normalde adetten once asla kanama gelmezdi ya o yuzden umutlandim canim kanamanin uzerinden bir hafta gecmesi gerekiyormus test icin o yuzden bekliyorum cok saol canik benimm Rabbim herkese nasip etsin

Cok gecmis olsun canim Allahim bu defa nasip eder İnsallah. Valla gecikmeden sonra yerlesme kanamasi oluyor mu bilmiyorum ama gec döllenmeyse olabilir canim tekrar test yap derim

Ay inşallah vardır hadi hayırlısı canım bende meraklandım şimdi:) sonucu banada yazarmısın:)
Ben kanamadan 4 gün sonra test yaptım ama çıktı hemde çizgi kopkoyuydu:) Allah sanada yaşatsın

Tesekkur ederim canim Bugun tekrar test yaptim tek cizgi cikti yine testin en sonunda kirmizi cizgi belirdi sonra kayboldu beklemekten baska sansim yok galiba 4 yada 5 gun daha gecsin olmazsam kan veririm artik

Ay inşallah vardır hadi hayırlısı canım bende meraklandım şimdi:) sonucu banada yazarmısın:)
Ben kanamadan 4 gün sonra test yaptım ama çıktı hemde çizgi kopkoyuydu:) Allah sanada yaşatsın
Canim bugun kan verdim negatif cikti kanamanin ustunden 6 gün gecti ama adet günüm daha gecmedi bugündü olmam gereken gün yani doktor dediki daha erken test icin dedi cunku benim döngüm 35 gün hatta daha bat gelmedi gecikmesi lazim dedi o zaman yasadigim sey yerlesme kanamasi degil miydi

Kizlaarr lutfen yardim edin doktora gittim kan verdim negatif ya yerlesme kanamasi degil miydi yani adet günüme 4 gün var aslinda ama yerlesme kanamasindan sonra 6 gün gecti olsa cikarmiydi ? Doktor daha erken test icin dedi sizin fikirlerinizi bekliyorum

Hanımlar size birşey sormak istiyorum bu gun sabah adet olacakmışım gibi ağrım oldu daha sonra kırmızı pembe akıntım oldu bikac saat sonra baya kırmızı kanamam oldu hemn doktoruma gttm tahlil istedi cuma tekrar gel dedi lekelenme şeklinde bi kanama görünüyor dedi siz ne dersiniz adetine daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…