Evet malesef aklıma geldikçe ölmek istiyorum . Tam birliktelik olmadı hala bakireyim ama sürtünme oldu benim iç çamaşırım vardı . Bir buçuk ay önce oldu ve sonrasında iki kez regl oldum gayet normaldi ama geçen gün bayılınca korktum idrar testi yaptım negatif çıktı doktor ultrasonla karnıma baktı bişey göremiyorum dedi 8 haftalık olsa mutlaka belli olurdu değil mi ?neeee? kuzum ünv mi
Evet malesef aklıma geldikçe ölmek istiyorum . Tam birliktelik olmadı hala bakireyim ama sürtünme oldu benim iç çamaşırım vardı . Bir buçuk ay önce oldu ve sonrasında iki kez regl oldum gayet normaldi ama geçen gün bayılınca korktum idrar testi yaptım negatif çıktı doktor ultrasonla karnıma baktı bişey göremiyorum dedi 8 haftalık olsa mutlaka belli olurdu değil mi ?
Olabilir canim bence bikac gun sonra test yap ya da kan tahlili yaptir idrara belki daha gecmemis olabilirArkadaşlar merhaba,bişey sormak istiyorum. Her zaman düzenli bir şekilde hasta olurum bu ay 4 gün önce oldum bugün 5. Gün sadece lekelenme var. Bir kere test yaptım negatif.İlk gün açık pembe hafif sulu gibi geldi 2. Gün yoğun 3 daha az 4 ve 5 lekelenme şeklinde. Asıl soruya gelirsek 5. Gün kahverengi leke şeklinde hamilelik çok istiyorum belki de ondan tüm belirlertileri öyle düşünüyorumdur. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?Sizlerintecrübelerinden yararlanmak istiyorum.
Olabilir canim bence bikac gun sonra test yap ya da kan tahlili yaptir idrara belki daha gecmemis olabilir
Canim kan tahlili yaptir herse icn erken onlem allmis olursun benceKafam o kadar çok karışıyor ki artık hangisi ney oturtamıyorum yerine,inşAllah öyledir
KorkuyorumCanim kan tahlili yaptir herse icn erken onlem allmis olursun bence
Merhaba, sizin sonucunuz ne oldu uzun zamandır yazılmamış, bende şuan aynı durumdayım, yumurtlama zamanından yaklaşık 11 gün geçti sadece lavaboya gittiğimde azar azar kanamalarım oluyo iki gündür bu şekilde yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum,normalde 25. günümde olurum. 29. gündeyim hala kahverengiler devam ediyo.idrarda çıkar mı bilemedim.olmadı yarın sabah test yapim .kan testini anca ayın 7sinde maaşı alınca yaptırabilirim :)
Yerleşme kanaması olmasınBu ay tüm Belirtiler bu yönde derken maalesef adet oldum
Benm de kanama yok adet agrisi tek tarafli agrim var sag tarafta 2 gundur gebelik degilse baska ihtimal ne olabilirki artik korkmaya basladimBenmde adetime 10 gün var ama lekelenmem kanamam yok fakat çok şiddetli regl sancılarım var
Zannetmiyorum sabahtan beri epeyi kanamam oldu üç pes değiştirecek kadar. Bu ay çok umutluydum doktor hiçbir sorun yok dedi üstelik tam yumurtlama gününde ilişkimiz oldu ama maalesef adet oldum
Benm de kanama yok adet agrisi tek tarafli agrim var sag tarafta 2 gundur gebelik degilse baska ihtimal ne olabilirki artik korkmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?