• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

neeee? kuzum ünv mi
Evet malesef aklıma geldikçe ölmek istiyorum . Tam birliktelik olmadı hala bakireyim ama sürtünme oldu benim iç çamaşırım vardı . Bir buçuk ay önce oldu ve sonrasında iki kez regl oldum gayet normaldi ama geçen gün bayılınca korktum idrar testi yaptım negatif çıktı doktor ultrasonla karnıma baktı bişey göremiyorum dedi 8 haftalık olsa mutlaka belli olurdu değil mi ?

Evet malesef aklıma geldikçe ölmek istiyorum . Tam birliktelik olmadı hala bakireyim ama sürtünme oldu benim iç çamaşırım vardı . Bir buçuk ay önce oldu ve sonrasında iki kez regl oldum gayet normaldi ama geçen gün bayılınca korktum idrar testi yaptım negatif çıktı doktor ultrasonla karnıma baktı bişey göremiyorum dedi 8 haftalık olsa mutlaka belli olurdu değil mi ?

hayır gebe olamazsın

sana tavsiyem kuzucum herşey zamanında güzeldir

bugün sürtündüm dersin yarın başka boyuta geçer pişman olacagın şeyler yasarsın yapma

Kizlar yarin adet gunum.ama bugun yumurtlama belirtileri gibi biseyler yasadim sasirdim acaba dedim gec mi yumurtlama oldu diye kacirmak istemedim.degerlendirdik ama lavaboya gidince pembe damla akti ve kasik agrim acaba adet mi oluyorum ki :(test yap demeyin lutfen cunku benim adetim hic gecmez yarini beklicem boyle biset yasayan oldu mu acaba

Arkadaşlar merhaba,bişey sormak istiyorum. Her zaman düzenli bir şekilde hasta olurum bu ay 4 gün önce oldum bugün 5. Gün sadece lekelenme var. Bir kere test yaptım negatif.İlk gün açık pembe hafif sulu gibi geldi 2. Gün yoğun 3 daha az 4 ve 5 lekelenme şeklinde. Asıl soruya gelirsek 5. Gün kahverengi leke şeklinde hamilelik çok istiyorum belki de ondan tüm belirlertileri öyle düşünüyorumdur. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?Sizlerintecrübelerinden yararlanmak istiyorum.

Arkadaşlar merhaba,bişey sormak istiyorum. Her zaman düzenli bir şekilde hasta olurum bu ay 4 gün önce oldum bugün 5. Gün sadece lekelenme var. Bir kere test yaptım negatif.İlk gün açık pembe hafif sulu gibi geldi 2. Gün yoğun 3 daha az 4 ve 5 lekelenme şeklinde. Asıl soruya gelirsek 5. Gün kahverengi leke şeklinde hamilelik çok istiyorum belki de ondan tüm belirlertileri öyle düşünüyorumdur. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?Sizlerintecrübelerinden yararlanmak istiyorum.
Olabilir canim bence bikac gun sonra test yap ya da kan tahlili yaptir idrara belki daha gecmemis olabilir

Ama tatlim riskli gebelik fln olur ona gore onlem alirsin ya da arrik kesinlesir gebelik yoksa ona gore calismalara baslarsin bitkisel seyler denersin

Merhaba Arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım.Benimde garip bir hikayem oldu.18 Temmuzda adet oldum 25 Temmuzda bitti.Eşimle ilişkiye girdik 28 temmuzda yumurtlamışım ve tahminime göre 31 temmuzdada döllenmiş.Çünkübir ortamda karbonat testinden bahsedildi 1 Ağuztosta yaptım ve köpürdü.Sonra kan verdim değerim 0.7 çıktı 4gün sonra 4 çıktı ve 12.gün 45 çıktı. Bugun adetime 3gün var ve k.rengi kanamam geldi.
Bebeğini karnına ilk düştüğü gün öğrenen biri olarak 20gün beklemek çok zordu.Acaba kimyasal mı düşcek mi korkusu :( inş yerleşme kanamasıdır die umut ediyorum.ama en mantıklısı adet günü geçmeden test yapmamak

Kızlar ben birkaç aydır düzensiz adet görüyorum bu ayda 4 gün gecikti ve 3 gündür kahverengi lekelenme oluyor arada hafif ağrılarım oluyor ama onun dışında başka hiçbir belirti yok sizce bu yerleşme kanaması mı ?

normalde 25. günümde olurum. 29. gündeyim hala kahverengiler devam ediyo.idrarda çıkar mı bilemedim.olmadı yarın sabah test yapim .kan testini anca ayın 7sinde maaşı alınca yaptırabilirim :)
Merhaba, sizin sonucunuz ne oldu uzun zamandır yazılmamış, bende şuan aynı durumdayım, yumurtlama zamanından yaklaşık 11 gün geçti sadece lavaboya gittiğimde azar azar kanamalarım oluyo iki gündür bu şekilde yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum,

Benmde adetime 10 gün var ama lekelenmem kanamam yok fakat çok şiddetli regl sancılarım var :110:

Bu ay tüm Belirtiler bu yönde derken maalesef adet oldum

Zannetmiyorum sabahtan beri epeyi kanamam oldu üç pes değiştirecek kadar. Bu ay çok umutluydum doktor hiçbir sorun yok dedi üstelik tam yumurtlama gününde ilişkimiz oldu ama maalesef adet oldum

Benmde adetime 10 gün var ama lekelenmem kanamam yok fakat çok şiddetli regl sancılarım var :110:
Benm de kanama yok adet agrisi tek tarafli agrim var sag tarafta 2 gundur gebelik degilse baska ihtimal ne olabilirki artik korkmaya basladim

Zannetmiyorum sabahtan beri epeyi kanamam oldu üç pes değiştirecek kadar. Bu ay çok umutluydum doktor hiçbir sorun yok dedi üstelik tam yumurtlama gününde ilişkimiz oldu ama maalesef adet oldum

Nasip ya inşallah bir sonraki ay rabbim gönlüne göre verir

Back