- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet düzensizliği vs var mı sende yani gecikme daha önce de olmusmuyduArkadaslar benimde adetim 25 gun gecikti 7 temmuzda 3 gun kahverengi leke geldi idrar testi yaptim negatif 3 gun once kan verdim 2 cikti negatif ne yapicagimi bilmiyorum yardim edermisiniz
Evet adet gecikmesi vardi ama en fazla bir hafta gecerdi bu cok fazla oldu 1 haftadir bacagim cok agriyo testleri tekrarmi etsem ne yapsam bilmiyorumAdet düzensizliği vs var mı sende yani gecikme daha önce de olmusmuydu
Tekrar et istersen inş hamilesindirEvet adet gecikmesi vardi ama en fazla bir hafta gecerdi bu cok fazla oldu 1 haftadir bacagim cok agriyo testleri tekrarmi etsem ne yapsam bilmiyorum
O zaman istersen bir doktora git mesela benimde geçen ay gecikti yumurtan catlamamis kist oluşmuş dedi. O yüzden muayene olmakta fayda var diye düşünüyorumEvet adet gecikmesi vardi ama en fazla bir hafta gecerdi bu cok fazla oldu 1 haftadir bacagim cok agriyo testleri tekrarmi etsem ne yapsam bilmiyorum
amin insallah senindemi lekelenme olduTekrar et istersen inş hamilesindir
Evet gitcem artik daha fazla sabredemiyorum yani ara ara karnimin alti agriyo bacagim cok agriyoO zaman istersen bir doktora git mesela benimde geçen ay gecikti yumurtan catlamamis kist oluşmuş dedi. O yüzden muayene olmakta fayda var diye düşünüyorum
İnşallah gönlündeki gibidir hepimizin aklı fikri hamile kalmakta o yüzden sürekli kafamız karışık. Allah nasip etsin hayırlısıyla hepimize. Sıkma canını kontrol ol için rahatlasın. Bir de haberdar et biziEvet gitcem artik daha fazla sabredemiyorum yani ara ara karnimin alti agriyo bacagim cok agriyo
Amin insallah allah hepimizin gonlune gore versin insallah ben daha onceden bu siteyi disardan okuyodum yeni uye oldum derdime bir ortak olurlar diye :) kontrole gidip mutlaka haber veririm ilgin icin tesekkurlerİnşallah gönlündeki gibidir hepimizin aklı fikri hamile kalmakta o yüzden sürekli kafamız karışık. Allah nasip etsin hayırlısıyla hepimize. Sıkma canını kontrol ol için rahatlasın. Bir de haberdar et bizi
Aynen bende öyle okurdum hep yeni üye oldum. Destek olacağız artık hep birbirimize.Amin insallah allah hepimizin gonlune gore versin insallah ben daha onceden bu siteyi disardan okuyodum yeni uye oldum derdime bir ortak olurlar diye :) kontrole gidip mutlaka haber veririm ilgin icin tesekkurler
Daha once benim ocak ayinda gene kahverengi leke olmustu doktora gittigimde tahlil vermistim hamileydim kan testini tekrar yapicaz 2 gun sonra dedi gittigimde tekrar negatif cikti dedi doktor neden dedim rahimde tutunma olmamis dedi doktor ara kanama bazi zamanlar olabilirmis korkma yaniMerhaba, bende aranıza yeni katıldım. Polikistik over var bende yaklaşık 6 ay yazz 24 (doğum kontrol hapı) kullandım sonra Mart ayında bıraktım çocuk denemeleri için. geçen ay doktora gittim kist oluşmuş yumurtan catlamamis yumurtaligimin etrafında kan pihtilari oluşmuş dedi doktor. Adet söktürücü ve tekrardan yazz 24 verdi kullan tekrar adet olduktan sonra gel bir kontrol edelim dedi. Şuan ilacimin son haftasindayim ve adetime 6 gün var. Dün kahverengimsi gibi bir kanamam oldu bir kaç damla lekelenme şeklinde. Dünden beride kanamam vs bişey olmadı. Herkes yerleşme kanaması olabilir falan yazmış bu durumla ilgili ama ben doğum kontrol hapı da kullandığım için imkansız geliyor. Nedendir sizce bir fikri olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Yani hamile olabilir miyim acabaDaha once benim ocak ayinda gene kahverengi leke olmustu doktora gittigimde tahlil vermistim hamileydim kan testini tekrar yapicaz 2 gun sonra dedi gittigimde tekrar negatif cikti dedi doktor neden dedim rahimde tutunma olmamis dedi doktor ara kanama bazi zamanlar olabilirmis korkma yani
Hersey olabilir canim skntı yapma evel allah rahimde tutunma olursa neden olmasin adetine ne kadar var benim o zaman 3 gun kanama ve kahverengi lwke vardi doktor oyle muayne etti gunde 5 pede kadar korkma demisti bu ayda sadece kahverengi leke yasayinca korkmadim bekldimYani hamile olabilir miyim acaba
Benim adetime şuan 6 gün var yani 1 Ağustos da olmam lazım ama dün öyle bir lekelenme geldi akşamda geldi biraz ama şuan hiçbirşey yokHersey olabilir canim skntı yapma evel allah rahimde tutunma olursa neden olmasin adetine ne kadar var benim o zaman 3 gun kanama ve kahverengi lwke vardi doktor oyle muayne etti gunde 5 pede kadar korkma demisti bu ayda sadece kahverengi leke yasayinca korkmadim bekldim
Erken gebelik testleri var ondan yapsanBenim adetime şuan 6 gün var yani 1 Ağustos da olmam lazım ama dün öyle bir lekelenme geldi akşamda geldi biraz ama şuan hiçbirşey yok
Yaparım tabi ama nedense güvenmiyorum gebelik testlerine ya da korkuyorda olabilirim negatif çıkar diye neyse ben bir test yapıyım en iyisi haklısınErken gebelik testleri var ondan yapsan